Въпроси и Отговори

Изпращате ли пратки за цяла България?

Да. Използваме фирма Еконт и с нея може да получите поръчката си с наложен платеж до всяка точка на България до Ваш адрес или до офис на фирмата. Доставки до офис на фирмата са по-евтини.

Изпращате ли пратки в чужбина?

Не. За момента политиката ни е да изпращаме пратки само в рамките на България. Ако живеете в чужбина, можем да изпратим Вашата поръчка до Ваш близък човек, който живее в България.

В цената включена ли е доставка?

Не. Доставката е за сметка на клиента и зависи от тежестта и размера на пратката. Изпращаме всички пратки с куриерска фирма ЕКОНТ  до всяка точка на България с 10% отстъпка от цената на доставката. Обикновено стойността на пратката е в размер на от 4 лв до 10 лв за по-скъпи и тежки пратки до адрес. Доставките до офис на Еконт са по-евтини.

За колко време може да изпълните поръчката?

За поръчки на 30 или по-малко ръчно изработени подаръка можем да изпълним поръчката до 10 дена. При поръчка на по-големи количества, в зависимост от сложността на всеки един продукт и моментната ни натовареност, обикновено са ни необходими поне две седмица. Така можем да изработим по безупречен начин всеки един сувенир. Ще Ви уведомим индивидуално колко време ще е необходимо, за да изработим конкретното подаръче, което сте си избрали.

Приемате ли експресни поръчки за много кратки срокове?

Да. Ако имаме физическата възможност да изпълним поръчката, бихме я приели. Тогава се начислява ТАКСА ЕКСПРЕС в размер на от 10% до 30% в зависимост от продукта, който желаете да изработим и срока за изпълнение.

Има ли отстъпка при поръчка на по-големи количества?

Да. За поръчки от над 130 броя предлагаме отстъпки от повечето ни продукти. Попитайте ни за намаление, когато сте наясно с необходимата Ви бройка, и ние ще Ви кажем колко точно ще бъде крайната цена с отстъпка.

Как да поръчам сувенири и да задам въпроси?

Имате три възможности да се свържете с нас:

  1. Пишете ни e-mail: podaracizasvatba@gmail.com
  2. Обадете се на телефон: 0883 488309
  3. Попълнете Форма за Контакт

Вашите подаръци подходящи ли са и за други поводи освен сватба?

Да! Повечето от сувенирите, които предлагаме, са подходящи и за други весели поводи като: моминско парти, кръщене, рожден ден, имен ден, юбилей, фирмено парти, team building, сувенири за бизнес изложение и други. Разполагаме с голяма гама от подаръчета и сувенири на цени около 1 лев за брой.

Може ли сами да изберем дизайна на подаръчетата?

Да! Имате възможност сами да изберете цвета на панделката и благодарствената картичка както и дизайнът ѝ за всички наши подаръци, които могат да имат картичка и панделка. Освен това, можете да изберете каква картинка или снимка да поставим на нашите стъклени магнитчета за хладилник, без да заплащате допълнително! За всички въпроси и предпочитания, които имате, може да се свържете с нас по всяко време и да уточним детайлите по поръчката Ви. Важното за нас е да харесате продуктите ни и да останете доволни!

Имате ли магазин, където да видим подаръчетата?

За момента нямаме магазин. Предвиждаме в близко бъдеще да открием сватбен магазин в центъра на Варна. Щом магазинът ни стане факт, ще добавим повече информация на сайта ни както и в социалните мрежи.

Къде мога да разгледам снимки на подаръчетата за гости на сватба?

Разполагаме с подробна и детайлна Галерия на сайта ни. Там може да разгледате всичките ни продукти и да си харесата този, който Ви харесва най-много. Друг начин да разгледате подробни снимки е да разгледате профилите ни в социалните мрежи във Facebook и Pinterest.

Designed by Freepik and distributed by Flaticon