Топ 13 Идеи за Подарък за Мъж 2024

Търсите ли интересни идеи за подарък за мъж? Искате ли да го изненадате с подарък, който наистина ще оцени и ще го направи щастлив? Без значение дали търсите оригинален подарък за рожден ден на мъж, за имен ден, годишнина завършване или за Свети Валентин, тук ще откриете няколко нестандартни предложения. Те ще се харесат от всеки средностатистически мъж и освен това повечето са на достъпни цени под 30 лв!

Нека започнем с 4-те най-нестандартните подаръци за мъж, които сме събрали за вас в класацията. Те са със скреч покритие за по-голяма доза адреналин и изненада:

1. Златен Билет за Изтриване с 3 Обещания – Цена 19,99 лв

Този авторски продукт на Дар Птица е уникален за България. Персонализираният му вариант на цена 19,99 лв ви дава възможността сами да изберете какво да пише под 3-те скреч покрития. Когато мъжът изтрие даденото обещание, вие трябва да го изпълните. Въображението ви е единствената граница за това какво да пише под покритието за изтриване.

Това е един много интересен и нестандартен подарък за рожден ден на мъж или пък за 14 Февруари. Подходящ е и за други поводи като може да се подарява както от жени, така и от мъже. Повече информация за този продукт както и варианти за поръчка вижте като кликнете върху снимката:

подарък за рожден ден на мъж

2. Скреч Карта “Островът на 6-те Съкровища” – Цена 16,90 лв

Както и предишния интересен подарък за мъж, този също се предлага само от онлайн магазин Дар Птица. Картата има 6 “златни” кръгли скреч полета, под които можете да изберете какво да бъде изписано. Това могат отново да бъдат обещания или конкретни действия като масаж, кино вечер, вечеря на свещи и каквото друго поискате и смятате, че е подходяща за вашия мъж.

Този продукт е идеален подарък за Свети Валентин (денят на влюбените 14 Февруари). Ако решите под скреч полетата да има еротични изненади, няма да сгрешите! Всички истински мъже ги обичат и със сигурност ще останат приятно изненадани, когато изтрият скреча!

подарък за 14 февруари за мъж

3. Скреч Карта на България със 100 Забележитлености

Без значение от възрасттта всеки мъж обича да пътува и да открива нови интересни места. България може и да не е най-голямата страна в света, но затова пък събира в себе си на близки разстояния изключително красиви и лесни за достигане кътчета. И не говорим само за най-комерсиалните места, които почти всеки е посетил. Има още много не толкова популярни места в родината ни, които си струват да бъдат видяни.

Тази скреч карта е събрала голяма част от тях и е един от най-интересните подаръци за мъж, които ще откриете в интернет. Всеки път, когато посетите дадено място, изтривате картата и под скреч покритието се появява красива рисунка на съответния обект. Колкото повече места посещавате, толкова по-красива ще става картата. Картата е опакована в красив и здрав тубус и е готова за подаряване!

За подробности и поръчка кликнете снимката:

оригинални подаръци за мъже

 

4. Скреч Постер 100 Неща за Правене в България

Освен да пътувате из България, има и други интересни неща, които може да правите. В постерът са събрани 100 култови за родината ни дейности, които всеки истински българин трябва да е правил поне веднъж в живота си. Подходящ подарък е за мъже и жени на всякаква въраст и с всякакви интереси.

Както и при предната скреч карта, тук отново изтривате даденото традиционно за България действие, едва когато то е вече изпълнено. Покритието е сиво, а под него се крие цветна картинка свързана с действието. Постерът е опакован в тубус, който го предпазва при транспортиране и освен това е идеален за съхранение. С тази опаковка постерът не се нуждае от допълнителна украса и е готов за подаряване.

За подробности и поръчка отново кликнете върху снимката:

интересен подарък за мъж

 

Първите 4 продукта бяха за изтриване и са много нестандартни. Те ще зарадват всеки авантюристично настроен мъж, който мечтае за подарък различен от тривиалните козметични комплекти и чорапи. Следващите продукти в класацията не са толкова нестандартни, но пък също биха зарадвали по-голямата част от мъжете.

