podaracizasvatba.com – Кои сме Ние?

Здравейте и добре дошли!

Ние сме Елена, Васил и Марти – младо семейство, което от над 7 години живее във Варна. Както повечето амбициозни хора в България, ние също искахме (и продължаваме да искаме) да се занимаваме със собствен бизнес. От самото начало знаехме, че е най-добре да се захванем с нещо, което ни харесва. Нещо, което можем да правим по-добре от другите. И най-важното – нещо, за което сме сигурни, че има търсене.

podaracizasvatba информация за нас

Работата в известна варненска сватбена агенция ми помогна да открия с какво точно искам да се занимавам. Там сама видях колко трудно е да откриеш сватбени сувенири по-различни от вече тривиалните канелени пръчици, гипсови фигурки и кристални лебеди. Още по-трудно е да намериш нещо по-нестандартно на достъпна цена, за да се вместят подаръчетата за гостите в бюджета на сватбата…

И ето, че един ден се запитах – Защо ние да не разнообразим малко сватбените сувенири?!

Мъжът ми от няколко години се занимаваше с дигитален маркетинг и за него не беше проблем да създаде нашия сайт. По-трудно ми беше да го убедя да се занимава със сватбени стоки :)

Така през лятото на 2014 година, с много старание и търпение, се роди Подаръци за Сватба!

Важни ли са Подаръците за Гости на Сватба?

От личен опит знаем колко важен и изпълнен с емоции е сватбеният ден. Всичко трябва да бъде изпипано и до най-малкия детайл, за да може сватбата ви да се превърне в нещо незабравимо. Незабравимо както за вас, така и за вашите роднини и най-близки приятели!

екипът на подаръци за сватба - варна

Сватбените снимки и видео са страхотен начин да съхраните и да си припомняте хубавите спомени през годините. За съжаление, не всички гости на вашата сватба ще могат да ги гледат. За това подаръчетата за гости на сватба са един страхотен начин да си припомнят за прекрасния ден на вашето сватбено тържество!

С Какво сме По-различни Ние?

Нагледали сме се на тривиални и кичозни сувенири, които все още се предлагат масово. Затова ние решихме да бъдем по-различни от останалите сватбени ателиета и да предлагаме нестандартни, стилни и достъпни сувенири. Повечето от нашите продукти са ръчно изработени, което ги прави още по-уникални!

Какво Друго Предлагаме?

Освен сватбени артикули, предлагаме подаръци и за други важни поводи:

  • кръщене
  • рожден ден
  • имен ден
  • юбилей
  • корпоративни събития и др.

Разгледайте част от нашите предложения в страница Галерия и се спрете на това, което най-точно определя вашата индивидуалност и стил!