Подаръци за Всякакъв Повод

Подаръци за Сватба предлага единствено и само уникално ръчно изработени подаръци и сувенири. Знаем колко трудно е да намериш хубав подарък за хората, които цениш. Още по-трудно е той да бъде на добра цена. Затова ние се стремим да предложим нещо различно, което всеки би могъл да си купи.

Интересни Подаръци и Сувенири на Добри Цени

Повечето от нашите продукти са уникални за България и не могат да бъдат намерени в нито един друг български сайт. Освен всичко друго, ние предлагаме на нашите клиенти възможност сами да изберат дизайна на голяма част от подаръчетата ни. Можем да изпишем инициали или цяло име върху част от нашите сувенири и подаръци. А ето и някои от тях:

  • Стъклени Магнити с Картинка по Ваш Избор
  • Позлатени Разделители за Книги
  • Гравирани Бобчета с Надписи на Английски
  • Персонализирани Ключодържатели с Лого или Имена и др.

За подробни снимки на подаръчетата ни, разгледайте нашата ГАЛЕРИЯ!

Нестандартни Подаръчета за Рождени Дни, Имени Дни и Други Поводи

Подаръци за Сватба, предлага богато разнообразие от красиви, ръчно изработени подаръчета за вашите специални поводи. Зарадвайте своите близки хора с интересни и креативни сувенири.

Освен ръчно изработените от нас продукти, разполагаме и с други нестандартни предложения, които заслужават Вашето внимание.

Направете символичен подарък на гостите на кръщането на детето Ви, на Вашия рожден ден или на празника на Ваш близък.  Вижте каква емоция ще предизвика в тях този малък жест. Поднесете им сувенир, който ще им напомня дълго за вашето специално тържество.

Изберете подаръчето, което Ви харесва най-много и се свържете с нас като попълните формата за контакт.