Магнити за Кръщене

Ако търсите магнити за кръщене на ниска цена, podaracizasvatba.com е правилното място! Нашите стъклени магнитчета за гости на кръщене са ръчно изработени с внимание към всеки детайл. Отзад на овалното стъкълце поставяме силен неодимов магнит, а не магнитна лента. Така всички магнитчета за кръщене ще залепнат здраво върху металната повърхност, на която са поставени.

Магнити за Хладилник за Кръщене Цена 1,80 лв

Предлагаме Ви 15 дизайна на детски магнити, от които да си изберете. Допълнително има опция за изработка на магнит със снимка на детето. Този вариант е възможен при поръчка на минимум 20 броя магнит със снимкa за кръщене цена 1,80 лв/бр.

Детски Магнити – Цена, Размер, Изработка

ЦЕНА: 1,80 лв (+0,20 лв ако желаете найлонова торбичка)

Размер: 4 см х 3 см х 0,8 см (овал с приближаващ ефект на лупа)

Минимално количество за поръчка: 10 броя

Време за изработка: 5 до 15 работни дни (в зависимост от количеството и натовареността ни)

Нашите магнити за хладилник за кръщене се изработват от овално стъкълце с приближаващ ефект подобен на този на лупата. Размерът на магнитчетъата е 40 мм х 30 мм х 8 мм. Както сме споменали по-горе, минималното количество за поемане на поръчка е 10 броя за магнити с нашите стандартни 15 дизайна и 20 броя за магнит със снимка. Изработката отнема от 5 до 15 работни дни в зависимост от броя на поръчаните стъклени магнити както и от това колко други поръчки изпълняваме към дадения момент.

Поръчайте Магнитчета за Кръщене Сега!

0883 488309  или  podaracizasvatba@gmail.com

Вашето Име

Вашият Email

Тема

Вашето Съобщение