Свещ от Мидeна Черупка за 1 лв

свещ в мидена черупкаМидена свещ е още един уникален за България сувенир, който може да намерите единствено на сайта на Подаръци за Сватба. Този креативен продукт е отново ръчно изработен. Може да се ползва както в ежедневието, за да направите атмосферата в дома си романтична, така и за специални поводи и събития.

Предлагаме няколко вида мидени черупки, в които поставяме разтопен восък и фитил. Свещите са особено ефектни, когато са запалени на няколко места в дома Ви или пък на масите в заведение и ресторант. Създават изключително уютно усещане заради натуралните материали, които са използвани.

Мидена Свещ – Уникален Подарък за Гостите на Сватбата

Мидената Свещ е един от най-предпочитаните подаръци за гости на Морски Сватби. Тя е пряко свързана с морето и с неговата истинска същност. По свой собствен и уникален начин, свещта в мидената черупка символизира безкрайността на Вашата любов. Не случайно най-старото животно на света е именно мида. Тя е способна да устои на времето и сполетелите я бури и да става все по-силна подобно на Вашите чувства един към друг.

Свещта в мидена черупка е един много красив и стилен подарък за подходящ за морска сватба. Може да се използва и като украса в ресторанта, където ще създаде неповторима атмосфера изпълнена с романтика. Много младоженци, които избират сватбата им да бъде във Варна и околността, се спират точно на това подаръче и остават много доволни от реакцията на гостите си. Сигурни сме, че и Вие ще останете доволни от нашето интересно морско предложение!

Интересна Свещ в Мидена Черупка на Ниска Ценаевтина свещ в мидена черупка

Поръчайте сега Вашата мидена свещ на цена от 1лв за брой!
Поставена върху масата на гостите на сватбата Ви например, тя ще създаде невероятно романтична обстановка. Мъждукащата светлина, която се движи в тон с полъха на вятъра и ритъма на музиката, прави атмосферата неповторима!
Разгледайте нашите останали подаръци и сувенири и се възползвайте от промоционалните ни условия при поръчка на по-големи количества!

Как да Поръчам Тази Нестандартна Свещ?

Предлагаме Ви три начина да се свържете с нас:

  1. Обадете се на: 0883 488309
  2. Пишете ни на: podaracizasvatba@gmail.com
  3. Попълнете нашата Форма за Контакт

Разполагаме и с много други традиционни и нестандартни сватбени подаръчета за гостите. Можете да ги разгледате в нашата Галерия!