Подаръчета за Гости с Късмети от 2,50 лв

Всички сме виждали стандартните сватбени късмети с канелена пръчица. Преди няколко години те бяха много популярни сред младоженците, защото бяха нещо ново и различно. Днес обаче, това сватбено подаръче е вече тривиално и по никакъв начин не може да изненада гостите на сватбата.

Ние решихме да Ви предложим едни по-нетипични и впечатляващи късмети за сватба и то на ниска цена започваща от 2,50 лв/бр. Ръчно надписаните стъклени магнитчета са уникални за България!

Интересни Магнитчета с Късмети на Достъпни Цени

Можете да поръчате ръчно изработените късмети с пожелания към гостите на страхотната цена от 2,50 лв за брой! Текстът, който се изписва върху стъклото, е по избор на клиента и е до 7 символа. За по-големи поръчки може да изберете максимум до 6 вида пожелания.

магнити с пожелания към гостите на сватбата

Цена на Късметче с Магнит

Цената зависи от това дали искате около текста да има точки или не:

  1. Късметче без точки – 2,50 лв
  2. Късметче + точки – 3,00 лв

Към момента разполагаме с три цвята, от които можете да си изберете: златно, сребърно, лилаво

Ръчно Изработен Подарък за Гости с Пожелание

Освен за подарък към гостите на сватбата, ръчно надписаните магнити са подходящ подарък за моминско парти, кръщене, юбилей и др. Могат да се поставят върху хладилник например, където всеки ден да напомня за хубавия повод, на който са получили като подарък това интересно сувенирче.

Върху каквато и метална повърхност да се постави, бъдете сигурни, че стъкленото магнитче с пожелание ще се откроява и ще бъде забелязвано, защото е различно!

Всяко стъкълце е различно и това прави този подарък още по-интересен и уникален. Ориентировъчните размери на камъчетата е 3 см х 4 см. Те са предимно с овална форма и гладка повърхност. В стъклото има бели ивички, които наподобяват вида на мрамор.

Най-често нашите клиенти желаят да изпишем върху стъкълцето следните пожелания и късмети:

  • Здраве
  • Късмет
  • Любов
  • Щастие
  • Пари
  • Успех

Разбира се, Вие може да изберете и друг подходящ надпис, който ще се хареса на Вашите близки и приятели. Стига думата да не надвишава 7 символа, ще можем да я напише ръчно върху камъчетата. За поръчки и въпроси, моля попълнете формата за контакт:

Поръчайте или Задайте Въпрос

0883 488309  или  podaracizasvatba@gmail.com

Вашето Име

Вашият Email

Вашето Съобщение