Подаръци за Коледно Парти

Предлагаме Ви уникални ръчно изработени коледни сувенири на достъпни цени. Изключително подходящи са за фирмени коледни подаръци за Коледно парти или Новогодишен банкет. Зарадвайте служителите във Вашата фирма или Вашите бизнес партньори с един по-нестандартен подарък за Коледа, който със сигурност ще ги изненада приятно и ще им покаже, че ги цените високо.

Корпоративни Коледни Подаръци – Билетчета за Изтриване на Цена 0,60 лв

евтини подаръци за коледно парти

Представяме Ви един уникален за България продукт, който ние измислихме и изработваме – Коледни Билетчета за Изтриване. Те са страхотен подарък за фирмено парти и новогодишен банкет. Когато скреч покритието на подаръка се изтрие, отдолу се крие едно от следните 5 пожелания: Здраве, Късмет, Любов, Щастие, Успех

ПОРЪЧАЙТЕ ТУК

Можете да си изберете един от горните два дизайна като цената и на двата е 0,60 лв/бр. Билетчетата със скреч покритие се разпечатват едностранно на картон с дебелина 300 грама м2. Размерът на билетчетата е: 8,5 см х 5 см

цени на персонализирани скреч карти

Срещу допълнително заплащане има възможност да преправим дизайна и текста по Ваш вкус като например добавим фирменото Ви лого на задната страна на коледните билетчета или заменим текста под скреч покритието (награда или пожелания) с кратък текст по Ваш избор. Цената е по договаряне и зависи от количеството, срока за изработка и сложността на промените. Свържете се с нас на тел: 0883488309 или на e-mail: podaracizasvatba@gmail.com, опишете ни идеята си и ние ще Ви предложим цена. А ето ги и стандартните ни предложения:

  • Билетче с един от двата ни готови коледни дизайна = 0,60 лв
  • Билетче + плик и панделка от канап + дървено копче + картичка с текст или лого = 2,70 лв
  • Добавяне на лого на гърба на всяко скреч билетче = + 0,60 лв/бр.
  • Минималното количество за приемане на поръчка = 20 бр

Скреч Коледен Календар “15 Дни до Коледа” с магнит = 12,90 лв

коледен календар

(Кликнете снимката на календара, за да видите подорбна информация)

Коледни Подаръчета за Служители на Ниски Цени

На снимката по-долу виждате двата ни дизайна за коледни магнити с размер 3см х 4см. Те са на цена 2 лв (+0,20 лв/бр. ако са поставени в найлонова торбичка с надпис handmade). Магнитчетата се изработват ръчно от овално стъкло с приближаващ ефект на лупа. От задната страна са захванати с мощен неодимов магнит, който позволява да бъдат прикрепени без проблем за метална повърхност. Минималното количество за поръчка на коледни магнити е 20 броя.

коледни магнитчета

Има вариант магнити за коледно парти да бъдат с Ваша картинка/лого както и с кратък текст по Ваш избор. Така те ще бъдат по-персонализирани. Цената остава същата = 2 лв/бр. Изпратете ни на e-mail podaracizasvatba@gmail.com картинката, която искате да бъде изобразена на магнита + текст по избор и ние ще направим за Вас дизайна и ще Ви го изпратим безплатно.

Фирмени Коледни Подаръци за Служители и Партньори

На Коледа не е най-важно какво подаряваш. Важно е човекът, на когото държиш, да бъде близо до теб и заедно да споделяте хубавите моменти съпътстващи новогодишните празници. Но все пак един малък жест винаги е високо оценяван и носи радост.

Даваме Ви възможност да изненадате приятно Вашите колеги и партньори с нашите оригинални фирмени подаръци за коледните празници. Всички те са на достъпни цени съобразени с броя на гостите на коледното парти. Някои от ръчно изработените коледни сувенири са подходящ подаръци за коледна и новогодишна томбола.

Предлагаме още няколко вида фирмени коледни подаръци за гости на Коледното парти. Повечето от тях са подходящ подарък за фирмено парти и тийм билдинг. Разгледайте още останалите интересни подаръчета за гости на различни събития в нашата ГАЛЕРИЯ.

Как да Поръчам Сувенири за Коледно Парти?

Може да се свържете с нас всеки ден, включително Събота и Неделя, от 8:00 до 20:00 часа, за да направите поръчка или да ни зададете въпрос. Изпращаме пратки за цяла България с куриерска фирма ЕКОНТ с наложен платеж и право на преглед. Доставка до офис на Еконт = 3,90 лв, а до адрес 5,90 лв. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всяка пратка над 100 лв.

Поръчайте Подаръчета за Коледното Парти Сега!

0883 488309  или  podaracizasvatba@gmail.com

Вашето Име

Вашият Email

Вашето Съобщение