Керамични Фигурки за Сватба

Предлагаме Ви традиционни керамични подаръчета за гостите на Вашата сватба. Всяко едно от тях носи със себе си определена символика и късмет на всички гости на сватбеното тържество.
Разполагаме с богато ранообразие от керамични фигурки, красиво декорирани в стила на Вашия голям ден. Зарадвайте своите гости с късметлийско слонче, симпатични обувчици, нежно сърце, стилна мида и още много други интересни прелдожения.
Факт е, че керамичните фигурки са един традиционен за България подарък за гостите на сватбата. Но продуктите, които ние изработваме, се открояват със своя стил, елегантност и атрактивни цени. Те са по-различни от останалите керамични фигурки, които можете да намерите в сватбените магазини.

Всяка една фигурка преминава през минимум 7 различни етапа преди да бъде готова за продажба. След като фигурката бъде излята в специално изработен за нея калъп, са необходими няколко часа, за да засъхне материалът. След това се източва излишната керамична смес. Следващата стъпка е ретуш – ръчно се изглаждат всички ръбове, за да бъде повърхността гладка. На места е необходимо да се използва шкурка. Следва измиване на фигурката. Последният етап от изработването на сувенирчето е печене в специална пещ при температура около 1200 градуса, за да бъде крайният продукт здрав и издражлив. Най-накрая всяка фигурка бива декорирана според желанието на клиента, за да изглежда максимално стилно и елегантно. А ето и някои от нашите предложения:

Керамично Слонче

гипсово слонче с панделка и картичка

Размер: 4 см. х 9,5 см. 9 см. (Ш х Д х В)
Цена: 3,50 лв (с декорация)

Размер: 2,5 см. х 7 см. 6,5 см. (Ш х Д х В)
Цена: 3 лв (с декорация)

Слончето е декорирано с нежна сатенена панделка и благодарствена картичка, изработена от перлен картон. Цветът на панделката и формата на картичката са спрямо желанието на младоженците.

Символика: Слонът е силно почитано животно в много страни. Той символизира мъдрост и късмет. Смята се, че хоботът му провлича богатство и благополучие в дома. От друга страна, притежанието на подобен талисмат, помага при вземането на мъдри и правилни решения. Фигурката на слон, се поставя с гръб към входната врата. По този начин символично се пресъздава влизането му в дома като му носи късмет и благоденствие.

Чифт Керамични Обувчици

Евтини Гипсови Обувчици

Размер: 3 см. х 7 см. 2 см. (Ш х Д х В)
Цена: 3 лв (с декорация)

Керамичните обучици са стилно декорирани с хартиена панделка и луксозна благодарствена картичка от перлен картон. Цветът на панделката и формата на благодарствената картичка са спрямо желанията на младоженците.

Символика: Обувките символизират просперитет и стабилност. Смята се, че прогонват лошият късмет и веднъж наречени за нещо, те помагат то да се сбъдне.  Изберете тези симпатични обувчици за подарък на своите гости на сватбата или кръщането на своето дете. Наречете ги да носят любов и щастие и има голяма вероятност те да го направят за човека, на когото са подарени.

Керамични Гълъбчета

евтино малко керамично гълъбче за сватбаРазмер: 5 см. х 5 см. 4,9 см. (Ш х Д х В)
Цена: 3 лв

Симпатичнотото бяло гълъбче е много стилно и елегантно. Всички дребни детайли по повърхността му са ръчно ретуширани, за да изглежда подаръчето максимално добре. Гълъбът е подходящ подарък за най-малките гости на сватбата, а и за по-големите Ви приятели и роднини.

Долната част на малката фигурка е оформена като поставка. По този начин сувенирът за спомен може лесно да се постави върху всякаква гладка повърхност и би стоял страхотно на холната секция на гостите Ви например!

Символика: Освен изброените по-горе предимства на това сувенирче гълъбчето носи изключителна символика. Белият гълъб често се използва като символ на мира, надеждата, разбирателството и любовта.

Керамична Мида

гипсова мида за гостите на сватбата

Размер: 5,5 см. х 5,5 см. 4 см. (Ш х Д х В)
Цена: 3 лв

Керамична мида с отвор отгоре. Тя е многофункционален подарък за гостите на сватбата, защото може да бъде използвана и като част от сватбената декорация. В нея може да бъде поставена салфетка, хангъл или благодарствено пожелание към всеки гост.

Символика: Мидите символизират благоденствие и щастлив живот. В много култури, те се смятат и за символ на плодовитостта.
Тяхната спираловидна структура се свързва с вечността.

Керамични Сърца

Размер: 3 см. х 3 см. 3 см. (Ш х Д х В)
Цена: в момента нямаме наличност
Предлагаме три вида керамични сърца – двойни сърца, единично сърце с рози в два размера и изчистено три-измерно сърце.

Символика: Сърцето символизира чистата, истинска любов между двама души. Любопитен факт е че сърцето като символ, произлиза от картите за игра и става популярен през викторианската епоха, когато започва да се използва в благодарствен картички. Подарете на гостите на своята сватба едно от тези сърчица от керамика и чрез него им кажете едно голямо благодаря, че са до Вас в един от най-важните дни от живота Ви.

Рапан от Керамика

Размер: 4 см. х 5,5 см. 3 см. (Ш х Д х В)
Цена: в момента нямаме наличност
От деца знаем, че когато доближим рапан до ухото си, долавяме шума на разбиващи се в морският бряг вълни. Изберете този красив керамичен рапан за своята лятна сватба и доведете морето при Вас.

Символика: Рапанът е символ на късмета и дългите пътешествия. Неговата форма се свързва с развитието на човешката душа по време на целият му земен живот.

Керамична Звезда

гипсова звезда подарък за гостите на сватбата

Размер: 6 см. х 6 см. 0,5 см. (Ш х Д х В)
Цена: 2 лв (с декорация)

Керамичната звезда е декорирана с хартиена панделка, в цвят, по желание на клиентите. Към нея може да бъде прикрепена благодарствена картичка. Има възможност имената на младоженците и датата на сватбата да бъдат изписани върху звездата. Звездата може да бъде използвана за украшение на дома, както и за декорация на коледната елха.

Символика: Звездата в символ на надеждата, по-доброто бъдеще и новото начало.

 

 

Как да Поръчаме Малките Керамични Фигурки?

Можете да се свържете с нас на телефон: 0883 488309

Пишете ни писмо на адрес: podaracizasvatba@gmail.com

Попълнете Форма за Контакт

Без значение дали ще се спрете на някое от нашите предложения за подарък за гости на сватба ние пожелаваме на всички бъдещи младоженци един незабравим сватбен ден и още по-вълнуващ семеен живот!