Сватбени Магнити + Безплатна Опаковка

Сватбени магнити + безплатна опаковка на цена 2 лв за брой. Зарадвайте гостите на сватбата с интересни и нестандартни сватбени магнити на достъпна цена. Изберете един от 27-те готови дизайна от галерията по-надолу в страницата. Можете също да изпратите на пощата ни снимка/картинка, която желаете да бъде изобразена върху стъклените магнитчета. Ние ще изготвим безплатен дизайн и ще Ви го изпратим за одобрение. Магнитче с дизайн различен от нашите 27 предложения е на цена 2,20 лв.

Който и вариант да изберете, получавате от нас безплатна найлонова торбичка с надпис handmade (като от снимката по-долу в страницата).

подаръци за гости на сватба

Сватбени Магнити от Овално Изпъкнало Стъкло

Съществуват всякакви подаръци за гости на сватба. Някои намират приложение в ежедневието и често биват използвани. Други са просто красиви и елегантни, но понякога хората се чудят къде да ги сложат в дома си. Ръчно изработените от нас стъклени магнитчета са едно идеално решение на този проблем. Те могат да се поставят върху всяка метална повърхност и да стоят здраво закрепени там благодарение на мощния неодимов магнит.

Гостите на Вашата сватба ще отнесат вкъщи не просто едно стилно подаръче. Те ще вземат със себе си един красив спомен от най-важния ден в живота на младоженците. Повечето хора биха поставили такъв подарък върху хладилника в дома си, където той ежедневно ще им напомня за сватбеното тържество.

Стъклото на магнитчетата е изпъкнало и с елипсовидна форма. Поради дебелината на стъклото, то действа като лупа с лек увеличителен ефект.

Цена на Магнити за Сватба + Безплатна Опаковка

Цената на едно магнитче се определя от това дали ще изберете един от нашите 27 готови дизайна или ще ни изпратите Ваша снимка/картинка. Който и вариант да изберете, получавате като подарък от нас безплатна опаковка – найлонова торбичка с надпис handmade като от долната снимка:

  1. Магнит с един от 27-те ни дизайна + текст = 2 лв
  2. Магнит с Ваша снимка/картинка + текст = 2,20 лв

малки подаръчни торбички за сватба

Размер: 4 см х 3 см х 1 см

Минимално количество за поръчка: 10 броя

Срок за изработка: 7 до 15 дни (според натовареността ни и бройката)

За всяка точка на България изпращаме своите продукти с ЕКОНТ. Всички пратки са с наложен платеж и опция за право на преглед преди заплащане.

Уникални Сувенири за Гости на Сватба с Магнит

Стъкълцата са напълно прозрачни и позволяват изписването на текст. Когато дизайнът под стъкълцето е само от картинка (без имена на младоженците и дата), магнитчето е също много красиво и стилно. Освен за сватба, нашите нестандартни подаръчета са подходящ сувенир и за други важни поводи: Кръщене, Годишнина, Фирмено Парти, Team Building и др.

Как да Поръчате Сватбени Магнити за Хладилник?

Обадете се директно на телефон:  0883 488309 

Изпратете e-mail на адрес:  podaracizasvatba@gmail.com

Попълнете Форма за Контакт

27 Дизайна за Стъклени Магнити

Поръчайте или Задайте Въпрос

0883 488309  или  podaracizasvatba@gmail.com

Вашето Име

Вашият Email

Тема

Вашето Съобщение