Топ 6 Идеи за Подарък за Жена 2024

Когато наближат празници всеки иска да направи интересен и различен подарък на любимата жена. Щом започнете да търсите нещо уникално из интернет разбирате, че това е много трудна задача. Повечето продукти са еднотипни, а цените варират от 10 лв до 100 лв, а на някои места дори и повече.

Екипът на Дар Птица реши да ви улесни като събере на едно място Топ 6 Идеи за Подарък за Жена 2024. Тези оригинални идеи за подарък на жена определено ще създадат положителна емоция у всяка дама. Подходящ подарък са за Свети Валентин, 8 Март, Рожден Ден на Жена и други поводи.

идеи за подарък за жена

Подаръци за 8 Март, Свети Валентин, Рожден Ден и др.

В днешния материален свят, най-хубавият подарък, който може да направите на своята приятелка, майка, сестра, съпруга или баба е да подарите преживяване. Затова всички наши предложения са свързани с подаръци, които създават спомени. Ето го и първото ни предложение:

1. Подарък за Жена “7-те Балона на Щастието”

Това е авторски продукт на Дар Птица. Изработва се единствено от нашия екип. Разпечатва се на красив луксозен перлен картон, а на гърба му има два магнита, с които може да се постави върху хладилник например. Върху подаръка има 7 скреч балона, които след като се изтрият, разкриват по един уникален жест. “7-те Балона на Щастието” се предлага в два варианта – Стандартен и Персонализиран.

Цена на стандартен вариант: ??? лв

Цена на персонализиран вариант: ??? лв

Размер: 21 см х 15 см

Стандартният вариант съдържа 7 подбрани от Дар Птица жеста. Ето три от тях – “Направи ми вечеря”, “Изпий бутилка вино с мен”, “Изпълни ми едно желание”. Щом жената изтрие някой от скреч балони и види жеста, тя трябва да реши кога човекът, който ѝ е подарил подаръка, да го изпълни. При персонализирания вариант вие избирате какви жестове да бъдат изписани под скреч покритието. Така подаръкът ще бъде много личен и неповторим.

Който и вариант да изберете, жената, на която ще го подарите ще се почувства истински обичана и ценена, защото ѝ подарявате част от себе си. Хубавото на този подарък е, че е подходящ за жени на всякаква възраст. Той може да се подари от мъж на жена и от жена на жена. Идеален подарък е за Свети Валентин, Осми Март, рожден ден, Коледа, имен ден и всеки друг повод. “7-те Балона на Щастието” е опакован в бял плик с картичка, върху която е изписано името на продукта”. Така той е напълно готов за подаряване, без да е необходимо да търсите допълнителна опаковка.

За подробности и поръчка, кликнете върху снимката:

подаръци за жена

2. Автобусна Екскурзия до Красива Дестинация

Това е една интересна идея за подарък на любимата жена. С екскурзията ще подарите не само емоция, а и ще създадете неповторими спомени заедно. Идеални дестинации за автобусна екскурзия са Румъния, Хърватия, Черна Гора, Виена, Турция, Гърция и др. Положителните страни на този вид туризъм са, че по време на пътуването се виждат много красиви места, които при летене със самолет няма как да се забележат. Добива се малка представа за начина на живот на хората от различните държави. Обръща се внимание на архитектурата на отделните градчета и селца, през които се преминава. А когато стигнете крайната дестинация и се нанесете в хотелската стая със сигурност ще оцените колко удобно е леглото и колко приятен е горещия душ.

Отделно в автобуса може да срещнете различни и интересни хора. Винаги има забавни случки с останалите туристи, а може да намерите и нови приятели. Тази идея за подарък за жена е перфектния избор, ако искате да прекарате повече време с обичаната жена. Така ще се сближите още повече, ще видите нови забележителности заедно и най-ценното ще създадете нови спомени.

подарък за 14 февруари

Цената на този подарък, зависи от дестинацията, която изберете. Преди да закупите някоя екскурзия е хубаво да разгледате офертите в сайтовете за колективно пазаруване. Не пропускайте да прочетете оставените коментари за фирмата, която организира екскурзията. Това би ви спестило много главоболия.

