Подаръци за Моминско Парти

Моминското парти със сигурност е един незабравим момент от живота на всяка булка и на нейните най-близки приятелки. Но с времето спомените избледняват и затова е хубаво в края на щурата вечер да отнесете със себе си един сувенир за спомен от моминското парти. Разгледайте нашите нестандартни предложения:

моминско парти

Подаръци за Сватба е единственият сайт в България, който предлага билетчета за изтриване със забавни предизвикателства под скреч фолиото. Комплектът включва 20 билета за изтъркване. Те са с размер 8,5 см х 5 см. Под всеки един има уникално предизвикателство, което някоя от момите трябва да изпълни. За повече подробности и поръчка, кликнете върху някоя от снимките или цветните бутони.

20 СКРЕЧ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА ЗА 15,90 лв (розова серия)

моминско парти

ЦЕНА НА КОМПЛЕКТА: 15,90 лв

Цената важи за 20 уникални билетчета с покритие за изтриване с дизайнът и предивзикателствата от снимките. Билетите за изтъркване са завързани с красива сатенена панделка. На този етап не предлагаме опция за промяна на дизайна или предизвикателствата.

Магнити за Моминско Парти на Цена 2 лв

Предлагаме ръчно изработени магнити за моминско парти с картинка и кратък текст по Ваш избор. Магнитчетата са стъклени и представляват изпъкнал овал с ефект на лупа. На гърба им е закрепен мощен неодимов магнит, който позволява стабилно закрепване върху всякакви метални повърхности. Разгледайте няколко снимки на магнити за моминско парти, които сме правили и си изберете от тях:

Цена за брой: 2 лв

Размери: 3 см х 4 см

Минимално количество: 10 броя

Поръчайте Подаръчета за Моминско Парти Сега!

0883 488309  или  podaracizasvatba@gmail.com

Вашето Име

Вашият Email

Вашето Съобщение