Подаръци за Фирмено Парти и Team Building

През последните месеци получаваме все повече запитвания и поръчки от корпоративни клиенти за различни фирмени събития: участие в изложения, тийм билдинг, фирмено парти, брандирани магнити, подаръци за клиенти и служители, Коледно парти, Новогодишен банкет, подаръци за томбола и др.

Магнити с Фирмено Лого – 1,80 лв

Много от нашите бизнес сувенири са подходящи за всякакви фирмени поводи, защото са впечатляващи и са на достъпни цени. Освен това, за нашите редовни клиенти както и при поръчка на големи количества рекламни сувенири предлагаме отстъпка! Можем да издадем фактура за всички наши продукти.

Рекламните магнити от горната галерия най-често се поръчват за фирмено парти, бизнес изложение и team building. Изработвали сме стъклени магнити с лого и за други наши клиенти. Най-често това са големи IT фирми, които подаряват брандирани сувенири с фирмено лого на свои потенциални клиенти по време на бизнес конференция и панаири.

Магнитите са изработени от елипсовидно стъкло с изпъкнала форма. Придава се лек увеличителен ефект като на лупа, който прави тези брандирани подаръци още по-интересни и нестандартни.

Магнитни сувенири с логото на компанията са страхотен начин да напомняте на клиентите си за продукта или услугите, които предлагате. Календари и флаери например, с времето биват загубени или изхвърелни. От друга страна, брандираният магнит има много по-голям шанс да “оцелее” по-дълго поставен на видно място в дома или офиса на Вашите клиенти!

Цена: 1,80 лв

Размер: 4 см х 3 см

Материал: изпъкнало стъкло

Персонализирани Скреч Карти с Пожелания

персонализирани  билетчета за изтриване

Уникален продукт за България, който и изцяло разработен от Подаръци за Сватба. Зарадвайте Вашите служители или потенциални клиенти с един нестандартен подарък – нестандартно билетче за изтриване.

персонализирани билети за изтъркване

Цената на един брой стартира от 0,70 лв и се променя в зависимост от допълнителните екстри, които предлагаме като:

  • текст и фон по Ваш избор
  • добавяне на фирмено лого
  • поставяне на билетчетата в декориран плик и др.

Билетчета за Всякакъв Повод = 0,70 лв/бр

Коледни Билетчета за Изтриване = 1 лв/бр

Гравирани Бобчета с Произволен Надпис

интересни подаръци за тийм билдинг

Гравираните бобчета са друг много търсен подарък за фирмени мероприятия. Най-често те са търсени за team building и фирмени партита. За момента разполагаме с произволни надписи на английски език и не можем да гравираме текст.

Цената от 0,40 лв за брой е валидна при поръчки на над 10 броя бобчета с произволен текст. Предлагаме и красиви найлонови торбички към всяко сувенирче срещу само още 0,20 лв за брой! За повече информация разгледайте страницата с гравирани бобени зърна (кликнете върху горната снимка).

Цена: 0,40 лв (с произволен надпис)

Наши Бизнес Клиенти в България

Много от корпоративните клиенти на Подаръци за Сватба купуват сувенири за служители. Най-често повод за такъв подарък са празниците Осми Март, Коледа и Нова Година. Други компании решават да зарадват своите работници за фирмен рожден ден или годишно фирмено парти. Така техните служители ще имат хубав спомен от тържеството и ще се чувстват ценени!

Свържете се с нас всеки ден от седмицата от 8:00 до 20:00 часа.

Поръчайте или Задайте Въпрос

0883 488309  или  podaracizasvatba@gmail.com

Вашето Име

Вашият Email

Тема

Вашето Съобщение