8 Нестандартни Подаръчета за Гости на Сватба 2024

Последните няколко години бяха доста успешна за нас. Създадохме няколко нови нестандартни подаръчета за гости на сватба, които към момента са уникални за България (мини книжки, сватбени кибрити, щипки младоженци и др.). Много приятна изненада за нас беше фактът, че много младоженци харесаха нашите по-екстравагантни подаръчета и решиха да направят сватбата си по-уникална и запомняща се. Явно времето на канелените пръчки е вече в миналото!

Най-Харесвани Подаръчета

подаръчета за гости на сватба през 2015та

Попитахме нашите фенове във Facebook кои подаръчета харесват най-много. Ето ги и резултатите след проведената анкета:

№1 Стъклен Магнит с Картинка и Текст

подаръци за гости на сватба

Най-харесваният ни продукт за последните няколко сватбени сезона! Нашите клиенти оцениха уникалността на това интересно сватбеното сувенирче. Възможността сами да изберат картинката под стъкълцето, както и достъпната цена на това подаръче, го превърнаха в нах-харесваното ни предложение за гостите на сватбата.

№2 Гравирани Бобчета

фази на развитие на вълшебни бобени зърна Не е изненада, че гравираните бобчета заемат второ място в тази класация. Те са нестандартни, изненадващи и достъпни. Подходящи са за сватби с много гости както и за еко сватби. Най-често клиентите ни ги поднасят в една от найлоновите ни торбчки. Това сватбено подаръче донася много радост както на по-възрастните гости на тържеството, така и на малките дечица. Всички те с нетърпение очакват да видят порасналото бобено стъбло само няколко дни след сватбата.

№3 Декорирани Медчета

медчета за гостите на сватбата
Един от първите ни продукти, който е традиционен подарък за сватба в България от години. Все пак ние се стремим да предлагаме различни и по-интересни сватбени сувенири. Затова и нашето сватбено медче не е като повечето, които се продават. Предпочитаме по-изчистения и стилен дизайн без тюл, розички и др. Цветовете на сатенената панделка, благодарствената картичка и цветът на хартията могат да бъдат персонализирани!

№4 Дървени Щипки Младоженци

нестандартни сувенирчета за сватба Това подаръче стои страхотно поставено на масите в ресторанта. Много младоженци го използват и като част от декорацията. На горната снимка, изпратена ни от наша клиентка, виждате друг вариант за поднасяне на дървените щипки младоженци. Можете да ги поставите в плетена кошница и гостите сами да минават и да си взимат по време на сватбата.

№5 Мини Книжки с Любовни Мисли

красиви сватбени сувенири Друг уникален към момента сватбен сувенир, който само ние предлагаме в България! Специалното на малките книжки е това, че клиентите ни могат да персонализират голяма част от елементите по книжката – панделка, дизайн на корицата, текст, шрифт и др.
Пуснахме този продукт в средата на 2015-та година и може би само това е причината да заема 5-то място в листата с най-харесваните ни продукти.

№6 Кибрит за Сватба

кибрит за сватба В САЩ този сватбен аксесоар е много популярен и един от най-често подаряваните подаръци за гостите. В България ние имаме честта да пробваме да го популяризираме :) Към момента се справяме добре и се надяваме през новия сватбен сезон все повече български младоженци да изберат именно кибритчето ни!

№7 Играчки за Сапунени Балони

евтина играчка за правене на сапуенени балончета Най-харесваният ни подарък за децата на сватбата, който много често и родителите с радост използват по време на тържеството. Виждали сме сапунени балончета да се носят из целия ресторант на сватба на наши приятели. Ако фотографът Ви е добър, снимките стават страхотни и изключително интересни!

№8 Дървени Пръчки от Хари Потър

нестандартен подарък за децата на сватбатаДецата им се радват страшно много. Детското въображение е неограничено. На малчуганите им трябва само една дървена пръчица и в миг се превръщат в любимите си герои от книгите за Хари Потър!

КРАЙ

Харесаха ли Ви нашите 8 Нетипични Сватбени Сувенири? Кой от тях бихте се зарадвали най-много да получите като гост на сватба? А какви други интересни подаръчета сте виждали или получавали?