Луксозни Рисувани Магнити от Стъкло

известни варненски художнициНашата приятелка художничката Мария Паунова от Варна изработва за Вас невероятно красиви и стилни стъклени магнитчета. Те са ръчно рисувани и включват детайли, носещи определено послание и настроение. Подаръкът никога не е малък или голям, той има друга стойност, която остава в сърцето завинаги!

Със сигурност ще зарадвате всеки, който получи като подарък една от нашите миниатюрни картини нарисувани върху стъклени камъчета.

Този луксозен сувенир е изключително подходящ за подарък на гости на сватба, кръщене, юбилей, тийм билдинг, фирмено парти и др.

За момента разполагаме с 8 елегантни дизайна, от които може да изберете своето подаръче. Може да поръчате и стъкълца с изрисувани инициали, които са страхотен подарък за спомен за гостите на сватба (дизайн №6). ЦЕНА на един стъклен магнит с наш дизайн – 6 лв

ръчно изработени подаръци за сватба

Галерия с Ръчно Изрисувани Магнити за 6 лв

Изискан Подарък с Дизайн по Ваш Избор

Възможно е да изберете и друг дизайн, който Мария да нарисува върху стъкълцето. Тогава цената ще бъде значително по-висока и ще зависи от сложността на картинката. За да Ви кажем колко точно би струвал един магнит с дизайн по Ваш избор, свържете се с нас на: podaracizasvatba@gmail.com

Всяко едно магнитче е уникат! Това се дължи на факта, че е ръчно изрисувано със специални бои за рисуване върху стъкло. Освен това, овалната форма на стъкълцето е уникат сама по себе си. Този стилен сувенир може да се постави върху хладилника и с години да краси кухнята на Вашите близки и приятели.

ПОДАРЪК: Към всеки закупен нарисуван стъклен магнит получавате безплатно подарък гравирано бобче!

Как да Поръчате Рисувани Стъклени Магнити?

За да ни зададете всякакви въпроси относно този нестандартен продукт на Подаръци за Сватба, или за да поръчате, имате няколко опции: