Магически Пръчки от Филма Хари Потър

Чудите ли се какво да подарите на децата на Вашето празненство? Ако искате интересен, забавен и нестандартен подарък за деца на ниска цена – на правилното място сте! Дар Птица има за Вас едно страхотно предложение – “вълшебни” пръчки от филма Хари Потър! Те са изцяло ръчно изработени от екипа на Дар Птица от дърво и силикон и са на супер цена 3,50 лв за брой! Ако поръчате всички 6 пръчки заедно, цената е още по-ниска = 17,90 лв (вместо 21 лв).

Пръчките не са 1:1 с тези от филма, но ги наподобяват. Затова и цената им е в пъти по-ниска в сравнение с точните реплики на пръчките от Хари Потър, които може да откриете в интернет. Ако децата са фенове на магиите и на книгите и филмите за Хари Потър, със сигурност ще се зарадват много на този интересен подарък подходящ за Коледа, рожден ден и други поводи.

хари потър пръчки

Вълшебни Пръчки Хари Потър – Цена и Поръчка

Всяка дървена пръчица е ръчно изработена от нас като се стараем да наподобяват магическите пръчки използвани във филма. Допълнителен бонус е фактът, че няма две напълно еднакви дървени пръчици и всички те са уникални, защото ги изработваме на ръка. Постарали сме се цената да бъде достъпна – 3,50 лв за брой. Тази цена важи за всички модели, които предлагаме. При поръчка на над 30 броя предлагаме отстъпка.

ПОРЪЧАЙТЕ 6-те ПРЪЧКИ ЗАЕДНО НА ПО-НИСКА ЦЕНА = 17,90 лв (вместо 21 лв)

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на Еконт за всички поръчки на стойност над 100 лв.

Интересен и Забавен Подарък за Деца за 3,50 лв

магически пръчки Хари Потър

Представете си колко ще е забавно, когато всички малки гостенчета на празненството (детски рожден ден, кръщене, сватба и др.) започнат да щъкат напред назад с новата си придобивка. Всяко дете ще си представи, че е любимият си герой от филма – Хари Потър, Рон Уизли, Хърмаяни Грейнджър, Дъмбълдор и др.

Благодарение на необятното детско въображение сме сигурни, че за тях споменът ще бъде наистина вълшебен. А какво по-хубаво от това на едно детско тържество малчуганите да са весели и доволни! Затова и цената на нашите пръчки е толкова достъпна, за да може да подарите по един брой на всяко дете на празненството.

Погрижили сме се върхът на дървените пръчици да не бъде остър, за да не се наранят децата. Но все пак е добре да внимавате с по-щурите дечица и да не ги оставяте да си играят грубо с пръчките сами или с други деца. Все пак те са изработени от дърво и могат да се счупят.

Това подаръче е с дължина около 22 сантиметра и тежи около 10 грама. Можете да поръчате пръчици, от който вид пожелаете. Могат всичките да бъдат еднакви ако искате, за да няма сърдити дечица и всяко да хареса подаръка си. Можем да изработим “магическите” пръчици в кратки срокове в зависимост от броя, който поръчате. Така например ако поръчате до 30 броя дървени пръчици, можем да ги изработим за около 7 дни. Ако ги имаме налични, ще Ви ги изпратим до един два дни с Еконт.

Въпроси и Отговори за Хари Потър Пръчките:

Цената от 3,50 лв за брой за всички видове пръчки ли важи? – да

Ако поръчам 6-те пръчки заедно (от №1 до №6) каква е цената? – 17,90 лв (вместо 21 лв)

Минимално количество за поръчка? – 2 броя

Размерът може ли да бъде различен от 22 см? – не

При поръчка на какво количество предлагате отстъпка? – 50+ броя

С коя куриерска фирма изпращате дървените пръчки? – Еконт

Колко лева излиза доставката до офис на Еконт? – 3,90 лв до офис и 5,90 лв до адрес

Предлагате ли безплатна доставка? – Да, всички поръчки над 100 лв са с безплатна доставка до офис на Еконт.

Как става плащането? – плащате при получаването на пратката след преглед

Поръчайте Пръчките от Хари Потър

podaracizasvatba@gmail.com или 0883 488 309

Вашето Име

Вашият Email

Вашето Съобщение