Въпроси и Отговори

Изпращате ли пратки за цяла България?

Да. Използваме фирма Еконт и с нея може да получите поръчката си с наложен платеж до всяка точка на България до Ваш адрес или до офис на фирмата. Доставки до офис на фирмата са по-евтини.

Изпращате ли пратки в чужбина?

Не. За момента политиката ни е да изпращаме пратки само в рамките на България. Ако живеете в чужбина, можем да изпратим Вашата поръчка до Ваш близък човек, който живее в България.

В цената включена ли е доставка?

Не. Ако поръчката ви е на стойност под 100 лв, предлагаме два варианта за доставка: 1) до офис на Еконт = 3,90 лв 2) до адрес = 5,90 лв

Предлагате ли безплатна доставка?

Всяка поръчка на стойност над 100 лв получава безплатна доставка до офис на Еконт по избор на клиента.

За колко време може да изпълните поръчката?

За поръчки на 30 или по-малко ръчно изработени подаръка можем да изпълним поръчката до 10 дена. При поръчка на по-големи количества, в зависимост от сложността на всеки един продукт и моментната ни натовареност, обикновено са ни необходими поне две седмица. Така можем да изработим по безупречен начин всеки един сувенир. Ще Ви уведомим индивидуално колко време ще е необходимо, за да изработим конкретното подаръче, което сте си избрали.

Приемате ли експресни поръчки за много кратки срокове?

Да. Ако имаме физическата възможност да изпълним поръчката, бихме я приели. Тогава се начислява ТАКСА ЕКСПРЕС в размер на от 10% до 30% в зависимост от продукта, който желаете да изработим и срока за изпълнение.

Има ли отстъпка при поръчка на по-големи количества?

Да. За поръчки от над 130 броя предлагаме отстъпки от повечето ни продукти. Попитайте ни за намаление, когато сте наясно с необходимата Ви бройка, и ние ще Ви кажем колко точно ще бъде крайната цена с отстъпка.

Как да поръчам сувенири и да задам въпроси?

Имате три възможности да се свържете с нас:

  1. Пишете ни e-mail: podaracizasvatba@gmail.com
  2. Обадете се на телефон: 0883 488309
  3. Попълнете Форма за Контакт

Вашите подаръци подходящи ли са и за други поводи освен сватба?

Да! Повечето от сувенирите, които предлагаме, са подходящи и за други весели поводи като: моминско парти, кръщене, рожден ден, имен ден, юбилей, фирмено парти, team building, сувенири за бизнес изложение и други. Разполагаме с голяма гама от подаръчета и сувенири на цени около 1 лев за брой.

Може ли сами да изберем дизайна на подаръчетата?

Да! Имате възможност сами да изберете цвета на панделката и благодарствената картичка както и дизайнът ѝ за всички наши подаръци, които могат да имат картичка и панделка. Освен това, можете да изберете каква картинка или снимка да поставим на нашите стъклени магнитчета за хладилник, без да заплащате допълнително! За всички въпроси и предпочитания, които имате, може да се свържете с нас по всяко време и да уточним детайлите по поръчката Ви. Важното за нас е да харесате продуктите ни и да останете доволни!

Имате ли магазин, където да видим подаръчетата?

За момента нямаме магазин. Предвиждаме в близко бъдеще да открием сватбен магазин в центъра на Варна. Щом магазинът ни стане факт, ще добавим повече информация на сайта ни както и в социалните мрежи.

Къде мога да разгледам снимки на подаръчетата за гости на сватба?

Разполагаме с подробна и детайлна Галерия на сайта ни. Там може да разгледате всичките ни продукти и да си харесата този, който Ви харесва най-много. Друг начин да разгледате подробни снимки е да разгледате профилите ни в социалните мрежи във Facebook и Pinterest.

Designed by Freepik and distributed by Flaticon