Сватбени Рокли на Ниски Цени – Скоро!

сватбени рокли на ниски цени

Съвсем скоро, когато приключим с обновяването на сватбените ни и шаферски рокли, ще можем да Ви предложим богат асортимент от качествени сватбени рокли на ниски цени. Голяма част от тях ще можете да видите и изпробвате на място в новата ни пробна в София. А за всички останали населени места в България, булчинските рокли ще се изпращат с фирма Еконт.

Междувременно, вижте уникалните за България подаръчета за гости на сватба, които предлагаме на достъпни цени:

подаръци от младоженците за гостите на сватбата

Изберете Своето Було на Изгодна Цена Сега!

В момента разполагаме с няколко вида сватбени була, които може да поръчате още сега! За всяка точка на България изпращаме този сватбен аксесоар с куриерска фирма Еконт. Доставката е за сметка на клиента и е в размер на около 4 лв до офис на Еконт. Булото няма размер и със сигурност ще Ви стане!

Налични Воали на Цени от 25 лв

Поръчайте Вашeто Було Сега!

0883 488309  или  podaracizasvatba@gmail.com

За София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Плевен, Русе, Добрич, Благоевград, Сливен, Кърджали, Хасково, Шумен, Разград, Търговище и Ямбол и всички останали градове в България, в които има офис на Еконт, изпращаме сватбените була с наложен платеж с опция за преглед. Разгледайте и уникалните сватбени сувенири на Подаръци за Сватба.

Как да поръчам Булчинска Рокля Която не е Налична в София?

Всички рокли, които не са налични в момента в пробната ни в София, скоро ще можем да поръчаме за Вас веднага. Те ще пристигнат в срок от 20 до 30 работни дни.

Ще можем да поръчаме всяка рокля и с експресна доставка (12 до 15 работни дни). Тогава се заплаща допълнителна сума, която зависи от тежестта на конкретния модел. Можем да Ви дадем конкретна цена на експресна доставка преди да поръчате роклята.

Ако сватбената рокля, която сте си харесали от нашия сайт, не е налична в пробната ни в София, може да я поръчате след оставяне на капаро. То може да бъде платено директно в ателието ни в София, с паричен превод в Еконт или по банков път.

За да поръчаме рокля, която сте си харесали, трябва да ни оставите капаро в размер на:

  • 100 лв – за рокли със стандартни размери – между 79-99см гръдна обиколка и 63-83см талия. Талията трябва да е от 12 до 22см по -тясна от гръдната обиколка. Височината на бъдещата булка с обувките следва да е между 160см-180см.
  • 150 лв – за размери, които не съответстват на гореописаните

Нова Пробна в София – Очаквайте Скоро!

В най-скоро време ще отвори врати новата ни по-голяма пробна в град София. Очаквайте новини скоро на нашия сайт!

Когато роклята Ви пристигне при нас, ще може да си я вземете директно от ателието ни в столицата или ще Ви я изпратим до всяка точка на България с куриерска фирма Еконт с наложен платеж остатъка от цената на роклята (с приспаднато капаро). Всички пратки имат право на преглед.

* Заплатено капаро се връща в случай на установени несъответствия в размера или видими дефекти, които не подлежат на корекция. Ако има леки дефекти, които могат да бъдат премахнати, ние ще поемем разноските за шивашките услуги.

* Ако роклята е с точните мерки предоставени от клиента, но по някаква причина желаете да се откажете от покупката (харесала сте си друга рокля, не Ви харесва как Ви стои моделът, отслабнали сте драстично и др.), заплатеното капаро не се връща.

Предлагани Размери на Сватбени Рокли Онлайн

В долната таблица можете да видите размерите, в които се предлагат повечето от роклите. Поръчваме ги от подбрани висококачествени ателиета за сватбени рокли от Китай. Преди да пристигнат в България, всички поръчани рокли са предварително проверявани от наш представител в Китай, за да се уверим във високото им качество. Едва след като бъдат удобрени (до 2 дена след поръчката), булчинските рокли биват изпратени за страната ни.

Важно е да знаете, че голяма част от роклите могат да бъдат регулирани с помощта на връзки на гърба. Това позволява промяна в размерите с 2 до 5 сантиметра нагоре и надолу от посочените в таблицата размери:

размери на евтини рокли онлайн