Не сме слагали снимки, защото вариантите са безброй. От тук нататък даваме само насоки за подаръци, които се харесват от всички мъже. Ето ги и тях:


5. Интересна Настолна Игра

Activity, Заселниците на Катан, Ticket to Ride, Каркасон, Дженга, Уно и т.н. Това са само част от най-интересните настолни игри, които може да подарите на любимия мъж. Голяма част от тях стават за всякакви възрасти – от малки деца до дядовците им. Не сме сложили цена към тази идея за подарък на мъж, защото варира много в зависимост от съответната игра. Най-евтиният вариант е може би популярната игра с карти “Уно”.

6. Незабравимо Преживяване

Кой каза, че подаръците за мъж трябва да бъдат материални?! Понякога най-хубавите и запомнящи се подаръци са точно преживяванията. Ето и малка част от възможностите:

  • Посещение на Escape Room
  • Мини автобусна екскурзия
  • Полет с балон
  • Бънджи скок
  • Картинг
  • Рафтинг
  • Ваучар за масаж
  • Екзотичен ресторант и др.

Вие познавате най-добре мъжа, за когото търсите подарък и затова сами трябва да прецените какъв тип преживяване ще му допадне най-много. В сайтовете за колективно пазаруване ще откриете много подходящи предложения на промоционални цени. Особено в големите градове като София, Пловдив и Варна предложенията са наистина много. Ако мъжът не си пада по екстремните преживявания, то със сигурност ще му хареса един релаксиращ масаж например или пък хапване в екзотичен ресторант.

7. Класика в Жанра – Книга

Книгата си остава един от най-хубавите подаръци. Тя остава във времето и краси етажерките в дома ви всеки ден. В последно време не всеки намира време да чете. Това се дължи най-вече на дигитализацията. Заляти сме от филми, видеоклипове и куп други вълнуващи неща в интернет. Но ако книгата си струва, човекът на който я подарите, със сигурност ще намери време да я прочете.

8. Кожен Портфейл

За разлика от жените, мъжете не ползват много аксеосари. Най-важните от тях са портмонето и часовника. Портмонето рано или късно се износва и избелява или скъсва. Затова този подарък е толкова универсален и адекватен. Разбира се, важно е да се съобразите с вкуса на мъжа и възрастта му. Ако е бунтар например, не е удачно да му подарявате стилно кожено портмоне. По-добре му вземете нещо по-разчупено и шарено.

9. Ръчен Часовник

Както споменахме по-горе, ръчният часовник е другият важен аксесоар, който всеки истински мъж трябва да притежава. И не толкова за да знае колко е часа, колкото за да подчертае вкуса и характера си с това, което носи на ръката си. Тук отново е много важно да се съобразите с конкретния мъж, за който ще купувате часлвник. Обърнете внимание на това какъв часовник носи и търсете нещо в същия стил.

10. Електрическа Самобръсначка

Електрическите самобръсначки стават все по-популярни в България. Те са много практични и лесни за употреба. Предпазват от порязвания и правят бръсненето много по-лесно и бъро. Хубавите самобръсначки могат да се ползват навсякъде без кабел – дори и под душа. Този подарък за мъж е класически. Малко мъже не биха се зарадвали на подобна “играчка”. Най-популярните и харесвани модели са Braun, Philips и Panasonic.

11. Здрав Чадър

Повечето чадъри лесно се чупят при първия вятър и рядко издържат повече от няколко месеца. Затова ако подарите наистина здрав и качествен чадър със сигурност ще го зарадвате! Няма смисъл да подярявате от китайските чадъри на квадратчета с пластмасови дръжки.

12. Пъзел

Почти няма мъж, който да не обича да реди пъзел. Удовлетворението от поставянето на последните парченца е несравнимо. Освен това ако живеете заедно с мъжа, за който търсите подарък, вие също може да се възползвате от подаръка и заедно да наредите пъзела.

13. Бутилка Хубав Алкохол

Вино, уиски или друга любима алкохолна напитка на вашия мъж (приятел, гадже, син, брат, баща и т.н.). Всеки мъж си има любим алкохол. В най-честия случай това е хубавото уиски. В магазините често има промоционални комплекти бутилка с 2 чаши и то на добри цени. Този подарък е класика, но пък вероятността да зарадва получателят на подаръка е голяма.


Списъкът с предложения можеше да нарастне още, но решихме да спрем дотук, защото мислим, че 13 идеи за подарък за мъж не са никак малко. Надяваме се, че сте открили някъде из класацията точния подарък за мъжа, който искате да изненадате. Ако пък имате други още по-добри идеи за подаръци, споделете ги с нас като коментар!