Шаферски Рокли София – Очаквайте Скоро!

шаферски рокли на ниски цени online

В момента извършваме цялостно презареждане на булчински рокли и шаферски рокли. Сменяме и пробната ни в София с нова по-голяма. Затова временно преустановяваме предлагането на рокли. Очаквайте новини на сайта ни съвсем скоро!

Междувременно, може да разгледате уникалните за България сватбени сувенири, които от Подаръци за Сватба предлагаме на достъпни цени:

подаръци от младоженците за гостите на сватбата

Подаръци за Сватба се старае да предлага на своите клиенти всичко необходимо, за да бъде сватбата им незабравима, елегантна и различна. Освен това, нашите предложения са винаги на достъпни цени, за да могат повече булки и техните шаферки да се възползват от тях!

Шаферски Рокли на Ниски Цени

Когато приключим с новото си зареждане на рокли, ще предлагаме подбрани модели шаферски рокли в различни цветове, които ще можете да видите на място в новата ни пробна в София. Стараем се всички наши продукти да бъдат максимално достъпни, за да могат повече клиенти да си ги позволят.

Очаквайте подробности относно предстоящото откриване на обновения ни сватбен салон скоро. Ще обновим информацията в сайта ни веднага щом сме готови.

Размери на Шаферските Рокли Които Предлагаме

Всички рокли за шаферки се поръчват от Китай и затова размерите им са малко по-различни от българските стандарти. В таблицата по-долу може да видите стандартните размери и да откриете кой е Вашият:

таблица с размери на шаферските рокли от китай

За Колко Време Пристигат Роклите от Чужбина?

Предлагаме два варианта за доставка. Единият е стандартна пратка, която пристига в рамките на 20-30 работни дни и цената ѝ е включена в цената на всяка една рокля.

Вторият вариант е експресна доставка. Тя пристига в срок от 12-15 работни дни. Към цената на всяка шаферска рокля се добавя такса, която се определя от тежестта на конкретния модел както и от поръчания брой. При поръчка на по-голям брой рокли цената на експресната доставка за брой спада.