Подаръци за Моминско Парти

Моминското парти със сигурност е един незабравим момент от живота на всяка булка и на нейните най-близки приятелки. Но с времето спомените избледняват и затова е хубаво в края на щурата вечер да отнесете със себе си един сувенир за спомен от моминското парти. Разгледайте нашите нестандартни предложения.

Забавни Предизвикателства за Моминско Парти

интересни подаръци за моминско парти

Подаръци за Сватба е единственият сайт в България, който предлага билетчета за изтриване със забавни предизвикателства под скреч фолиото. Комплектът включва 20 билета за изтъркване. Те са с размер 8,5 см х 5 см. Под всеки един има уникално предизвикателство, което някоя от момите трябва да изпълни.  Ето част от предизвикателствата:

  1. Направи си селфи с непознат
  2. Разкажи някоя своя тайна
  3. Вземи номера на непознат
  4. Пий на екс
  5. Разкажи за първата си целувка

моминско парти

ЦЕНА НА КОМПЛЕКТА: 20 лв

Цената важи за 20 уникални билетчета с покритие за изтриване с дизайнът и предивзикателствата от снимките. Билетите за изтъркване са завързани с красива сатенена панделка. На този етап не предлагаме опция за промяна на дизайна или предизвикателствата.

Магнити за Моминско Парти на Цена 1,80 лв

Предлагаме ръчно изработени магнити за моминско парти с картинка и кратък текст по Ваш избор. Магнитчетата са стъклени и представляват изпъкнал овал с ефект на лупа. На гърба им е закрепен мощен неодимов магнит, който позволява стабилно закрепване върху всякакви метални повърхности. Разгледайте няколко снимки на магнити за моминско парти, които сме правили и си изберете от тях:

Цена за брой: 1,80 лв

Размери: 3 см х 4 см

Минимално количество: 10 броя


сватбени стоки на промоция

ПРОМОЦИЯ ТОРБИЧКА ЗА МОМИНСКО ПАРТИ: До края на Септември купете сет за моминско парти с -20% намаление! Торбичката съдържа луксозен перлен магнит с името на булката и датата на моминското парти (с дизайна от горната снимка) + гравирано бобче с надпис “Fieinds Forever” и/или “Best Friends”. Стъкленият магнит е с размер 3 см х 4 см с приближаващ ефект на лупа.

Поръчайте Подаръчета за Моминско Парти Сега!

0883 488309  или  podaracizasvatba@gmail.com

Вашето Име

Вашият Email

Тема

Вашето Съобщение