Интервю с Ивана от “Женени от Пръв Поглед” (певицата Ивайла)

В днешното ни интервю ви срещаме с певицата Ивайла позната още като Ивана от предването на NOVA “Женени от Пръв Поглед“. Зададохме ѝ няколко интересни въпроса за брака и семейния живот. Вижте какво сподели Ивайла с нас:

Здравей Ивайла, как се чувстваш след предаването Женени от Пръв Поглед? Заедно ли сте с Мерал?

ивана от женени от пръв поглед по нова

Здравейте, първо искам да благодаря за поканата за това интервю. Страхотно се чувствам след предаването. Вече успях да се отърся от стреса покрай всичко и да осъзная всъщност какво се случи.

В последния епизод вие решихте да останете семейство. Ние гледахме с интерес предаването и забелязахме, че липсваха романтични целувки поне пред камерите. Защо така?

Всъщност доста неща, които бяха заснети, не се излъчиха. Като цяло снимахме по цял ден и накрая се излъчва всичко в рамките на 1 час по телевизията – не дават всичко.

Какво беше усещането да се омъжиш за напълно непознат?

певицата ивайла сватба с мерал

Аз съм доста луда глава като цяло и обичам новите неща и предизвикателствата. Смея да твърдя, че до този момент това е най-голямата емоция, която съм изпитвала в живота си. Наистина не може да се опише с думи. Всичко е една приказка!

Кое ти хареса най-много от самата сватба? Кой беше най-незабравимият момент от нея и от самото предаване?

ивана и мерал от женени от пръв поглед

Наистина мога да кажа, че всичко ми хареса и всичко беше незабравимо. И двамата бяхме в шок две седмици поне след сватбата и не осъзнавахме какво се случва. Не мога да осъзная че е истина и до този момент. И мисля, че нашата сватба беше най-хубава :))

Различията в религията повлияха ли на връзката ви с Мерал?

певицата ивана от предваането женени от пръв поглед

По никакъв начин не повлия това, че сме от различни религии. Беше ми интересно да разбера и опозная повече от неговите традиции и обичаи. Различията не ни попречиха на комуникацията и изживяването, напротив през цялото време много се смяхме и забавлявахме.

Според теб кое е най-важното нещо, за да бъде успешен един брак?

Със сигурност мога да кажа, че не е лесно и трябва да се правят много компромиси и всичко изисква много време, за да се напаснат двама души.

Участието ти в Женени от Пръв Поглед отрази ли се на музикалната ти кариера?

ивайла ара мюзик

Участието ми в предаването се отрази много не само на кариерата ми, а и а целия ми живот. Абсолютно всичко се промени и съм много щастлива в момента.


Откровено Интервю с Красимир Ламбов

красимир ламбов сватбен видеооператор варна