Гравирани Бобчета на Ниска Цена

евтини подаръци за гости на сватба

До края на Август купете гравирани бобчета с -20% намаление! Офертата важи за бобчета с произволен текст и картинка от следните: I miss you, I kiss you, I love you, Only you и др.

*Минимално количество за поръчка 20 броя.

Предлагаме Ви един страхотен и нестандартен подарък за гостите на сватба, кръщене, юбилей или корпоративно събитие – “Вълшебни” Гравирани Бобени Семена. Всяко бобче има изрисувано кратко послание от едната страна и красива рисунка от другата.
След като гостите Ви засадят вълшебни бобчета и ги поливат редовно, много скоро ще се случи “магията”. Когато гравираното бобено зърно порасне, нарисуваното послание също расте заедно с него.

цена на гравиран боб

То изглежда страхотно и със сигурност ще зарадва Вашите приятели. Бобчето може да бъде засадено в обикновена пръст и трябва да се полива поне три пъти на седмица, без да се оставя прекалено много вода. Препоръчва се да се остави на слънчево място.

Гравиран Боб – Интересен и Различен Подарък

Изненадайте гостите на сватбата си с един наистина различен подарък, който надали много други български младоженци са подарявали. Той ще донесе радост както на най-възрастните гости на празника Ви, така и на най-малките гостенчета. А кой знае, може би вълшебните бобчета наистина са магически и изпълняват по едно желание…
вълшебно бобче в декорирано стъклено бурканчеСтъклено Бурканче Декорирано със Зебло и Коноп

Промоции и Цена на Гравирани Бобчета

  • ПРОМОЦИЯ #1: Бобче с текст I Miss You и/или I Kiss You = 0,20 лв
  • ПРОМОЦИЯ #2: Бобче с текст Happy и/или Lucky 0,70 лв
  • ПРОМОЦИЯ #3: Бобче с произволен текст и картинка измежду: I miss you, I kiss you, I love you, Only you и др. = 0,40 лв

Добавяне на найлонова торбичка (долна снимка) + 0,20 лв

Бобче и стъклено бурканче с хартиена декорация (горна лява снимка)  = 2,50 лв

Бобче във винтидж бурканче с декорация от зебло (горна дясна снимка) = 3,50 лв

*Минимално количество за приемане на проъчка = 20 броя

опаковъчни торбички за подаръчета

Как да Посадите Гравирано Бобче с Текст?

Можете да поставите най-обикновена почва в малка саксийка или декорирано стъклено бурканче, каквото продаваме. Самото бобче трябва да бъде изправено във вертикална позиция като надписът да може да се чете от долу на горе. Долната половина на семето се поставя вътре в пръстта, а горната половина е открита. Идеята е самото бобче лесно да започне да се изкачва след като стъблото започне да расте нагоре. Почвата трябва да бъде винаги влажна, но не прекалявайте с поливането, за да не мухляса. Оставете саксийката на проветриво място с достъп до слънчева светлина. До няколко седмици трябва Вашето вълшебно бобче да е пораснало, а гравираният надпис и картинка ясно да се виждат върху изкачилата се нагоре семка.

Поръчайте или Задайте Въпрос

0883 488309  или  podaracizasvatba@gmail.com

Вашето Име

Вашият Email

Тема

Вашето Съобщение