Топ 12 Игри за Моминско Парти

Игри за моминско парти е една от най-често търсените фрази в Google от бъдещите куми и шаферки. Има доста статии за организация и планиране на моминско парти, но повечето от тях описват само по няколко идеи за щури предизвикателства и игри.

Екипът на Дар Птица реши да ви помогне като събра на едно място най-интересните и забавни 12 Игри за Моминско Парти както и няколко бонус идеи за моминско парти. С тях партито ще бъде още по-запомнящо се и забавно за булката и всички момичета:

Игри за Моминско Парти – 12 Забавни Идеи

игри за моминско парти

1. Игра за Моминско Парти “Търсачи на Съкровища”

Звучи вълнуващо нали? Това е може би една от най-интересните игри за моминско парти, която може да включите в моминското парти на своята приятелка.

Подготовка на играта: Една от всички вас, които участват в организацията на партито трябва да направи 3 – 4 списъка (в зависимост от броя на присъстващите на моминската вечер) с различни предмети и предизвикателства. Такива могат да бъдат – Предмети: телефонен номер на непознат, бонбони, дамска превръзка, прашки, ютия, презерватив; Предизвикателства: Обадете се на свое бившо гадже, Изпратете SMS с  любовно обяснение на момчето, което харесвате, Целунете непознат.

АКСЕСОАРИ ЗА МОМИНСКО ПАРТИ ОТ ДАР ПТИЦА:

 

аксесоари за моминско парти

Всеки предмет и предизвикателство трябва да носят съответен брой точки. Примерно ако някой е донесъл бонбони получава 2 точки, ако е взел номера на непознат – 10 точки, ако се обади на бившия – 30 точки и т.н. Най-добре е срещу всяко едно “съкровище” от списъка да напишете, колко точки носи. Така участничките ще са мотивирани да изпълняват и по-сложните предизвикателства.

Изпълнение на играта: По време на моминското парти, когато настъпи мига за тази игра, трябва момичето, което е изготвило списъците да раздели всички присъстващи на отбори по 3-ма или 4-ма и да им даде по един списък. Така играта започва. Накрая победител е този отбор, който е събрал най-много точки. И представа си нямате на какво са способни едни развилнели се моми, когато се борят за победа. Приятна игра!

Бонус: 20 Предизвикателства на ТОП ЦЕНА (винтидж серия)

моминско парти

На горната снимка виждате малка част от 20-те забавни предизвикателства за моминско парти. Всяко едно от тях (винтидж серията) е с уникален дизайн, а под скреч покритието се крие различно предизвикателство (10 палави + 10 невинни). За подробности и поръчка, кликнете снимката или зеления бутон:

 

0883 488 309 или  podaracizasvatba@gmail.com

Бонус: 20 Предизвикателства от Дар Птица (розова серия)

моминско парти

На горната снимка виждате едно от предизвикателствата, което се намират под скреч покритието за изтъркване. Всеки билет е с размер 8,5 см х 5 см. За момента предлагаме комплект от 20 броя билетчета с уникално предизвикателство под всяко едно покритие. Дизайнът е този, който виждате на снимките. Част от предизвикателствата са доста закачливи, а останалите са по-безобидни. За подробности и поръчка кликнете снимката или лилавия бутон:

20 ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА ОТ ДАР ПТИЦА (розова серия)

0883 488 309 или  podaracizasvatba@gmail.com

2. Игра за Моминско Парти “Имало Едно Време”

луда игра за моминското парти на булката

Това е една страхотна игра за моминско пари, с която ще си припомните много вълнуващи моменти и забавни случки.

Изпълнение на играта: Раздайте по един лист и химикал на всяка дама, присъстваща на партито. Кажете им да запишат по един свой спомен с булката – такъв, който им е направил най-силно впечатление и винаги предизвиква смях, когато се сетят за него. След това съберете листите, разбъркайте ги и ги дайте на булката.

Тя трябва да изчете всеки един спомен и да познае кой го е написал. Тук идва и една малко подвеждаща част, че приятелката Ви може да познава почерка на всяка една от вас или на повечето, затова изрично кажете, че трябва да се пише грозно. Да я видим тогава булката.

3. Въпросник “Познават ли се Младоженците”

моминско парти

Това е една от най-разпространените игри за моминско парти. Изпълнението ѝ изисква известно време за подготовка, но определено си заслужава крайния резултат.

Подготовка на играта: Няколко дни преди моминското парти, трябва да намерите около половин час, в който всички заедно да измислите интересни и забавни въпроси, свързани с младоженците, с тяхната връзка, техните хобита,  работа и каквото още се сетите.

Въпросите могат да бъдат всякакви – най-безобидни като “Кога се запознахте?; Колко деца искате да имате?; Какво си помислихте за другия по време на първата Ви среща?” или малко по-пиперливи – “Какво я/го възбужда?; Кое е най-нетипичното място, където сте правили секс?”.

