Тейбъл Картички с Имената на Гостите

Сватбената церемония вече е приключила и Вашите роднини и приятели се насочват към ресторанта. Кое е първото нещо, което гостите на една сватба виждат там? Красивата украса. А кое е второто нещо? Тейбъл картичките!

Ваши роднини и приятели искат лесно и бързо да намери своето място на масата, за да не се лутат дълго. Това е причината картичките с имената на гостите да са толкова важни. Те помагат настаняването да протече бързо и стилно.

Тейбъл Картички от Бял Перлен Картон

тейбълки с имената на гостите

Предлагаме Ви 5 вида табелки за имената на гостите от бял перлен картон, които може да поставите пред мястото на всеки гост в ресторанта. Изберете тейбъл картичката, която подхожда най-много на Вашата: сватба, кръщене, юбилей, фирмено парти и др.

ВАЖНО: Изпращаме всички табелки от бял перлен картон, без да са надписани имената на гостите.

№1 Пеперуда за Поставяне Върху Чаша за Вино

пеперуди за чашите в ресотранта

Тези страхотна тейбъл картички във формата на пеперуда са подходящи за сватби през всички сезони. Изглеждат страхотно в ресторанта поставени върху чашите за вино пред всеки един гост. Ще зарадват както по-възрастните Ви гости и роднини, така и най-малките гостенчета.

Размер: 10 см х 7 см

Цена: 0,80 лв

Цвят: Перлено Бяло

№2 Тейбъл Картички за Морска Сватба

табелки за морска сватба

Тя е особено подходяща за летни сватби по българското черноморие край Варна и Бургас. Мидичките са изрязани с лазерна технология, за да бъдат максимално детайлни.

Размер: 9 см х 4,5 см

Цена: 1,10 лв

Цвят: Перлено Бяло

№3 Табелка с Имената на Гостите със Сърце

табелка с името на госта на ниска цена

Тази картонена тейбъл картичка е подходяща за сватби през цялата година. Със сигурност ще зарадва приятно всички гости на тържеството Ви, защото е много елегантна и нестандартна.

Размер: 9 см х 4,5 см

Цена: 1,10 лв

Цвят: Перлено Бяло

№4 Интересна Тейбъл Картичка за Гостите

табелки с имената на гостите

Много трудно ще намерите в сватбените магазини в България подобна картичка. Отново е използвана лазерна технология на рязане за максимална детайлност. Елементите напомнят на паяжина и на виенско колело. Картичката е много интересна и различна от стандартните, които се използват масово по сватбите.

Размер: 9 см х 4,5 см

Цена: 1,40 лв

Цвят: Перлено Бяло

№ 5 Табелки за Имената на Гостите

тейбъл картички

Белият гълъб е традиционен символ на любовта, защото той споделя целия си живот само с един партньор. Любопитен факт е, че всяка двойка гълъби избират заедно мястото, на което да свият своето гнездо. Символиката е само една от причините да се спрете на тази тейбълка. Тя е много красива, семпла и изтънчена.

Размер: 9 см х 4,5 см

Цена: 1,40 лв

Цвят: Перлено Бяло

№6 Мини Книжка с Името на Госта

малки книжки с любовни цитати цени

Изключително впечатляващ, нестандартен и различен избор за тейбъл картичка! Бъдете сред първите младоженци в България, които подаряват на гостите си един специален подарък 2 в 1 (тейбъл картичка + сватбен сувенир). Персонализираната мини книжка с любовни мисли и цитати е ръчно изработена.

На предната корица обикновено се изписват имената на младоженците и датата на сватбата. На гърба се изписва името на всеки гост.

Размер: 6 см х 6 см

Цена: 3,30 лв

№7 Щипки Младоженци с Името на Госта

нестандартни тейбъл картички за малко пари

Дървените щипки младоженци са един изключително ефектен начин да посрещнете гостите в ресторанта. Те стоят изправени върху масите и всеки Ваш роднина и приятел може лесно да открие мястото си. Освен това, тази нетрадиционна тейбълка може да послужи и като подаръче за гостите. Така спестявате пари!

Размер: 7 см х 1 см

Цена: 2 лв

№8 Винтидж Тейбъл Картички

интересни тейбъл картички за гостите

Единствено ние изработваме и предлагаме тези нестандартни тейбъл картички. Те са направени от старинни ключета с различна форма и размер. Към тях с канап прикрепяме картичка с изписани Вашите имена и дата на сватбата. Срещу още 0,30 лв за брой, можем да изпишем името на всеки гост. Ключетата с табелки с имената на гостите на сватбата могат да се използват и като подарък за гости. С този сувенир 2 в 1 спестявате пари!

старинни ключета за сватба

Важно е да знаете, че не може да избирате от кой вид по колко ключета да добавим. Те се добавят на произволен принцип като най-големите ключета са най-малко на брой.

Размер: Уникален за Всеки Ключ (от 17 мм до 76 мм)

Цена: 2,20 лв (с имената на младоженците)

Цена: 2,70 лв (с името на всеки гости)

Как да Поръчам от Подаръци за Сватба?

Можете да се свържете с нас по три различни начина:

  1. Пишете ни на: podaracizasvatba@gmail.com
  2. Обадете ни се на: 0883 488309
  3. Попълнете Формата за Контакт