Персонализиран Сватбен Кибрит за Вашите Гости за 1 лв

сватбен кибрит на ниска ценаПодаръци за Сватба подготви за Вас един страхотен и уникален за България сватбен сувенир - Сватбен Кибрит.

Ако изберете това интересно предложение Вие със сигурност ще изненадате приятно своите близки и приятели. Едва ли някой от тях е получавал такова оригинално подаръче на друга сватба в България.

Вашите приятелите и роднините дълго ще си спомнят за най-щастливия ден в живота Ви и ще се сещат за него всеки път, когато видят красивото сватбено кибритче поставено на видно място на секцията в хола им например.

Кибрит за Гости на Сватба – Как Изглежда?

Кибритчетата са с нестандартна по-плоска форма и нямат нищо общо с познатата на повечето от нас жълта Зебра. Не можете да си купите от нито един магазин кибрит в такава форма и това го прави още по-уникален. Дизайнът, който сме избрали, е същевременно семпъл и много стилен.
На предната част на всяка кутийка (под силуетите на младоженците) можем да поставим кратък текст по Ваш избор. Този текст се добавя към кибритчето чрез залепване на самозалепващо се бяло фолио. Шрифтът, който използваме, е същия като шрифта на задната част на кибрита. Най-често младоженците избират да изпишем имената им и под тях датата на сватбата.сладко малко кибритче за гостите на сватбата

Задната част не може да бъде променена на този етап.  Там е изписано “Благодарим Ви!” с изтънчен шрифт. А на короната над надписа е кацнало малко бяло врабче – символ на добрината, приятелството и устойчивостта.Драскалото с барут, където се запалват клечките кибрит, е с плътен тъмно кафяв цвят и е много по-тънко от стандартните. Кибритените кутийки са с матирана повърхност, която е много приятна на допир и изглежда изключително ефектно. Освен това, върхът на всяка от 20-те клечки кибрит е с бял барут. Това прави цялостния дизайн на нашето подаръче още по-завършен и тематичен.
Белият цвят е неутрален, придава светлина и чувство за простор и е подходящ за сватби в различни теми. Нашето нестандартно предложение за подарък за гостите на Вашата сватба ще пасне идеално на цвета, който сте избрали.

Кибрити за Сватба – Цена, Размери и Доставка

сватбен кибрит за гости на сватбаЦената на един кибрит е 1 лв. Размерите на кутийките можете да видите изписани в милиметри на снимката. Те са: 55 мм х 40 мм х 6 мм.

Минимално количество за поръчка: 20 броя

Имената на младоженците и датата на сватбата се добавят посредством самозалебващо се фолио. Всички останали елементи на кутийката на кибрита са предварително принтирани и не могат да бъдат променяни (силуети и гръб на кибрита).

Доставките в рамките на България се извършват с фирма Еконт. Транспортните разходи са за сметка на клиента. Ползвате 10% отстъпка от цената на доставката.

Имате право на преглед преди да платите, който и да е от нашите подаръци и сувенири. В случай, че не останете доволни от качеството на продуктите ни, имате право да се откажете от покуката и да платите единствено доставните разходи.

Предлагаме и допълнителна екстра за украсата на сватбените кибрити. Можете да я видите на долната снимка – поставяне на стилна и елегантна органзена панделка. Цената не едно кибритче + панделка е 1,50 лв.

различни подаръци за гости на сватба

Поръчайте или Задайте Въпрос

0883 488309  или  podaracizasvatba@gmail.com

Вашето Име

Вашият Email

Тема

Вашето Съобщение