3. Златен Билет за Изтриване с 3 Обещания

Златният билет може да бъде подарен за всякакъв повод на жена (без ограничение във възрастта) – близка приятелка, гадже, съпруга, майка и т.н. Той е опакован в красив плик от крафт хартия, декориран с дървено копче, с което се изтриват скреч полетата. Това е още един авторски продукт на онлайн магазин Дар Птица. Той заимства идеята от филма “Чарли и Шоколадовата Фабрика”. Под трите скреч покрития са изписани обещания, които човекът, подарил билета трябва да изпълни. Изпълнението на всяко обещание става в определен от жената, на която е подарен билета, момент. Билета са предлага в две разновидности – Стандартен и Персонализиран Вариант.

Цена на Стандартен Златен Билет с Обещания: ??? лв

Цена на Персонализиран Златен Билет с Обещания: ??? лв

Размер: 12 см х 6,7 см

Стандартния вариант съдържа 3 обещания, подбрани от Дар Птица. Това са “Вечеря навън”, “Сбъдване на едно желание” и “Кино вечер”. Те са избрани така, че да са лесни за изпълнение, без да изискват много средства. Обещанията при персонализирания вариант се избират от човека, който ще го подарява. Върху него се изписва името на жената, за когото е предназначен. Наш клиент използва златния билет, за да предложат брак на приятелката си. Под едно от трите скреч покрития беше изписън въпросът “Ще се омъжиш ли за мен?”. Представете си как е реагирала приятелката му като го е изтрила…

За подробности и поръчка, кликнете снимката:

подарък за 8 Март

4. Екстремно Преживяване

За дамите, които обичат силните усещания един полет с балон или парапланер, скачане с бънджи, урок по пилотиране на самолет или гмуркане в морето ще бъде идеалният подарък. Има много интернет сайтове, в които може да откриете интересни предложения за такива дейности. Преди да закупите нещо подобно се уверете, че вашата приятелка, съпруга или майка със сигурност ще му се зарадва. Хубавото на този подарък е, че ще остави траен спомен и със сигурност ще бъде нещо различно.

За още по-голям ефект, може и вие да участвате в екстремното преживяване. Така ще покажете на любимата жена, че сте с нея където и да отиде – в дълбоката пропаст, до дъното на морето или високо сред облаците. Това е подарък, който ще ви разтърси и ще ви накара да се почувствате истински живи. Ще ви измъкне от еднообразното ежедневие, а спомена за преживяното ще ви кара да се усмихвате. Цената на този подарък зависи от преживяването, което изберете.

подарък за осми март

5. Escape Room Изживяване

В последните години, стаите със загадки, които трябва да решите, за да се измъкнете, станаха много популярни. Това е една интересна идея за подарък на любимата жена. Самото изживяване е много вълнуващо, защото ви заключват сами в една стая, от която трябва да се измъкнете за един час. На ваше разположение са единствено вашите умения, логика и способност за забелязване на детайлите. С този подарък определено ще се забавлявате.

Ще трябва да работите в екип и да разчитате един на друг. Когато успеете да се измъкнете от заключената стая няма как да не се почувствате горди от себе си. А ако не успеете да излезете… още никой не е успял да разкаже какво се случва. Всички останали заключени в тези стаи се водят безследно изчезнали… Шегуваме се разбирасе. Ако не успеете да излезете от стаята навреме, здраве да е! Важното е, че сте били заедно с любимата жена и сте се борили до последно. Цената на този подарък започва от 15 лв и стига до към 60 лв. Зависи от стаята, която си изберете.

интересен подарък за жена

6. Спа Процедури

Никога няма да сбъркате с този подарък. Всяка жена обича да бъде глезена със спа процедури. Може да закупите ваучер за цял ден в спа центъра на някой хотел. Така ще имате на разположение басейн, сауна, възможност за масаж, а на някои места – парна баня, джакузи и др. Това е един страхотен подарък, с който вие и обичаната от вас жена ще успеете да си починете и да се отдадете на собствената си компания.

В някои хотели в пакет със спа процедурите предлагат и лек брънч, с който да се подкрепите, за да не се налага да мислите за обяд.
Каква е цената на подарък Спа Процедури – напълно приемлива. Тя започва от 15 лв и може да стигне до към 50 лв.

идеи за подарък за жена


 

Това бяха нашите 6 интересни идеи за подарък за жена. Подбрани са така, че да са подходящи за жени на всякаква възраст. Материалните подаръци са хубави, но няма по-емоционален и личен подарък от преживяването. Затова, когато наближи следващия повод, обмислете възможността за подарък, който да ви създаде общи положителни спомени. Предметите се чупят, но спомените от преживяното остават в паметта ни.