Пръчките от Хари Потър (“Магически”)

Ако търсите интересен, забавен и нестандартен подарък за деца на ниска цена – на правилното място сте! Дар Птица има за Вас страхотно предложение – пръчките от Хари Потър (вдъхновени от филма)! “Магическите” пръчки Хари Потър са изцяло ръчно изработени от екипа на Дар Птица от дърво, силикон и боя. Не се продават по отделно, а само в комплект от 6 броя.

6-те пръчки заедно са на цена = 17,90 лв (вместо 21,00 лв).

Дар Птица изработва “вълшебни” пръчки като от Хари Потър. Те не са 1:1 с тези от филма, но ги наподобяват. Затова и цената им е в пъти по-ниска в сравнение с точните реплики на пръчките от Хари Потър, които може да откриете в интернет.

хари потър пръчки

Ако децата са фенове на магиите и на книгите и филмите за Хари Потър, със сигурност ще се зарадват много на този интересен подарък. Подходящи са за детски рожден ден, детско парти, Коледа и други поводи. Не са подходящи за деца под 5 годишна възраст както и за агресивни деца.

Вълшебни Пръчки Хари Потър – Цена и Поръчка

Всяка дървена пръчица е ръчно изработена от нас като се стараем да наподобяват магическите пръчки използвани във филма. Допълнителен бонус е фактът, че няма две напълно еднакви дървени пръчици и всички те са уникални, защото ги изработваме на ръка. Постарали сме се цената да бъде достъпна . При поръчка на над 30 броя предлагаме отстъпка.

ПОРЪЧАЙТЕ 6-те ПРЪЧКИ ЗАЕДНО НА ЦЕНА = 17,90 лв (вместо 21,00 лв)

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на Еконт за всички поръчки на стойност над 100 лв.

Поръчайте Пръчките от Хари Потър Тук:

podaracizasvatba@gmail.com или 0883 488 309

Вашето Име

Вашият Email

Вашето Съобщение

Интересен и Забавен Подарък за Деца

Представете си колко ще е забавно, когато всички малки гостенчета на празненството (детски рожден ден, кръщене, сватба и др.) започнат да щъкат напред назад с новата си придобивка. Всяко дете ще си представи, че е любимият си герой от филма – Хари Потър, Рон Уизли, Хърмаяни Грейнджър, Дъмбълдор и др.

Благодарение на необятното детско въображение сме сигурни, че за тях споменът ще бъде наистина вълшебен. А какво по-хубаво от това на едно детско тържество малчуганите да са весели и доволни! Затова и цената на нашите пръчки е толкова достъпна, за да може да подарите по един брой на всяко дете на празненството.

магически пръчки Хари Потър

Погрижили сме се върхът на дървените пръчици да не бъде остър, за да не се наранят децата. Но все пак е добре да внимавате с по-щурите дечица и да не ги оставяте да си играят грубо с пръчките сами или с други деца. Все пак те са изработени от дърво и могат да се счупят.

Това подаръче е с дължина около 24 сантиметра и тежи около 10 грама. Обикновено разполагаме с налични компелтки, но ако са ни ичзерпани можем да изработим “магическите” пръчици в кратки срокове. Така например ако поръчате до 30 броя дървени пръчици, можем да ги изработим за около 7 дни. Ако ги имаме налични, ще Ви ги изпратим до един два дни с Еконт.

Въпроси и Отговори за Хари Потър Пръчките:

Как да поръчам? – попълнете формата за контакт по-долу или КЛИКНЕТЕ ТУК

Цената от 17,90 лв за всички 6 пръчки заедно ли важи? – да

Ако поръчам 6-те пръчки заедно (от №1 до №6) каква е цената? – 17,90 лв (вместо 21 лв)

Минимално количество за поръчка? – един комплект от 6 пръчки

Мога ли да поръчам само една или две пръчки? – не, продаваме ги в комплект от 6 броя

Размерът може ли да бъде различен от 24 см? – не

При поръчка на какво количество предлагате отстъпка? – 30+ броя

С коя куриерска фирма изпращате дървените пръчки? – Еконт

Колко лева излиза доставката до офис на Еконт? – 3,90 лв до офис и 5,90 лв до адрес

Предлагате ли безплатна доставка? – Да, всички поръчки над 100 лв са с безплатна доставка до офис на Еконт.

Как става плащането? – плащате при получаването на пратката след преглед

Поръчайте Пръчки Хари Потър

podaracizasvatba@gmail.com или 0883 488 309

Вашето Име

Вашият Email

Вашето Съобщение