Интервю с Талантливата Сватбена Фотографка Тони Перец

В третото ни интервю с известни сватбени специалисти ви срещаме с младата и много талантлива варненска фотографка Тони Перец. Тя е популярна най-вече със заснемането на сватби. Тук ще научите малко повече за нея и ще видите някои от най-любимите снимки, които е заснела.

Тони Перец сватбена фотографка от Варна

Представете се с няколко думи. Как започнахте да се занимавате със сватбена фотография?

Здравейте! Фотографията ме вълнуваше още, като дете. Съвсем естествено започнах да се занимавам професионално при първата възможност за това. Заснех първата си сватба преди 9 години. Много ми хареса и реших, че това е нещото, с което искам да се занимавам.

Кое харесвате най-много в работата си? А кое не ви харесва?

тони перец варна

Харесва ми, че имам възможността да се запознавам с интересни и различни хора. Че съм около тях в един изключително специален момент, когато всички се вълнуват. Естествено не липсва и напрежение в този ден. Емоциите вземат превес и често съм в ролята на психолог, който трябва да увери, че всичко е наред.

Намирам работата си за много отговорна, защото това е събитие, което няма да се повтори. Нямаш право на грешка, нито на втори опит. Не ми харесва сблъсъка с хора, които не уважат труда ми. Хубавите снимки рядко са случайно уловени. Зад хубавите снимки стои идея, познания, умения за общуване, много работа, пълна отдаденост и понякога късмет.

сватбен фотограф варна Тони Перец

Кое е най-странното място, на което сте снимала?

Toni Perec Varna

Най-странното място, на което съм снимала е самолет Чесна в сватбен ден. Аз имам страх от височини, но предизвикателството да снимам от такава гледна точка доведе съвсем естествено до спонтанно решение, да се кача без много да му мисля. Понякога спонтанните решения са най-правилни. Считам това преживяване за едно от най-хубавите до момента.

Разкажете най-забавната и най-стресиращата случка от работата Ви.

тони перец сватбен фотограф

Едно от най-забавните неща е да снимам животни. Те са винаги голямо предизвикателство, защото са непредвидими. Наистина е забавно, когато трябва да привлечеш вниманието на 4 кучета.

Най-стресиращата случка бе ситуация по време на снимки, в която се оказахме на много красиво място, но пълно със змии.

тони перец фотография

тони перец коне

С кое се гордеете най-много и как си се представяте след 10 години?

Не знам дали е повод за гордост, но съм щастлива, че имам шанса да работя, това което обичам. Осъзнавам, че съм имала късмет и съм благодарна за това. Успехът е резултат от много работа, голяма отдаденост, постоянство и дисциплина. Това е моята рецепта, която спазвам всеки ден.

варна тони перец

След 10 години се надявам драстична промяна да не е настъпила. Надявам се, все още да мога да работя това и все още да го обичам.

За финал, покажете ни няколко любими Ваши сватбени снимки:

тони перец фотограф от варна

сватбени снимки на тони перец

снимки правени от тони перец

снимки от Тони Перец

тони перец снимки

сватбени снимки тони перец

снимки правени от тони перец

тони перец


ВИЖТЕ ОЩЕ:

интересни игри за моминско парти

сватбени игри