Малки Бурканчета с Мед (25 мл) на Цена 2,90 лв

Един от най-търсените подаръци за гости на сватба е малко бурканче с мед. Пчелният мед е своеобразно пожелание за сладък и щастлив живот към всички гости на тържеството. Освен това, традиционният български мед е произведен в екологичночист, защитен район и е много полезен. Изключително подходящ подарък за гости на сватба от чужбина.

Цената на едно медче е 2,90 лв. Тя включва:

  • украса на капачката от бяла хартия
  • сатенена панделка с цвят по избор
  • 4-те вида кръгла картичка от долната галерия

*Минимално количество за приемане на поръчка: 10 броя

Може да си изберете една от четирите вида кръгли картички, от горната галерия. На този етап не предлагаме други видове картички. Напълно безплатно можете да изберете и цвета на сатенената панделка, която да използваме за Вашите медчета.

Интересен факт е, че медът е единственият хранителен продукт с неопределен срок на годност, когато е преработен и съхраняван правилно. Почти не съдържа вода и има много ниско pH. Така че Вашите гости няма защо да се притесняват. Могат да съхраняват сватбеното медче с години без то да се развали!

Ако за Вас медчето е прекалено традиционен подарък, може да откриете по-нестандартни предложения за подаръци за гости на сватба в нашата обновена ГАЛЕРИЯ.

Малко Медче с Декорация от Зебло на Цена 3,60 лв

Разнообразните сувенири и подаръчета подходящи за всеки вкус са запазена марка на Подаръци за Сватба. Затова решихме да ви предложим бурканче с мед с декорация от зебло. Перфектен подарък за Винтидж сватба или за Еко сватба.

мед за еко сватба с украса от зеблоЦената на едно бурканче с мед с декорация от зебло е 3,20 лв за брой (без картичка). За да бъде този сувенир още по-персонализиран, можем да добавим красива картичка като от снимката в дясно. Ние ще изпишем на нея кратък текст по избор на младоженците. Цената на едно декорирано медче + картичка е 3,60 лв.

Най-често изписваме имената на младоженците и датата на тяхната сватба или просто надпис “Благодарим Ви!”.

Цена на медче със зебло (без картичка): 3,20 лв

Цена на медче със зебло + картичка: 3,60 лв

*Минимално количество за приемане на поръчка: 10 броя

Медчета за Кръщене – 2,90 лв

Нашите медчета са подходящ подарък и за гостите на кръщене. Дизайните, които предлагаме, са модерни и изчистени. Могат да бъдат персонализирани. Например върху кръглата картичка може да добавим снимка на Вашето дете.

Можем да сменим цветовете и текста на картичката както и цвета на сатенената панделката. Всички тези опции са напълно безплатни!

Особено подходящ цвят за кръщене на момче е светло синята сатенена панделка, а за момиче бебешко розовият цвят. Може да си изберете един от трите вида медчета за кръщене от нашата галерия:

*Минимално количество за приемане на поръчка: 10 броя

Поръчайте Медчета за Сватба или Кръщене Сега!

0883 488309  или  podaracizasvatba@gmail.com

Вашето Име

Вашият Email

Вашето Съобщение