Ръчно Изработен Мини Албум за Снимки

Изненадайте гостите на Вашата сватба с един нестандартен и уникален за България сватбен сувенир – ръчно изработено мини албумче за снимки. Подберете най-любимите си снимки и ги споделете с близките си хора. Разкажете своята история – от началото на връзката Ви до сватбения ден.

ръчно изработен албум за снимки

Този подарък ще се превърне в нещо повече от поредното сувенирче събиращо прах в някой шкаф. Ще остане скъп спомен от сватбата и всички приятели и роднини ще си спомнят за него като разглеждат снимките в албумчето дори и след няколко години!

Мини Албумче със Снимки на Младоженците – 4,50 лв

Малките албумчета с Ваши снимки са изцяло ръчно изработени. В цената от 4,50 лв. за брой е включено добавянето на всеки един елемент към основата от перлен картон:

  • две корици
  • 8 снимки
  • връвчица от канап
  • етикетче с имената на младоженците и дата на сватбата

Албумът за снимки е направен под формата на хармоника, привързано със стилна панделка от канап. Основата на албумчето е изработена от красив перлен картон. Снимките се разпечатват цветно върху бял картон, изрязват се и се прикрепват старателно към основата. По ваше желание, снимките могат да бъдат и черно-бели.

Без значение дали снимките са цветни или черно-бели цената на албумчето е еднаква – 4,50 лв

Самите корици и етикетчето с имената и дата на младоженците са изработени от елегантен матиран картон. За да е всичко перфектно, отделяме нужното внимание и време за оформянето на всеки един елемент от това стилно подаръче за гости на сватба.

Избор на Корица на Мини Албумите и Доставка

В албума се поставят по 4 снимки на двете страни на хармониката. Всички наши клиенти могат сами да изберат дизайна на корицата на албумчето. Предлагаме Ви каталог от над 50 дизайна за корица. Може да съчетаете цвета на корицата с цветовата гама на сватбата.

малли албумчета за снимки ценаАко желаете, може да ни изпратите друг дизайн или да ни опишете как точно си представяте да изглежда корицата. След като изготвим индивудаелн проекта за Вас напълно безплатно, ще изпратим на електронната Ви поща примерен дизайн на корица за одобрение. Ако сте доволни от нашето предложение, ще започнем изпълнението на поръчката.

Срокът за изработка на Мини Албумите със Снимки зависи от броя на желаните подаръчета и от заетостта ни в момента на поръчка. Обикновено ни трябват около 15 дни, за да изпълним и изпратим поръчка до посочен от Вас адрес/офис на Еконт.

Изпращаме поръчките до всяка точка на България с наложен платеж и с право на преглед с куриерска фирма Еконт. Минимално количество за поръчка – 10 броя.

Изберете Дизайна на Корицата Напълно Безплатно!

Страхотен Подарък за Гости на Кръщене, Юбилей или Годишнина

Освен за подарък на гости на сватба, нашето изискано албумче за снимки е идеален избор за гостите на кръщенето на детето Ви, кръгла годишнина от сватба, юбилей или всякакъв друг значим празник, който отбелязвате с много близки и приятели.

Подарете им този интересен и много емоционален сувенир и бъдете сигурни, че ще запомнят за дълго Вашия специален празник!

Поръчайте или Задайте Въпрос

0883 488309  или  podaracizasvatba@gmail.com

Вашето Име

Вашият Email

Тема

Вашето Съобщение