Позлатени Разделители за Книга за 2 лв

красиви разделители за книги

Разделител за книга е един много нестандартен и интересен подарък. Подходящ е за гости на всякакви поводи: сватба, кръщене, годишнина, фирмено събитие и други.

За момента предлагаме четири вида позлатени с 18 карата злато разделители за книги:

  1. Винтидж Ключ – 7 см 
  2. Ангелче – 5,5 см
  3. Палмово Листо – 7 см
  4. Перо – 9 см

Минималното количество за приемане на поръчка: 10 броя

Всяко едно отбелезало е поставено в красива опаковка, която е включена в цената. Това означава, че този интересен подарък е пакетиран и е готов да бъде подарен, без да се налага да давате допълнително пари за опаковане.

Отбелезало за Книга – Уникален Подарък за Гости

В България все още има много хора, които обичат да четат книги. Зарадвайте ги като им подарите разделител за страниците в книгата. Така всеки път, когато приятелите Ви четат поредната книга, Вашият подарък ще им напомня за Вас.

Ако пък желаете да насърчите децата да четат повече книги и да прекарват по-малко време пред компютъра и телевизора, направете четенето по-забавно с нашите красиви разделители за книга.

разделители за страници на книги

Разполагаме с налични количества, които можем да изпратим до всяка точка на България. Важно е да знаете, че към днешна дата не е възможно да поръчате само един вид разделител. Тоест не можете да поръчате 30 ключа (№1) например. Можете да поръчате от три вида по 10 броя.

Колко Струват Тези Интересни Разделители за Книга?

Цената на един брой е 2 лв. Ако потърсите в която и да е книжарница в България, трудно ще откриете подобен продукт. Дори и да го откриете цената му ще бъде минимум 6 лв за брой! Политиката на Подаръци за Сватба е да предлагаме изцяло достъпни подаръчета и сувенири, които са подходящи за всякакви поводи.

Може да разгледате и останалите ни интересни предложения за подаръци за гости на всякакви събития в нашата Галерия.

Как да Поръчам Разделители за Страници в Книга?

След като вече сте се запознали с изброените по-горе особености при поръчка, можете да се свържете с нас:

Вашето Име

Вашият Email

Тема

Вашето Съобщение