Топ 10 Сватбени Подаръчета за 2024

В последните години има толкова много и интересни сватбени подаръчета, че младоженците могат да прекарат часове пред компютъра и пак да не успеят да видят всички предложения, които си струват. Затова от Дар Птица решихме да ги улесним като съберем на едно място в тази статия Топ 10 Подаръчета за Сватба, които ние изработваме ръчно и които знаем от опит, че гостите на сватбата ще харесат и оценят подобаващо!

сватбени подаръчета

Има няколко основни категории сватбени подаръчета за гости, които най-често младоженците избират – ръчно изработени подаръчета за сватба, сватбени магнитчета, сувенири за спомен, сладки подаръчета, етно сувенири и практични подаръчета за сватба. Нашите 10 предложения са от различни категории, но всички те са нестандартни и впечатляват гостите. Част от тях са наши авторски продукти и могат да бъдат открити единствено в сватбения онлайн магазин на Дар Птица. Ето ги и 10-те предложения подредени според популярността си:

 1. Сватбени Подаръчета Мини Книжки

Мини книжките са авторски продукт на Дар Птица, който успешно въведохме през 2015 година. От тогава  насам сме изработили книжки за стотици сватби в България. Те имат 8 странички с красиви любовни мисли и персонализирани корици. Предлагаме различни варианти за допълнителна персонализация на всяка книжка – избор на дизайн на корица, цвят на сатенена панделка, мисли по желание на клиента, добавяне на името на всеки гости на задната корица и др. Подробна информация вижте в онлайн магазина ни като кликнете върху снимката:

подаръчета за сватба за гостите

 2. Подаръчета за Сватба Магнитчета

Сватбените магнити са един от най-разпространените сувенири за гости на сватба, защото гостите лесно намират място на хладилника, където да ги поставят. Така не се превръщат в поредните прахосъбирачки на дъното на някой шкаф каквато за жалост е участта на много от сувенирите за гости на сватба. Магнитите на Дар Птица се изработват ръчно от овално изпъкнало стъкло с ефект на лупа с размер 4 см х 3 см х 1 см. На гърба има силен магнит, а дизайните са много стилни и изчистени както ще се убедите сами ако посетите страницата на този продукт в магазина ни като кликнете на снимката:

магнитчета за сватба

3. Подаръче за Сватба Билетче за Изтриване

Отново един авторски ръчно изработен продукт от Дар Птица, който е много ефектен и е на ниска цена от 1 лв. Билетчетата се печатат на луксозен перлен картон и могат да бъдат персонализирани срещу допълнително заплащане и да се добавят инициалите на младоженците и датата на сватбата както и да се промени “наградата” под всяко едно покритие за изтриване. Вдъхновихме се за този продукт от националната лотария. Искаше ни се да създадем наша алтернатива, където всеки “печели” – Здраве, Късмет, Любов, Успех или Късмет. Цъкнете върху долната снимка и ще видите подробности за продукта:

нестандартни сватбени сувенири

4. Опаковани Сватбени Подаръчета в Плик

Какво по-персонализирано подаръче за сватба от това поставено в ръчно изработен плик с имената на младоженците и датата на сватбата? Това е предложение №4 – билетче за изтриване поставено в красив ръчно декориран крафт плик. Копчето на плика не е просто за декорация. С него гостите на сватбата могат лесно да изтрият скреч покритието на билетчето. Представете си пликовете поставени в сватбения ресторант пред мястото на всеки гости… Те ще допълнят украсата на масите и ще я направят още по-интересна и стилна. Подробности за продукта и цена вижте тук:

красиви сватбени подаръчета

5. Винтидж Сватбени Подаръчета Ключета

Винтидж ключетата са изключително подходящо сватбено подаръче за гости на винтидж сватба. Могат да се ползват и като тейбъл картички. Така получавате подарък 2 в 1, който освен всичко друго ще ви спести пари и време за подреждане по масите. Както се казва “С един куршум, два заека”. Ключетата са с различен размер от 17 мм до 76 мм и са над 10 вида, така че отпада притеснението, че гостите от едно семейство ще си тръгнат с еднакви подаръчета – просто им подберете различни ключета.  Освен това и цената им е достъпна. Подробности отново можете да видите в онлайн магазина на Дар Птица след като кликнете на снимката:

