Играчка за Правене на Сапунени Балони

Обзалагаме се, че досега не сте виждали на сватба в България на гостите да се подарява играчка за духане на балончета! Това е така, защото те са изключително трудни за намиране особено ако искате да ги купите на ниска цена. Разбира се говорим за сватбена духалка за балончета, известна още като балоноправачка, която да изглежда добре. Ние преровихме Интернет от единия до другия край. Влязохме във всеки един възможен сайт по света и най-накрая отркихме това, което търсихме!

евтина играчка за правене на сапуенени балончета

Страхотен Подарък за Деца от 2 лв

духане на голям балон от сапунена водаПредлагаме Ви един страхотен и нестандартен подарък за гостите на сватбата Ви – играчка за духане на балончета във форма на сватбена торта на цена 2 лв.

Този сватбен сувенир е подходящ за малки и големи гости на тържеството. Присъствали сме на сватба в Испания, където гостите получиха такова интересно подаръче.В момента, в който младоженците влязоха в ресторанта, всички деца правеха сапунени балнчета и цялата зала беше изпълнена с тях.

Снимките от събитието бяха невероятни, романтични и някак приказни. Интересно беше, че в течение на вечерта и по-възрастните гости започнахме да правим сапунени балони и всички много се забавлявахме.

Сувенир за Правене на Сапунени Балони

сувенирче за правене на сапунени балониСлед това кратко лирическо отклонение нека Ви разкажем малко повече за самото подаръче. То е във форма на бяла сватбена торта с четири етажа. Дръжката е с форма на сърце и е много симпатична. Самата торта е висока 6,5 см. и в най-широката си част е с диаметър 3,2 см.

Предлагаме няколко варианта за декорация на това интересно подаръче за децата на сватбата. По-долу сме ги описали като към всеки вариант може да видите съответната цена. Важно е да знаете, че този сувенир не се препоръчва за деца под 3 години, защото могат да погълнат сапунената течност. Затова не оставяйте малки деца да си играят без надзор с това подаръче.

Сватбено Подаръче за Правене на Балони – Цена и Доставка

балони от сапунена вода и вероПредлагаме няколко варианта за декорация на сватбеното сувенирче:

  • Бяла Торта без Украса = 2 лв
  • Бяла Торта с Украса от Брокат = 2,60 лв
  • Благодарствена Картичка + +0,60 лв/бр
  • Минимално Количество = 5 броя

Доставката на нашите продукт не е включена в цената и се заплаща от клиента. За всяка точка на България използваме услугите на фирма Еконт Експрес с 10% процента намаление на цената за доставка. Пратките са с опция за преглед.

Как да Поръчам Играчка за Правене на Сапунени Балони?

Можете да ни се обадите на телефон: 0883 488309

Пишете ни писмо на: podaracizasvatba@gmail.com

Попълнете Форма за Контакт

Пожелаваме на всички бъдещи младоженци една незабравима вечер и вълнуващ семеен живот!