Бонбониера за Сватба или Кръщене на Ниска Цена

Предлагаме Ви една изключително красива и стилна бонбониера във формата на къщичка. Можете да сложите в нея бонбони, ароматна свещ, магнитче или други дребни сувенирчета. С тях можете да зарадвате както най-малките, така и най-големите гости на сватба, кръщене, рожден ден, имен ден и всякакъв друг повод.

Интересна Подаръчна Кутийка Подходяща за Всякакъв Повод за 1 лв!

евтини подаръчни кутийки сватбени бонбониериМалките картонени кутийки за подаръчета са във форма на къщичка за птички с прозрачни прозорчета, през които се вижда ясно какво има поставено вътре.

Освен това, към къщичката получавате и панделка от бяла органза и симпатична кръгла благодарствена картичка. На нея може да напишете имената на гостите Ви, което означава, че нямате нужда от table картичка, защото гостите могат да намерят своето място на масата в ресторанта. Така по един ефектен начин ще впечатлите всички свои близки и приятели още със самото им пристигане.

Сватбена Бонбониера – Цена, Размери и Поръчка

Красивите подаръчни кутии от картон са с размери:  8,5 см. х 7 см. x 8 см. (Ш х Д х В)

Цена: 1 лв. (включва кутийка, бяла панделка от органза и кръгла благодарствена картичка)

евтини сватбени бонбониери

Как да поръчам или да задам въпрос?

  • Обадете се на телефон: 0883 488309
  • Напишете ни писмо: podaracizasvatba@gmail.com
  • Попълнете Форма за Контакт на нашия сайт

При поръчка на стойност над 100 лв. цената на един брой се намаля на 0,90 лв. Например ако поръчате 120 броя ще платите 108 лв. За големи поръчки ни е небходим срок от максимум 20 работни дни, в който да се снабдим с нужното количество.

Доставката не е включена в цените на нашите подаръци и е зе поема от клиента. Изпращаме подаръчетата ни за цяла България с фирма ЕКОНТ с право на преглед преди покупка. Можем лично да Ви предадем всеки наш продукт в рамките на град Варна.

Сглобете Сами Бонбониерите за Сватба

малка подаръчна кутийка с благодарствена картичкаВажно е да знаете, че трябва да сглобите сами подаръчната картонена кутийка като това става изключително лесно и с едва няколко прегъвания. Цялата къщичка се състои от една част и не е нужно да лепите нищо. Просто сгъвате къщичката на правилните места, което отнема не повече от 2 минути заедно с поставянето на панделката и благодарствената картичка.

Ако все пак изпитвате някакви затрудненя ние с радост ще Ви помогнем като в детайли опишем как се сглобява нашият продукт. Изпращаме къщичката, без да я сглобим предварително, защото тя е много деликатна и картонът може да се намачка по време на транспортирането.

Какво Може да Сложите в Красивата Картонена Къщичка?

Изключително добра идея е да поставите вътре в картонената подаръчна кутийка луксозен бонбон. Така тя се превръща в една красива сватбена бонбониера. Ние сложихме в къщичката по един бонбон Lind, Raffaello и Ferrero Rocher и всички те изглеждат страхотно през малкото прозорче на къщичката. Сигурни сме, че най-малките гостенчета на Вашето празненство, а също и всички останали гости, с радост ще се подсладят със стилно поднесения им бонбон.

Друг подходящи подаръчета, които може да поставите в красивата къщичка са:

  • ароматна свещ
  • изсушени цветя
  • магнитче и др.

Надяваме се Вашето тържество да бъде незабравимо и дълго време приятелите Ви да си спомнят за него с усмивка. Подаръци за Сватба пожелава здраве, щастие и късмет на всеки посетител на сайта ни!