сватбени арт сувенири

6. Различни Подаръчета за Сватба Мини Албумчета

Ако търсите персонализирани сватбени подаръчета, мини албумчетатата със снимки са доста добър вариант. Те са ръчно изработени и в тях се слагат 8 снимки подбрани от младоженците. Най-често това са снимки от различни пътеществия на двойката преди да станат семейство и други любими техни снимки. Така гостите ще отнесат у дома си една мини колекция с подбрани снимки на младото семейство и ще се сещат за тях и сватбата им, когато разгръщата албумчето дори и след години. То е сгънато като акордеон и така не заема много място. Подробности и цени вижте тук:

стилни сватбени подаръчета

7. Кибритчета за Сватба за Гостите

Преди няколко години за пръв път предложихме на българския пазар сватбени кибритчета. Те бързо се превърнаха в едно от най-търсените от младоженците сватбени подаръчета. Това е така, защото са много стилни и нестандартни. Освен това са на много достъпни цени. Формата на кутийката е по-сплескана и различна от стандартните кибритени кутийки. Освен това, клечките с бял барут са много ефектни и впечатляващи. От едната страна на кутийката са силуетите на мъж и жена заедно с добавените от нас имена на младоженците и дата на сватбата. От другата страна има изписано “Благодарим Ви!”, за да се чувстват гостите на сватбата ценени и важни. Ако това нестандартно сватбено сувенирче е привлякло вниманието ви, разгледайте подробна информация и още снимки, след като кликнете върху снимката:

сватбен кибрит за гостите

8. Нетрадиционни Сватбени Подаръчета Щипки

Сватбените щипки се изработват ръчно от нас като младоженците могат да си изберат от няколко различни вида. Най-често те се спират на варианта с магнит, за да може това оригинално подаръче за сватба да се поставя на хладилник. Освен това, те избират и да поставим сатенена панделка и табелка с имената и датата на сватбата, за да бъде по-персонализирано сувенирчето. Интересен вариант за подаряване на това подаръче е всички щипки да се сложат в дървена кошница и от там гостите сами да си ги взимат. Кликнете върху долната снимка и ще видите още снимки и подробности за подаръчето:

различни сватбени сувенирчета

9. Персонализирани Сватбени Подаръчета Ключодържатели с Имена

Ако искате сватбени подаръчета за гостите, които със сигурност няма да бъдат прахосъбирачки, подарете на гостите си персонализиран метален ключодържател. Под малкото овално стъкълце може да се изпишат инициалите на младоженците и дата на сватбата или името на всеки гост. Ако изберете втория вариант, отново можете да ползвате подаръчето и като табелка за маса. Освен за сватба, много често клиентите на Дар Птица поръчват ключодържатели като подарък за спомен за момичетата на моминско парти. Вижте подробности като срокове за изработка, размери и цена тук:

ключодържатели за сватба

10. Подаръчета за Сватба Разделители за Книги

Ако повечето от гостите ви обичат да четат книги, можете да им подарите позлатен разделител във формата на перо или ключ. Това е един много стилен сватбен сувенир, който със сигурност ще ги изненада приятно. От всичките 10 предложения в тази класация книгоразделителите са единственият продукт, който не е ръчно изработен от екипа на Дар Птица. Но това не му пречи да изглежда страхотно и да впечатлява. Предлага се опакован в найлонова торбичка. Отново, за подробности като размери, цени и още снимки, щракнете снимката:

разделител за книги


Очаквайте скоро още интересни и уникални за България сватбени сувенирчета за спомен. Веднага щом са готови ще може да ги откриете на сайта ни. Ще издадем само, че единият от тях е комбинация от мини книжка и магнитче. Със сигурност ще се превърне в един от най-поръчваните ни продукти, защото прототипът изглежда страхотно, а и вече знаем много добре какво точно искат младоженците.

Това бяха 10-те подаръчета за сватба, които подбрахме специално за бъдещите младоженци. Кое предложение ви допадна най-много? Ако имате въпроси или желаете да поръчате, можете лесно да го направите от тук: Сватбен Магазин Дар Птица