Нестандартни Табелки с Имената на Гостите

Подарете на своите гости един нестандартен и интересен подарък – Старинно ключе, към което е прикрепена красива златиста картичка от перлен картон с размер 7 см х 3,5 см. Трябва да знаете, че ключетата са с различна форма и големина, което прави подаръка още по-уникален. Така ще избегнете момента всички членове на едно семейство да получат един и същ подарък.

интересни картички с имената на гостите на сватбата на ниски цени

Тейбъл Картички и Подаръче за Гостите – 2-в-1

Ключето може да бъде изработено в два варианта:

  1. Подаръче за Гостите + Табелки с Имената (2в1) – на златистата картичка се изписва името на всеки гост. ЦЕНА: 2,70 лв
  2. Подаръче за Гостите – на картичката се изписват имената на младоженците и датата на сватбата. ЦЕНА: 2,20 лв

Видове Старинни Ключета и Размери

Ключетата, които използваме за изработката на тези нетрадиционни сувенири са с различна форма и големина от 17 мм до 76 мм. Те се поставят на произволен принцип и преобладават по-дребните ключета. Вие не може да изберете конкретен модел.

старинни ключета за сватба

Поради тази причина ние Ви предлагаме възможността да ни посочите най-важните гости на сватбата – кумовете, родителите, най-близките роднини и приятели и ние ще подберем за тях ключета с по-голям размер.

Поръчайте Vintage Ключета Тейбъл Картички Сега!

0883 488309  или  podaracizasvatba@gmail.com

Вашето Име

Вашият Email

Вашето Съобщение

Нестандартни Табелки за Маса – Варианти за Подаряване

Ако сте избрали подаръчетата за гостите да бъдат едновременно и тейбъл картички имате няколко варианта, по които да ги подарите на своите роднини и приятели.

  1. Първият е най-традиционният – поставeте sтаринното ключе на мястото на всеки гост. По този начин с влизането си в ресторанта, Вашите гости ще успеят безпрепятствено да открият своето място на масата.
  2. Вторият вариант може да бъде направен под формата на игра – всеки гост трябва да открие ключето със своето име, под което е изписан и номера на масата, на която ще стои.
    Ключетата могат да бъдат поставени на специална за тази цел маса, на входа на ресторанта. Така ще разчупите обстановката и ще предразположите гостите си да се отпуснат още в самото начало на тържеството.
  3. Tрети вариант за подаряване на ключетата – поставете ги върху специално табло, подобно на хотелските табла на рецепциите. На него трябва да се обозначат отделните маси и под всяка маса да бъдат поставени ключетата с имената на гостите.
    Така виждайки своето ключе и номера на масата на която трябва да седне, всеки отделен гост ще вземе своето подаръче при влизането си в ресторанта. При този вариант ще избегнете възможността гостите да забравят сувенира от Вашата сватба, защото не са разбрали, че той е за тях, а не е просто част от украсата.