Сватбени Щипки на Достъпна Цена

Дървени щипки с изобразени на тях младоженци е един уникален продукт на родния ни пазар. Те са същевременно практични и нестандартни. Гостите на Вашата сватба могат да ги използват като обикновени щипки или просто да ги оставят на видно място в дома си, за да им напомнят за Вашия Сватбен Ден.

нестандартни сувенирчета за сватба

Ако изберете варианта за прикрепен магнит на гърба на щипките те ще могат да се използват като нестандартно магнитече за хладилник например. Освен това, с тях може да защипвате важни бележки, които да Ви напомнят за определена задача. Могат да се използват и като тейбъл картички. Без значение кой вариант ще изберете, ще изрисуваме дървените щипки с внимание към всеки детайл. Размерите на всички дървени щипки са 7 см х 1,3 см.

Практични, неповторими и красиви – това са Сватбените Щики!

Цена на Дървени Щипки Младоженци

евтино дървено сватбено сувенричеДървени Щипки МладоженциЦената на един брой изрисувани щипки започва от 1 лв и се променя в зависимост от допълнителните екстри, които предлагаме, а именно:

  1. Добавяне на магнит (+ 0,50 лв/бр)
  2. Поставяне на сатенена роза цвят екрю + картичка с изписани имената на младоженците и датата на сватбата (+ 0,50 лв/бр)
  3. Сатенена розичка цвят екрю + картичка с името на всеки гост (+ 0,80 лв/бр)
  4. Було и рокля от крепирана хартия (+ 0,80 лв/бр)
  5. Добавяне на опаковъчна торбичка “Винтидж Париж” (+ 0,30 лв/бр

Интересни Тейбъл Картички на Ниска Цена

Ако се спрете на варианта със сатенена розичка и картичка с име Вие може да ползвате това красиво подаръче и като оригинална тейбъл картичка. По този начин гостите Ви бързо ще намерят мястото си в ресторатна, а щипките младоженци ще останат един скъп спомен за всички присъстващи!
Изберете най-подходящата комбинация за Вас и гостите на Вашата сватба. Със сигурност ще ги изненадате приятно и дълго ще си спомнят за сватбения Ви ден!

Торбички за Сувенирчета

Поръчайте или Задайте Въпрос

0883 488309  или  podaracizasvatba@gmail.com

Вашето Име

Вашият Email

Тема

Вашето Съобщение