Ключодържатели по Поръчка на Цена 4 лв

Изненадайте гостите и приятелите си с един нестандартен и стилен сувенир – метален ключодържател във формата на старинен ключ + стъкълце с картинка/текст по избор.

Много хора се опасяват, че подаръчетата за гостите им ще се превърнат в така наречените “прахосъбирачки” и ще стоят заточени на дъното на някой шкаф. Защо тогава не подарите на своите приятели и роднини един по-практичен сувенир, който да използват в ежедневието си? Със сигурност ще намерят ключ, за който да закачат този нестандартен и стилен ключодържател.

персонализиран ключодържател

Ключодържатели с Имена или Инициали

Размери на Винтидж Ключодържателя: 7.3cm x 2.9cm

Размер на Кръглото Стъкълце: 2 cm x 2 cm

Минимално Количество за Поръчка: 20 броя

Материал: Цинкова Сплав

Цвят: Състарен Бронз

ЦЕНА ЗА БРОЙ: 4 лв (с еднакви надписи/картинки)

ЦЕНА ЗА БРОЙ: 4,50 лв (с различни надписи/картинки)

Ако ще използвате ключодържатели за подаръци за гости на сватба или кръщене, можем да изпишем имената/инициалите на младоженците и датата на сватбата както и всякакъв друг кратък текст по Ваш избор стига той да се събира в кръглото стъкълце с размер 2 см х 2 см.

Ключодържатели по Твой Дизайн

Най-често нашите клиенти, които купуват ключодържателите ключета за своята сватба, избират да поставим техните инициали и дата на сватбата под овалното стъкълце. Обикновено те се спират на бял фон и черни букви, защото така дизайнът на малкото стъкълце подхожда на винтидж стила на ключето и се получава много стилен суверни за спомен от сватбата.

Все пак ние предлагаме напълно БЕЗПЛАТНО опцията да изберете какъвто си решите дизайн за картинка и текст под стъкълцето. Изпратете ни картинката и ни опишете как точно искате да изглежда стъкълцето, а ние ще се постараем крайният резултат да е максимално близък до Вашето желание.

Ключодържатели за Сватба – Срок за Изработка

След като уточним всички дребни детайли по поръчката, ще започнем с изпълнението ѝ! Обикновено изработката отнема около 2-3 седмици като срокът за изработка зависи от натовареността ни към момента на поръчката. За количества по-големи от 100 боря може да ни е необходимо повече време. Минималното количество за приемане на поръчка е 20 броя.

Ключодържател с Логото на Фирмата

Освен като подарък за гости на сватба, винтидж ключодържателят може да подарите още на гостите на кръщене, юбилей, фирмено парти и други събития с много хора, които притежават ключове :)

Напирмер, ако сте собственик на фирма и искате да зарадвате служителите си по повод фирмения рожден ден или новогодишен банкет, този нестандартен сувенир е много добър избор! Получавали сме поръчки и от корпоративни клиенти, които са подарявали ключодържателите на свои потенциални клиенти по време на изложения.

Поръчайте Своя Персонализиран Ключодържател Сега!

0883 488309  или  podaracizasvatba@gmail.com

Вашето Име

Вашият Email

Тема

Вашето Съобщение