Малки Книжки с Мисли на Цена 2,50 лв

Подарете на своите гости един много личен и персонализиран подарък. Казват, че “Книгата е прозорец към света!”. Споделете част от своя свят с Вашите най-близки хора. Този подарък ще остане скъп спомен за всички тях през годините!

Всички наши клиенти могат да изберат как да изглеждат кориците на всяка една малка книжка: дизайн, шрифт, цвят на сатенена панделка. Преди да изработим подаръчето ще обсъдим всички детайли, за да сме сигурни, че ще останете напълно удовлетворени от крайния резултат!

Изберете от над 20 Дизайна за Корица

Поръчайте Книжки или Задайте Въпрос

0883 488309  или  podaracizasvatba@gmail.com

Вътре в самата книжка са написани красиви любовни мисли и послания. Ето едно от тях: “Любовта е като музиката, започва там, където думите свършват!” Срещу всяка мисъл има подходяща стилна черно-бяла картинка.

Какво има в Мини Книжките?

Книжките се състоят от 16 странички – 6 странички с картинки и 9 странички с нежни любовни мисли. На първата страница пише “Благодарим Ви!”, а последната е празна. Книжките са декорирани с елегантна сатенена панделка с цвят по избор. Корицата и страниците представляват квадрат с размер 6 см х 6 см.

уникален подарък за гости на тържество

Напълно безплатно може да изберете дизайна на корицата, за да подхожда на цветовата гама на сватбата Ви! Минимално количество за изработка на поръчка – 20 броя.

Цена: 2,50 лв

Персонализиране на Мини Книжки – Цени

Срещу още 0,50 лв. за брой имате възможността да се възползвате от една от следните две екстри:

1) Решавате какво да бъде изписано и изобразено на всичките 16 странички в книжките!

Цена: 3 лв за брой

За целта трябва подробно да ни опишете как точно си представяте съдържанието. Единствено корицата е цветна. Тя е и матирана и много приятна на допир. Снимките/картинките и текстът на страниците са черно бели, а картонът, на който са принтирани, изглежда състарен. Така цялата малка книга изглежда винтидж и е много стилна.

2) Превърнете книжката в тейбъл картичка!

Цена: 3 лв за брой

луксозни подаръци за гостиДобра идея е на задната корица да се изпише името на всеки един гост на сватбата, а книжката да се постави изправена на мястото му в ресторанта. Така ще имате подарък за гости и тейбъл картичка в едно!

Гостите на тържеството лесно ще се ориентират и ще открият бързо мястото, на което да седнат. Освен това, по този начин ще си спестите време и усилия. Няма да има нужда да минавате индивидуално при всеки един Ваш приятел или роднина и да му давате сватбения подарък.

БОНУС 1) + 2): Можете да промените съдържанието на книжката (корица, текст, шрифт, картинки) + името на всеки гост да бъде изписано на гърба на корицата.

Цена: 3,30 лв за брой

Луксозен Подарък за Гости на Сватба – 3,50 лв

Имаме за Вас едно уникално предложение, което със сигурност ще зарадва много гостите на Вашето тържество! За да направим книжката още по-интересна и уникална, можем да направим корицата 3D. Поставяме ръчно цветната лента и табелката с имената на младоженците като отделни елементи към корицата.

красиви сватбени сувенири

За цената от 3,50 лв Вие може да персонализирате: дизайн на корицата (шрифт, цвят, табелка с имена) и цвета на сатенената панделка. Предлагаме и следните допълнителни екстри:

  1. Текст и картинки в книжката по Ваш избор = 4 лв/бр.
  2. Името на всеки гост на гърба на корицата = 4 лв/бр.
  3. Опция 1 + 2 = 4,30 лв/бр.

*Минимално количество за поръчка = 20 броя

Поръчайте или Задайте Въпрос

0883 488309  или  podaracizasvatba@gmail.com

Вашето Име

Вашият Email

Тема

Вашето Съобщение