Светещи Неонови Гривни на Ниски Цени

Искате ли да зарадвате гостите на Вашата сватба с един нестандартен подарък? А какво ще кажете, ако той е на ниска цена от 0,60 лв?

евтин подарък за корпоративно събитие

Представяме Ви един нестандартен и много ефектен подарък – светещи в тъмното неонови гривни. Когато всеки един гост на Вашето сватбено тържество си сложи гривна и излезе на дансинга, атмосферата ще стане много забавна. А що се отнася до снимките, те ще бъдат изключително интересни, ако сватбеният Ви фотограф умее да прави качествени нощни снимки. Движението на ръцете по време на снимките създава неповторимо красиви светещи линии, които се запечатват в снимките.

Освен за сватби, нашето подаръче е подходящо и за фирмени събития и тийм билдинги. Със светещите пръчки могат да се измислят забавни игри, в които да участват всички присъстващи на събитието.

Друг повод, за който можете да използвате нашето сувенирче, е рожден ден или купон. Приглушената светлина съчетана с различните искрящи цветове на неоновите гривни са гаранция за весело изкарване!

светещи неонови гривнички за купонСветещи Гривни за Ръка

Светещата гривна е с размер 20 см. Преди да се сложи на ръката тя трябва да се пречупи от край до край, за да започне да свети в тъмното. След това се разстръсква енергично. Поставя се пластмасовия найкрайник, с помощта на който гривната се закопчава за ръката. Това е!

Цветовете: Розово, Жълто, Зелено и Бяло.

Цена: 0,60 лв (произволни цветове)

Цена: 0,80 лв (с цвят/цветове по избор)

Идеи за Поставянето на Светещите Пръчки

Една много добра идея е да ги сложите в красиво декориран стъклен буркан или ваза. Може да поставите табелка от типа “Нека в тази нощ любовта да засияе!”.

Друг съд, който може да използвате за съхранението им, е малка метална кофичка поставена върху маса или дървена щайга. Идеите и снимките са взети от Pinterest. (image source).

Поръчайте Сега Своя Блестящ Подарък!

Свържете се с Подаръци за Сватба на: 0883 488309

Пишете ни съобщение на: podaracizasvatba@gmail.com