Подаръци за Коледно Парти

Предлагаме Ви уникални ръчно изработени коледни сувенири на достъпни цени. Изключително подходящи са за Коледно парти, Новогодишен банкет или team building. Зарадвайте служителите във Вашата фирма с един по-нестандартен подарък за Коледа, който със сигурност ще ги изненада приятно.

коледни магнитчета

На горната снимка виждате два от дизайните ни за стъклени коледни магнити с размер 3см х 4см. Те са на цена 1,80 лв (+0,20 лв ако желаете найлонова торбичка).

Подаръци за Коледна и Новогодишна Томбола

персонализирани билетчета за изтриване

На Коледа не е най-важно какво подаряваш. Важно е човекът, на който държиш, да бъде близо до теб и до сърцето ти. Но все пак един малък жест винаги е високо оценяван и носи радост. Даваме Ви възможност да изненадате приятно приятелите си с нашите различни подаръчета. Стремим се цените им да бъдат максимално достъпни, за да може повече хора да си ги позволят.

цени на персонализирани скреч карти

Представяме Ви един уникален за България продукт – Персонализирани Билетчета за Изтриване

Те са страхотен подарък за гости на фирмено парти и новогодишен банкет. Цената на едно билетче започва от 0,70 лв като срещу допълнително заплащане има възможност да преправим дизайна и текста по Ваш вкус:

  • Билетче с един от нашите готови дизайни (от снимките в страницата) = 0,70 лв
  • Билетче + плик + панделка от канап + дървено копче + картичка с кратък текст  = 2,50 лв
  • Минималното количество за приемане на поръчка = 20 бр

Билети от Които да си Изберете:

Повече подробности за всички опции вижте на страницата Билетчета за Изтъркване.

Коледни Подаръчета за Служители на Ниски Цени

Предлагаме няколко вида подаръчета за гости на Коледното парти. Повечето от тях са подходящ подарък за гости на фирмено парти както и на тийм билдинг:

ръчно изработени коледни кутийки

Размер на горните кутийки: 4,5 см х 4,5 см х 2 см

Минимално количество за поръчка: 20 броя

Ако желаете към кутийката да поставим правоъгълна картичка с кратък напечатан текст, цената е + 0,40 лв за брой. Разгледайте изброените нестандартни коледни сувенири, които предлагаме, както и останалите ни интересни подаръчета за гости на различни събития в нашата  ГАЛЕРИЯ.

Как да Поръчам Сувенири за Коледно Парти?

Може да се свържете с нас всеки ден, включително Събота и Неделя, от 8:00 до 20:00 часа, за да направите поръчка или да ни зададете въпрос. За по-големи поръчки е необходимо да се свържете с нас поне седмица по-рано. Изпращаме пратки за цяла България с куриерска фирма ЕКОНТ с 10% намаление на цената на доставката и с наложен платеж. Имате право на преглед преди да заплатите, който и да е наш продукт.

Поръчайте Подаръчета за Коледното Парти Сега!

0883 488309  или  podaracizasvatba@gmail.com

Вашето Име

Вашият Email

Тема

Вашето Съобщение