Малки Книжки с Мисли на Цена 2,80 лв

Подарете на своите гости един много личен и персонализиран подарък. Казват, че “Книгата е прозорец към света!”. Споделете част от своя свят с Вашите най-близки хора. Този подарък ще остане скъп спомен за всички тях през годините!

Всички наши клиенти могат да изберат как да изглеждат кориците на всяка една малка книжка: дизайн, шрифт, цвят на сатенена панделка. Преди да изработим подаръчето ще обсъдим всички детайли, за да сме сигурни, че ще останете напълно удовлетворени от крайния резултат!

Изберете от над 20 Дизайна за Корица

Поръчайте Книжки или Задайте Въпрос

podaracizasvatba@gmail.com или 0883 488 309

Какво има в Мини Книжките?

малки книжки

Книжките се състоят от 16 странички. Стандартните ни книжки от 2,80 лв имат 6 странички с картинки и 9 странички с нежни любовни мисли. На първата страница пише “Благодарим Ви!”, а последната е празна. Книжките са декорирани с елегантна сатенена панделка с цвят по избор. Корицата и страниците представляват квадрат с размер 6 см х 6 см. Това са всички текстове към страниците:

 1. Благодарим Ви!
 2. Търся те от деня, в който прочетох първата си приказка!
 3. Всеки ден те обичам повече от вчера и по-малко от утре!
 4. Много е важно да имаш човек до себе си, който в трудни времена ще те прегърне и ще прошепне тихо “до теб съм”…
 5. Нормално е да обичаш красивото, но е красиво да обичаш Обикновеното!
 6. Любовта е като музиката, започва там, където думите свършват!
 7. Любовта е неистовото желание да бъдеш неистово желан!
 8. На каквото и да ни учи животът, сърцето вярва в чудеса!
 9. Да, страх ни е от тъмното… но ако го нямаше мрака, как щяхме да видим звездите?

Напълно безплатно може да изберете дизайна на корицата, за да подхожда на цветовата гама на сватбата Ви! Минимално количество за изработка на поръчка – 20 броя.

Цена: 2,80 лв

Персонализиране на Мини Книжки – Цени

Срещу още 0,50 лв. за брой имате възможността да се възползвате от една от следните две екстри:

1) Решавате какво да бъде изписано и изобразено на всичките 16 странички в книжките!

Цена: 3,30 лв за брой

За целта трябва подробно да ни опишете как точно си представяте съдържанието. Единствено корицата е цветна. Тя е и матирана и много приятна на допир. Снимките/картинките и текстът на страниците са черно бели, а картонът, на който са принтирани, изглежда състарен. Така цялата малка книга изглежда винтидж и е много стилна.

2) Превърнете книжката в тейбъл картичка!

Цена: 3,30 лв за брой

луксозни подаръци за гостиДобра идея е на задната корица да се изпише името на всеки един гост на сватбата, а книжката да се постави изправена на мястото му в ресторанта. Така ще имате подарък за гости и тейбъл картичка в едно!

Гостите на тържеството лесно ще се ориентират и ще открият бързо мястото, на което да седнат. Освен това, по този начин ще си спестите време и усилия. Няма да има нужда да минавате индивидуално при всеки един Ваш приятел или роднина и да му давате сватбения подарък.

БОНУС 1) + 2): Можете да промените съдържанието на книжката (корица, текст, шрифт, картинки) + името на всеки гост да бъде изписано на гърба на корицата.

Цена: 3,60 лв за брой

Луксозен Подарък за Гости на Сватба – 3,80 лв

Имаме за Вас едно уникално предложение, което със сигурност ще зарадва много гостите на Вашето тържество! За да направим книжката още по-интересна и уникална, можем да направим корицата 3D. Поставяме ръчно изрязаната табелка с имената на младоженците като отделен елемент към корицата.

красиви сватбени сувенири

За цената от 3,80 лв Вие може да персонализирате: дизайн на корицата (шрифт, цвят, табелка с имена) и цвета на сатенената панделка. Предлагаме и следните допълнителни екстри:

 1. Текст и черно-бели картинки в книжката по Ваш избор = 4,30 лв/бр.
 2. Името на всеки гост на гърба на корицата = 4,30 лв/бр.
 3. Опция 1 + 2 = 4,60 лв/бр.

*Минимално количество за поръчка = 20 броя

Поръчайте или Задайте Въпрос

podaracizasvatba@gmail.com или 0883 488 309

Вашето Име

Вашият Email

Вашето Съобщение