8 Нестандартни Подаръчета за Гости на Сватба

2015-та година беше доста успешна за нас. Създадохме няколко нови сватбени сувенири, които към момента са уникални за България (стъклени магнити, мини книжки, сватбени кибрити и др.). Много приятна изненада за нас беше фактът, че много младоженци харесаха нашите по-екстравагантни подаръчета и решиха да направят сватбата си по-уникална и запомняща се!

Най-Харесвани Подаръчета за 2015

подаръчета за гости на сватба през 2015та

Попитахме нашите фенове във Facebook кои подаръчета харесват най-много. Ето ги и резултатите след проведената анкета:

№1 Стъклен Магнит с Картинка и Текст – 1,80 лв

подаръчета за гости на сватба на ниски цени Най-харесваният ни продукт за 2015-та година! Нашите клиенти оцениха уникалността на това интересно сватбеното сувенирче. Възможността сами да изберат картинката под стъкълцето, както и достъпната цена на това подаръче, го превърнаха в нах-харесваното ни предложение за гостите на сватбата.

№2 Гравирани Бобчета – 0,50 лв

фази на развитие на вълшебни бобени зърна Не е изненада, че гравираните бобчета заемат второ място в тази класация. Те са нестандартни, изненадващи и достъпни. Подходящи са за сватби с много гости както и за еко сватби. Най-често клиентите ни ги поднасят в една от найлоновите ни торбчки. Това сватбено подаръче донася много радост както на по-възрастните гости на тържеството, така и на малките дечица. Всички те с нетърпение очакват да видят порасналото бобено стъбло само няколко дни след сватбата.

№3 Декорирани Медчета – 2 лв

Евтино Бурканче с Мед панделка екрю и благодарствена картичка Един от първите ни продукти, който е традиционен подарък за сватба в България от години. Все пак ние се стремим да предлагаме различни и по-интересни сватбени сувенири. Затова и нашето сватбено медче не е като повечето, които се продават. Предпочитаме по-изчистения и стилен дизайн без тюл, розички и др. Цветовете на сатенената панделка, благодарствената картичка и цветът на хартията могат да бъдат персонализирани!

№4 Дървени Щипки Младоженци – 1,50 лв

нестандартни сувенирчета за сватба Това подаръче стои страхотно поставено на масите в ресторанта. Много младоженци го използват и като част от декорацията. На горната снимка, изпратена ни от наша клиентка, виждате друг вариант за поднасяне на дървените щипки младоженци. Можете да ги поставите в плетена кошница и гостите сами да минават и да си взимат по време на сватбата.

№5 Мини Книжки с Любовни Мисли – 2,50 лв

красиви сватбени сувенири Друг уникален към момента сватбен сувенир, който само ние предлагаме в България! Специалното на малките книжки е това, че клиентите ни могат да персонализират голяма част от елементите по книжката – панделка, дизайн на корицата, текст, шрифт и др.
Пуснахме този продукт в средата на 2015-та година и може би само това е причината да заема 5-то място в листата с най-харесваните ни продукти.

№6 Кибрит за Сватба – 1 лв

кибрит за сватба В САЩ този сватбен аксесоар е много популярен и един от най-често подаряваните подаръци за гостите. В България ние имаме честта да пробваме да го популяризираме :) Към момента се справяме добре и се надяваме през новия сватбен сезон все повече български младоженци да изберат именно кибритчето ни!

№7 Играчки за Сапунени Балони – 1,60 лв

евтина играчка за правене на сапуенени балончета Най-харесваният ни подарък за децата на сватбата, който много често и родителите с радост използват по време на тържеството. Виждали сме сапунени балончета да се носят из целия ресторант на сватба на наши приятели. Ако фотографът Ви е добър, снимките стават страхотни и изключително интересни!

№8 Дървени Пръчки от Хари Потър – 3 лв

нестандартен подарък за децата на сватбатаДецата им се радват страшно много. Детското въображение е неограничено. На малчуганите им трябва само една дървена пръчица и в миг се превръщат в любимите си герои от книгите за Хари Потър!

КРАЙ

Харесаха ли Ви нашите 8 Нетипични Сватбени Сувенири? Кой от тях бихте се зарадвали най-много да получите като гост на сватба? А какви други интересни подаръчета сте виждали или получавали?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>