Изпълнение на играта: Един или два дни преди моминското парти трябва някоя от приятелките на булката да се свърже с младоженеца, да му зададе всички въпроси и да запише отговорите. За да бъде още по-интересно може да направите видеоклип с импровизираното интервю, което на пуснете по време на моминското парти.

В деня на партито задавате всички въпроси и на булката като след всеки отговор изчитате или пускате на видео отговора на младоженеца. Ако имате възможност може да се свържете с младоженеца по Skype и да гледате реакциите му докато бъдещата му съпруга отговаря на всеки един въпрос. Въпросникът “Познават ли се Младоженците” е една много забавна игра, гарантираща смях и вълнения сред присъстващите.

Бонус: Магнити за Спомен от Моминското Парти

Все повече клиенти на Дар Птица поръчват от нашите ръчно изработени магнити с картинка и текст по избор за моминско парти. Така, в края на нощта, всяка дама ще отнесе със себе си един малък спомен от прекрасната и щура вечер с най-добрите си приятелки.

МАГНИТИ ЗА МОМИНСКО ПАРТИ НА ТОП ЦЕНА

0883 488 309 или  podaracizasvatba@gmail.com

Можете да си изберете един от долните 4 дизайна за магнити:

ЦЕНА: ПОСЕТЕТЕ ОНЛАЙН МАГАЗИН ДАР ПТИЦА ЗА ЦЕНА!

МИНИМАЛНО КОЛИЧЕСТВО: 5 броя

4. Игра “Да Облечем Булката за Моминската Вечер”

забавни игри за моминско парти

Не нямаме в предвид да изберете най-хубавата й рокля от гардероба, комбинирана с идеалните обувки. Точно напротив – сега Ви е паднало да се пошегувате с нея.

Подготовка на играта: Заредете се със стабилно количество най-различни дрехи и аксесоари. Тук говорим за шалчета с пера, блузки с пайети, кючекджийски коланчета, минижупи, масивни гердани и колиета, старомодни обувки и каквото друго ви попадне пред очите. Добър вариант да се снабдите с подобни артикули са магазините за Втора Употреба. Навярно не сте и предполагали какви щуротии може да откриете там.

Изпълнение на играта: Още преди булката да се е приготвила, я изненадайте в дома ѝ. Там трябва да отидете всички или част от присъстващите като носите всички дрехи и аксесоари, които сте подбрали за играта. Най-учтиво заявявате на бъдещата булка, че днес вие определята тоалета ѝ и започвате да я обличате. Не забравяйте да заснемете своя шедьовър, защото това ще е един паметен момент за всички вас!

Бонус: Моминска Клетва + Целувки в Рамка

Идеята е бъдещата булка да прочете моминската клетва в началото на моминското парти. След това всички подпечатват обета с целувките си. Така след края на последния момински запой, моминската клетва ще остане като скъп спомен от партито.

Подробности и цена вижте като кликнете върху снимката:

моминска клетва

5. Игра “Мечтаната Сватбена Рокля  Направена от…”

щура игра за моминско парти

Подготовка на играта: Заредете се с няколко пакета тоалетна хартия.

Изпълнение на играта: Разделете се на отбори от по няколко човека, в зависимост броя на присъстващите. Раздайте по 2 рула тоалетна хартия на всеки отбор. В отбора се излъчва по един модел, който ще носи булчинската рокля, а останалите се захващат с кроенето на сватбения тоалет, директно върху модела.

Отпускат се 10 минути за изработка на роклята, след което всеки един отбор представя своето произведение от тоалетна хартия. Булката тук участва само като жури и тя определя победителя. Успех на всички и не забравяйте – Важното е да се забавлявате!

6. Игра “Кой съм Аз?”

идеи за моминско парти

Изпълнение на играта: На всяка една присъстваща дама се раздава по едно листче, на което тя трябва да напише името на някой известен човек, герой от филм или някой техен познат. Листчетата се поставят на масата, с лице надолу, разбъркват се и всеки изтегля по едно. След това го вдигат на нивото на челото си – така, че всички останали да го виждат, освен те самите.

Всяка една от присъстващите моми има право да зададе по 20 въпроса, на които може да се отговори с Да или Не. Примерно: “Аз жена ли съм?”, “Анимационен герой ли съм?”, “В гората ли живея”… Целта на играта е всеки да познае кой е в рамките на тези въпроси. Този който не успее, пие на екс (вие определяте какво).

Между другото, в статията ни 6 Типа Булки Според Зодията, всяка бъдеща булка може да провери какво “вещаят” звездите за нея.

 7. Игра “Как Започна Всичко?”

интересна игра за моминско парти

Това е една много забавна игра, в която дамите ще се превърнат в сценаристи на Любовната история на булката и младоженеца – малко поизменена и закачлива.

