Свещ във Формата на Булка

Подаръци за Сватба предлага едно изключително стилно и интерсно подаръче за гостите на Вашето сватбено тържество – Ръчно изработена декоративна восъчна свещ във формата на булка. Акцентът при нея е върху предната част на булчинската рокля – декорирана със сребрист лак и елегантна бяла панделка.
Свещичката е поставена в красива, прозрачна подаръчна кутийка, с панделка от бяла органза и благодарствена картичка. Можем да заменим оригиналната картичка с друга ръчно изработена от нас. За целта трябва да заплатите допълнително 0,40 лв. за брой.

сватбена свещ във формата на булчинска рокля

Стилна Ръчно Изработена Свещичка Булка Поставена в Красива Подаръчна Кутийка

Размерите на подаръчната кутийка са: Височина – 7,8 см. Дължина – 4,5 см. и Ширина – 4,5 см.
Тази красива свещ във формата на булчинска рокля ще изненада приятно Вашите близки и приятели и ще остане скъп спомен от Вашата сватба. Хубавото при това подаръче, е че то може да бъде използвано като стилно украшение. Освен това, свещичката може да бъде запалена и да създаде романтична и уютна обстановка във всеки един дом.

Интересна Восъчна Свещ Булчинска Рокля – Цена и Начини за Поръчка

3,50 лв. – Това е цената на една свещичка във формата на булченска рокля изработена от восък, поставена в стилна подаръчна кутийка с панделка и благодарствена картичка.
При поръчка на над 80 броя, цената става 3,20 лв. Например ако искате да си купите 100 броя сватбени свещи те ще струват 320 лв.
Правим доставки на подаръчета в цялата страна, като използваме услугите на куриерска фирма Еконт Експрес. Доставката не се включва в цената на избраните от вас подаръчета. Изпращаме всяка една пратка с опцията „Право на преглед, преди заплащане“. Ако не сте доволни от вида на продукта може да го върнете, като сумата за връщане е за сметка на клиентa.

При по-големи поръчки ни е необходим срок от максимум 20 работни дни, за да подготвим и да изпратим продуктите.
За да поръчате или да зададете въпрос относно предлаганите от нас продукти, се свържете с нас като: