Топ 5 Парти Игри 2024

Всеки, който е играл парти игри знае колко забавни могат да бъдат те. Успяват да обединят цялата компания и времето лети неусетно. Тук ще откриете идеи за игри на парти с алкохол както и игри без пиенте. Всички те са готин начин да се отпуснете и да се опознаете бързо с останалите хора на купона като разчупите атмосферата.

Повечето парти игри са подходящи както за момински и ергенски партита, така и за рожден ден или събиране с или без повод. С тях гарантирано ще се забавлявате!

1. Парти Игра “Съм Не Съм с 30 Скреч Карти”

Правилата на парти играта Съм Не Съм са изключително прости. Скреч картите се раздават на всички гости на партито. Един смелчага изтрива пръв една от своите карти и чете на глас твърдението, което му се падне. Пример “Никога не съм… крал”. След това всеки, който някога в живота си е крал, трябва да пие алкохол. Ако не сте крали, не пиете. След това по часовниковата стрелка се редуват останалите хора на партито и всеки трие една от картите си, докато не свършат всички скреч карти с твърдения.

С тази игра със сигурност ще научите много интересни неща за своите приятели стига те да бъдат честни и да не лъжат по време на играта какво са правили и какво не. Някои от твърденията са доста пиперливи. Вижте подробности за играта и цена като клинете върху снимката:

парти игри

2. Парти Игра “Истина или Предизвикателство с 20 Скреч Карти”

Парти играта “Истина или Предизвикателство” е с много лесни правила. В комплекта има 10 черни скреч карти с 10 различни предизвикателства и 10 бели скреч карти с 10 различни провокативни въпроса. Картите се раздават на всички присъстващи на партито. Добре е всеки да има поне по една карта от двата вида. Един смелчага пръв изтрива една от своите карти. Ако изтрие предизвикателство, трябва да го изпълни, а ако изтрие карта истина трябва да отговори честно на въпроса, който му се падне.

Ето пример за едно от предизвикателствата “Остави човека в ляво да нарисува нещо на тялото ти“. Ето и пример за един от въпросите “Кое е най-срамното нещо, което си търсил в Google?“. Има и по-провокативни въпроси и предизвикателства затова играта не се препоръчва за лица под 16 години!

ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИ И ЦЕНА КАТО КЛИКНЕТЕ СНИМКАТА:

пиянски игри

3. “Приятно ми е да се Опознаем!” – Игра за Опознаване с 30 Въпроса

Тази игра е изключително подходяща за компании, които не се познават на 100%. Може да се играе и на тиймбилдинг, за да се опознаят колегите един друг. 30-те карти се раздават на всички участници в играта. Отново най-смелият участник започва пръв като изтрива една от картите си и чете на глас въпросът скрит под скреч покритието. Пример “С какво се гордееш най-много?“. Добре е играчът да отговори възможно най-бързо и честно.

След като даде искрен отговор, следващият човек по часовниковата срелка изтрива една от своите карти и отново чете на глас въпроса. Въпросите са измислени от нас и са така подбрани, че да пасват на всякакви групи от хора с различни интереси и на различна възраст. В тази игра няма провокативни въпроси и може да се играе както от тийнейджъри, така и от пенсионери.

ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИ И ЦЕНА КАТО КЛИКНЕТЕ СНИМКАТА:

парти игра за опознаване

4. Розова Игра за Моминско Парти с 20 Скреч Предизвикателства

Ако ви предстои да организирате моминско парти или пък сте булката и искате да изненадате момичетата с нещо нестандартно, тази игра е за вас! Както всички останали игри в класацията, и тази е измислена и се изработва само от Дар Птица. Играта е доста провокативна и със сигурност ще извади момичетата от зоната им на комфорт. Ето две от предизвикателствата “Разкажи за първата си целувка“, “Направи си селфи с непознат“.

Правила – най-добре е картите да се раздадат на момичетата, когато сте в клуб (бар, дискотека и т.н.). Най-младата девойка на партито изтрива първа своя карта и чете на глас какво ѝ се е паднало. Ако е въпрос, отговаря. Ако е предизвикателство, изпълнява го! Откаже ли, трябва да почерпи всички с шотове. Следващият участник е слеващата по възраст дама. Булката също трябва да се включи в играта, за да усети тръпката. За подробности за играта и цена кликнете върху снимката:

забавни парти игри

5. Игра за Ергенско Парти с 20 Предизвикателства

Приготвили сме една интересна и забавна игра за ергенско парти, която със сигурност ще покачи градусите на купона. Правилата са отново същите. Всяко от момчетата на ергенското парти си изтегля карти. Може кумът да започне пръв и да даде тон на останалите. Изтрива една от картите си и прочита на глас какво предизвикателство или въпрос се е паднал. Пример “Целуни непозната до 5 минути“. Ако някой откаже или не успее да изпълни своето предизвикателство, черпи всички с шотове!

Подробности за играта и цена вижте като кликнете върху снимката:

забавни парти игри


Това бяха Топ 5 Парти Игри, които може да си купите от магазин Дар Птица. Всички те са авторски и не могат да бъдат намерени в никой друг магазин в България. Игрите са изпробвани и забавлението с тях е гарантирано!