Изпълнение на играта: Една от Вас трябва да зададе стартово изречени относно запознанството на младоженците. Такова би било  “Докато Катя шофираше на път към вкъщи, на една пешеходна пътека блъсна Младен.” и следващото момиче трябва да продължи историята – “В първият момент тя се уплаши и реши да избяга, но в последствие реши, че е по-правилно да спре и да му се накара защо е изкочил така изневиделица на пътя.”…

И така продължавате историята докато стигнете до момента на предложението за брак или просто докато решите, че Ви се прави нещо друго.

8. Игра “Какво Изядох?”

моминско парти игри и идеи

Изпълнение на играта: Две кандидатки от присъстващите на партито трябва да заредят маса с най-различни лакомства – торти, тарталети, кексчета, пастички, сладолед, палачинки, бонбони и каквото друго сладко им дойде на ум. Когато дойде момента на играта трябва да завържат очите на останалите момичета и да им дават да опитват по нещо от масата.

Всяко момиче трябва да познае какъв точно сладкиш е вкусило. А защо да се ограничавате само до сладкиши, може да ги изненадате с нещо по пиперливо – примерно чили или кисело като лимон. Ето на това му се казва забавна игра.

 9. Игра за Моминско Парти “Истина или Лъжа?”

забавни игри за моминско парти

Изпълнение на играта: Тази игра ще е най-добре да я играете след като сте минали играта с надпиването. По време на нея може да изкочат доста пикантни тайни, които до сега не сте подозирали за своите приятелки. Всяка една дама трябва да разкрие две истини и да изрече една лъжа. След като го направи, останалите трябва да се опитат да познаят кое от казаното не е вярно. Ако първата бъде разобличена, трябва да пие на екс.

 10. Игра “Облечете Булката за Първата Брачна Нощ”

Изпълнение на играта: Всички гости на моминското парти трябва предварително да се сдобият с еротично бельо, което тяхната приятелка ще може да използва в първата брачна нощ. В деня на партито преди булката да пристигне на мястото, една от момите трябва да разпръсне бельото навсякъде – зад шкафове, под маси, върху телевизора… Когато бъдещата младоженка пристигне и започне да открива навсякъде сутиени и прашки, трябва да познае кой от присъстващите точно го е донесъл.

11. Игра за Моминско Парти с Надпиване

игри за моминско парти с надпиване

Дойдохме си на думата. Какво е моминско парти, без една подобаваща почерпка? За да дадете начален тласък на всички присъстващи моми е най-добре да вкарате именно такава игра в сценария. Най-интересната такава е “Никога не съм”. Как се играе? Много просто – раздавате по един шот на всяко момиче и наливате вътре нещо алкохолно – ракия, текила, уиски, водка…

След като сте готови с това, всяка една от Вас трябва да каже нещо, което никога не е правила. Например “Никога не съм карала кънки на лед.” и който от останалите присъстващи го е правил ПИЕ НА ЕКС.

12. Игра “Какво Носите в Дамската си Чанта?”

игра за моминско парти какво има в чантата

Подготовка на играта: Една от Вас трябва предварително да направи списък с предмети, които могат да се намерят в дамската чанта на всяка една жена.

Изпълнеие на играта: По време на моминското парти този списък започва да се изчита на глас като се започва от по-безобидните неща – портмоне, несесер, крем за ръце… и след това се започва с по-интересни предмети – ножица, лютив спрей, пистолет, играчка от шоколадово яйце, вибратор…

Ще се изненадате какви неща носят приятелките Ви в чантите си :)

аксесоари за моминско парти цена


Това бяха 12-те Топ Игри за Моминско Парти подбрани за вас от екипа на Дар Птица. Сигурни сме, че сте си харесали поне няколко от тях и ще ги използвате на вашето моминско парти. За още вдъхновение може да видите това видео:

Кои са забавните и интересни игри за моминско парти?

Най-забавните, интересни и оригинални игри за моминско парти са скреч картите с предизвикателства за моминско парти. Скреч картите се раздават на всяко момиче и след това се изпълнява изтритото предизвикателство.

Как да организираме моминско парти?

Кумата е момичето, което трябва да ръководи организацията на моминското парти. Тя е връзката между булката и всички поканени момичета. Определя се подходяща дата, местоположение и бюджет за партито. Решава се какви аксесоари, игри, алкохол и храна да се подготвят.

Как да изберем място за моминското парти?

Изберете хубаво място за моминското парти, което ще хареса на булката. Според сезона то може да бъде на морето, на планина или в града. Добре е мястото да е лесно достъпно и да е удобно за повечето момичета на моминското парти и особено за булката.

2 thoughts on “Топ 12 Игри за Моминско Парти

  • септември 13, 2019 at 7:49 am
    Permalink

    Това лято играхме скреч играта за моминско парти с 20 предизвикателства. Много е щура и весела! Булката се забавлява супер много.

  • март 26, 2020 at 8:42 am
    Permalink

    Много се радваме да го чуем, Александра! Създали сме играта с точно тази идея – булката и приятелките ѝ да се забавляват :)

Comments are closed.