Кога се Пада Великден 2025? Великденски Пости 2025

Кога се Пада Великден 2025? Великденски Пости 2025

Кога се пада Великден 2025? През 2025 Великден се пада на 20 Април, когато е краят на Великденските пости. Великденски пости през 2025 година започват от понеделника след Сирни Заговезни. През 2025 Сирни Заговезни се падат на 2 Март. Тоест Великденските пости продължават от 3 Март 2025 до деня преди Великден 20 Април 2025 година. Read more

Как Протича Една Сватба през 2024

Как Протича Една Сватба през 2024

Как протича една сватба през 2024? Ако си задавате този въпрос то със сигурност има какво да научите за протичането на сватбата и всички ритуали свързани с нея. Не се притеснявайте! От Дар Птица искаме да бъдем максимално полезни на бъдещите младоженци и затова направихме тази инфографика с примерен сценарий за сватба. Тя показва как преминава сватбеният ден стъпка по стъпка с примерни часове. Ето го нашия план за сватба (вечерна):

Read more

Топ 12 Игри за Моминско Парти 2024

Топ 12 Игри за Моминско Парти 2024

Игри за моминско парти е една от най-често търсените фрази в Google от бъдещите куми и шаферки. Има доста статии за организация и планиране на моминско парти през 2024, но повечето от тях описват само по няколко идеи за щури предизвикателства и игри.

Екипът на Дар Птица реши да ви помогне като събра на едно място най-интересните и забавни 12 Игри за Моминско Парти както и няколко бонус идеи за моминско парти. С тях партито ще бъде още по-запомнящо се и забавно за булката и всички момичета:

Read more

Моминско Парти 2024 – Организиране Стъпка по Стъпка

Моминско Парти 2024 – Организиране Стъпка по Стъпка

Предстои ви да организирате моминско парти? Искате булката и всички нейни приятелки да се забавляват на макс цяла вечер? Страхотно! Значи това ръководство за организиране на моминско парти е идеално за вас!

Трябва да знаете, че главният организатор на моминското парти е кумата. Това е една от най-натоварващите задачи за нея. За да се справи по-лесно и качествено, тя може да разчита на помощта на шаферките, приятелките, семейството и дори годеника на булката. Read more

Всичко за Сватбата – 23 Въпроса при Подготовката на Сватбата

Всичко за Сватбата – 23 Въпроса при Подготовката на Сватбата

Тази статия съдържа всичко за сватбата, което е важно да знаете. Даваме отговор на 23 от най-задаваните въпроси при подготовката на сватбата. Даваме много примери и снимки от нашата собствена сватба, която се проведе на 8 Август 2015 в Ямбол. Искаме да улесним максимално всички бъдещи младоженци, за да могат да се чувстват спокойни и уверени в Сватбения си Ден!
Кликнете на въпроса, който ви е най-интересен и ще научите отговора му: Read more

Топ 5 Парти Игри 2024

Топ 5 Парти Игри 2024

Всеки, който е играл парти игри знае колко забавни могат да бъдат те. Успяват да обединят цялата компания и времето лети неусетно. Тук ще откриете идеи за игри на парти с алкохол както и игри без пиенте. Всички те са готин начин да се отпуснете и да се опознаете бързо с останалите хора на купона като разчупите атмосферата.

Повечето парти игри са подходящи както за момински и ергенски партита, така и за рожден ден или събиране с или без повод. С тях гарантирано ще се забавлявате! Read more

Топ 12 Игри за Сватба 2024 – Интересни Сватбени Игри

Топ 12 Игри за Сватба 2024 – Интересни Сватбени Игри

На нашата собствена сватба преди години ни беше доста трудно да открием интересни игри за сватба в интернет. Повечето сватбени игри, които открихме, бяха едни и същи и с нищо не биха изненадали гостите на сватбата: игра с обувки, балони с обещания, повиване на бебе кукла и т.н. Read more