Красиви Булчински Воали на Ниски Цени

Ние от Подаръци за Сватба разполагаме с налични красиви булчински воали на изключително достъпни цени започващи от 25 лв. Ако вече сте обиколили сватбените магазини в своя град, може да са Ви направили впечатление високите цени на сватбените воали. Те са трудно обясними на фона на малкото материал, който се използва.

Ние решихме да помогнем на бъдещите булки като предложим качествени воали за сватба на достъпна цена. Предлагаме чисто бели була както и такива в цвят слонова кост. Някои от продуктите разполагат и с гребенче, което улеснява поставянето на булото на главата. Имаме и модели с дантела както и такива с кант от сатен. Всички те изглеждат точно като на снимките по-долу, защото снимките са правени от нас!

Изберете Своето Було на Изгодни Цени от 25 лв

За всяка точка на България изпращаме този сватбен аксесоар с куриерска фирма Еконт. Доставката е за сметка на клиента и е в размер на около 4 лв до офис на Еконт и 6 лв до адрес. Булото няма размер и със сигурност ще Ви стане!

  • №1 Було с Дантела = 25 лв (дължина – 1,5м)
  • №2 Воал с Гребенче = 35 лв (дължина – 0,80м)
  • №3 Дълго Було с Дантела = 50 лв (дължина – 3м)
  • №4 Воал с Гребенче и Дантела = 40 лв (дължина – 1м)

ЗА ВЪПРОСИ И ПОРЪЧКА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС:

Полезни Съвети при Избор на Булчински Воал

За да изберете подходящото було, първо трябва да знаете как точно ще изглежда сватбената рокля. За да бъде визията Ви перфектна, булото и роклята трябва да  са съчетани по цвят, дължина и материал. Трябва да изглеждат така сякаш са правени едни за други.

Ако при сватбената рокля преобладава дантелата е най-добре и Вашето сватбено було да бъде с дантела. Ако пък искате да подчертаете сатена, е по-добре да се спрете на по-изчистен модел було обкантено със сатенена лента.

Не забравяйте да съчетаете цвета на роклята с цвета на булото. Ние от Подаръци за Сватба, предлагаме сватбените воали в два цвята:

  • бяло
  • слонова кост

Видени по отделно, разликата в цвета е почти незначителна, но поставени едно до друго, тя рязко се откроява.

Дали да се Спрем на Сватбен Воал с Гребенче или на Було без Гребенче?

Тук от значение са два фактора – удобството и прическата. Разбира се по-удобният вариант за Вас и Вашата фризьорка е сватбен воал с гребенче. Така той е лесен за поставяне, формата му се запазва красива през цялото време и не зависи от сръчността на този, който Ви „забулва“.
Булото с гребенче има и един допълнителен плюс – може да го махнете по всяко едно време, без това да повлияе на прическата Ви.

Булото без гребенче от своя страна е малко по-сложно за поставяне, но е чудесен избор за сватбени прически, които са малко по-специфични и претенциозни. Не на всяка прическа може да се постави гребенче, без то да повлияе по някакъв начин.

Затова ако сте решили прическата Ви да бъде по-специална или пък желаете косата Ви да е пусната надолу, задължително се спрете на вариант за сватбен воал без гребен. Когато отидете на предварителна прическа, задължително носете воала, за да може фризьорката да експериментира и да изберете най-точния вариант за неговото поставяне.

Поръчайте Вашeто Було Сега!

podaracizasvatba@gmail.com или 0883 488 309

Вашето Име

Вашият Email

Вашето Съобщение