Живи Бурканчета за Късмет

декорирано бурканче със семена за еко сватбаВ стъкленото бурканче е поставена ръчно изработената торбичка от бял памучен плат. Вътре в нея има семена от бяла детелина. Те поникват само за три – четири дни и ще донесат радост на своите притежатели.

Това е един нестандартен подарък за гости на сватба, който със сигурност ще ги изненада приятно. Капачката на всяко едно стъклено бурканче е красиво декорирана като младоженците могат да избират между два цвята на малките квадратчета: бледо лилаво и светло розово

Красиви Декорирани Бурканчета със Семена за Гостите Ви

Живите Бурканчета са предпочитани сувенирчета за всяка Еко Сватба. Какъв по-хубав подарък за гостите от това да им подарите растение, което ще порастне пред очите им? Подходящо подаръче е и за най-малките гостенчета на сватбата, защото със сигурност ще им бъде много любопитно да наблюдават процеса на растеж на бялата детелина.

Важно е да не бъркате бялата детелина с трилисна или четирилистна детелина. Двете растеня изглеждат по различен начин.

Само по себе си, подаръчето символизира силата и устоите на Вашата любов. Показва нагледно как се ражда любовта, как израства в нещо истинско и значимо. Бялата детелина, както и чувствата се нуждае от ежедневни грижи и внимание, за да разкрие цялата си красота и очарование.

Не се колебайте и за минута! Изберете подарък, който ще донесе топлина и радост в дома, изберете Живо Бурканче!

Стъклени Бурканчета със Семена – Цена

Един брой от тези нестандартни подаръчета за сватба струва 1,60 лв. При поръчка на 100 или повече броя цената става 1,50 лв. Може да поръчате всеки наш продукт на телефон 0883488309 или да ни изпратите e-mail на адрес podaracizasvatba@gmail.com. Изпращаме всичките си подаръчета за цялата страна с куриерска фирма ЕКОНТ с 10% намаление. За град Варна е възможно и лично предаване.