Магически Пръчки от Филма Хари Потър

Чудите ли се какво да подарите на децата на Вашето празненство? Ако искате нещо интересно, забавно и нестандартно на добра цена – на правилното място сте! Подаръци за Сватба има за Вас едно страхотно предложение – вълшебните дървени пръчки от филма Хари Потър!

нестандартен подарък за децата на сватбата

Цена на Вълшебна Дървена Пръчица

Всяка дървена пръчица е ръчно изработена от нас като се стараем да наподобяват магическите пръчки използвани във филма. Допълнителен бонус е фактът, че няма две напълно еднакви дървени пръчици и всички те са уникални, защото ги изработваме на ръка. Постарали сме се цената да бъде достъпна – 3,50 лв за брой! Тази цена важи за всички модели, които предлагаме. При поръчка на над 50 броя предлагаме отстъпка.

Интересен и Забавен Подарък за Деца за 3,50 лв

Представете колко ще е забавно, когато всички малки гостенчета на празненството (сватба, рожден ден, кръщене и др.) започнат да щъкат напред назад с новата си придобивка. Всяко дете ще си представи, че е любимият си герой от филма.

Благодарение на необятното детско въображение сме сигурни, че за тях споменът ще бъде наистина вълшебен. А какво по-хубаво от това на едно детско тържество малчуганите да са весели и доволни!

Погрижили сме се върхът на дървените пръчици да не бъде остър, за да не се наранят децата. Но все пак е добре да внимавате с по-щурите дечица.

евтин подарък за деца

Това подаръче е с дължина 20 сантиметра и тежи 5 грама. Можете да поръчате пръчици, от който вид пожелаете. Могат всичките да бъдат еднакви ако искате, за да няма сърдити дечица и всяко да хареса подаръка си. Можем да изработим “магическите” пръчици в кратки срокове в зависимост от броя, който поръчате. Така например ако поръчате до 50 броя дървени пръчици, можем да ги изработим за около 7 дни. Ако ги имаме налични, ще Ви ги изпратим до един два дни.

Често Задавани Въпроси за Дървените Пръчици:

Цената от 3,50 лв за брой за всички видове пръчки ли важи? – да

Минимално количество за поръчка? – 2 броя

Размерът може ли да бъде различен от 20 см? – не

При поръчка на какво количество предлагате отстъпка? – 50+ броя

С коя куриерска фирма изпращате дървените пръчки? – Еконт с 10% отстъпка от доставката

Колко лева излиза доставката до офис на Еконт? – около 4 лв за по-малки поръчки

Как става плащането? – наложен платеж при получаването

Поръчайте Пръчките от Хари Потър

0883 488309  или  podaracizasvatba@gmail.com

Вашето Име

Вашият Email

Тема

Вашето Съобщение