5 Интересни и Достъпни Подаръка за Гостите на Сватбата

Грижите съпътстващи организацията на сватбеното тържество са много: Избор на ресторант и меню, рокля, украса, DJ, водещ (сватбена агенция), фотограф, видео оператор, кумове, покани, гости и още куп други дребни детайли. Всяко едно от тези неща е свързано с определена сума, която трябва да се отдели, за да изглежда всичко перфектно в сватбения ден. Едно от нещата, които не са задължителни на сватбата, но са силно препоръчителни, са подаръците за гостите.

През последните няколко години става все по-популярно българските младоженци да подаряват символични подаръчета на гостите на сватбата им. Това е един мил жест, който със сигурност се забелязва от всички гости и за който определено си струва младоженците да отделят малка сума. Сватбеното сувенирче, което те ще отнесат в дома си, дълго ще напомня за хубавото събитие. Ето защо е важно подаръкът за гостите да бъде хубав, интересен, но и да не бъде прекалено скъп, за да се вмести в бюджета на младоженците. Възможно ли е това?

1) Стъклени Магнитчета за Сватба за 2 лв

подаръци за гости на сватба

Това е една страхотна идея за всички бъдещи младоженци, които искат да изненадат приятно своите гости. Магнитите са подходящ подарък, защото няма да събират прах поставени в някоя витрина, а ще намерят реално приложение в ежедневието поставени върху хладилника например. Освен това картинката и текстът в стъкления магнит са по избор на младоженците!

2) Сватбен Кибрит за 1,50 лв

уникален подарък за гости на сватба на ниска цена

В САЩ е изключително популярно да се подарява на гостите на сватбата подобен кибрит най-вече заради игра на думи от типа: “You are my perfect match” и “Come on baby light my fire“. Освен това едно такова подаръче е изключително стилно и нестандартно. В България този сватбен сувенир все още не е популярен и Подаръци за Сватба е единствената фирма, която го предлага към момента. Клиентите могат сами да изберат какво да бъде изписано на предната страна на кибритената кутийка.

3) Малка Книжка с Мисли и Пожелания за 2,80 лв

мини книжка с цитати за любовта

Ръчно изработената книжка включва красиви цитати и мисли свързани с “най-важния ден” за всяка булка. Предлага си избор от няколко различни корици, а срещу допълнително заплащане може да се сложат мисли, пожелания и персонализирана корица по желание на клиента. Цената от 2,80 лв може и да изглежда висока на фона на останалите предложения в този пост, но персоналният подарък, който не може да се купи от никъде другаде, определено си заслужава цената. А и колко струват кристалните лебеди например?!

4) Вълшебни Бобчета за 0,30 лв

вълшебни бобчета уникален подарък

Едва ли има друго подаръче за гости, което да е толкова оригинално и да струва по-малко от 1 лв! Бобчетата изглеждат много интересно и без да бъдат засети, но ако ги сложите да поникнат в почва, след няколко седмици те ще изглеждат още по-интересно. Тогава обвивката на бобеното зърно се разделя на две части и върху всяка една част остава изписаният текст и картинка!

5) Сватбени Щипки Младоженци за 2,50 лв

Дървени Щипки Младоженци

Красиви са нали? Този малък подарък е изключително атрактивен и може да бъде с поне две приложения:

  1. Table картичка
  2. Магнитче за хладилник – Срещу доплащане към цената има възможност да се добави магнит на една от страните на щипката. Така тя може да се закрепи на метална повърхност и да придържа бележки например.

Това бяха 5-те Интересни и Достъпни Подаръчета за Гостите на Сватбата, които подбрахме за Вас! Надяваме се да сте си харесали поне едно от предложенията ни, защото всички те са направени с много любов и старание!