Подаръци за Гости на Кръщене на Ниски Цени

Кръщаването на дете е един от най-важните дни в живота на всеки родител, а и на самото дете. В този ден се смята, че Вашата рожба получава свой личен ангел пазител. Той се грижи  за здравето на детето Ви и го пази от беди и неприятности.
За да бъде този важен ден още по-вълнуващ и запомнящ се от всички присъстващи, традицията повелява да се подаряват подаръчета на гостите на кръщенето. Вашите роднини и най-близки приятели ще отнесат в дома си един вълнуващ спомен, който ще остане във времето!
Всеки родител иска подаръчето за кръщене да бъде:

  • стилно
  • красиво
  • на добра цена

Затова имаме за Вас няколко нестандартни предложения, които със сигурност ще направят добро впечатление на гостите:

Стъклени Магнитчета за Кръщене – 1,80 лв

Персонализираният стъклени магнит е един от най-интересните и красиви подаръци за кръщене за гостите, който можете да подарите. Поставен върху хладилника, той е един красив спомен зареден с много положителна емоция! Изберете един от нашите 15 дизайна. Можем да изработим и магнит със снимка на детето без оскъпяване в цената. Минималното количество за изработка на магнит с индивидуален дизайн по Ваш избор е 20 броя.

ЦЕНА: 1,80 лв (+0,20 лв ако желаете найлонова торбичка)

Размер: 4 см х 3 см х 0,8 см (овал с приближаващ ефект на лупа)

Минимално количество за поръчка: 10 броя

Време за изработка: 5 до 15 работни дни (в зависимост от количеството и натовареността ни)


скреч карти промоция

ДОБАВЕТЕ БИЛЕТЧЕТА ЗА ИЗТРИВАНЕ КЪМ ПОДАРЪЧЕТАТА ЗА ГОСТИ НА КРЪЩЕНЕ:
До края на Септември, вземете билетчета за изтриване с -30% намаление ако ги поръчате заедно с някое от подаръчетата за гости на кръщене на тази страница. Офертата важи само ако поръчате равно количество от подаръчетата и билетчетата. Пример: 30 стъклени магнита (1,80 лв/бр) + 30 билетчета (0,50 лв/бр).

Можете да изберете от два цвята за билетчетата – сив и розов. Под изтъркващото покритие на билетите има 5 вида пожелания (Здраве, Щастие, Късмет, Любов, Успех).

Минимално количество за поръчка: 20 броя.

ПОРЪЧАЙ


Мини Албумче със Снимки – 4,50 лв

Ръчно изработеното мини албумче със снимки на Вашето дете е един стилен и оригинален подарък, който със сигурност ще впечатли гостите на кръщенето! Корицата на албумчето може да бъде персонализирана по Ваше желание като цената остава 4,50 лв за брой.

ръчно изработени албумчета за снимки

В цената се включва добавянето към основата от перлен картон на следните елементи:

  • корица и гръб 
  • 8 снимки (цветни или чернобели)
  • канапена връвчица
  • отделно изрязани етикети с кратък текст (свето кръщение, име, дата)

Малкото албумче е под формата на хармоника. Привързано е с канапена панделка. Основата на албумчето е изработена от красив перлен картон. Снимките се разпечатват върху бял картон, изрязват се и се прикрепват към основата. За подробна информация вижте страницата ни с Мини Албумчета.

малки албумчета за снимки цени

ЦЕНА: 4,50 лв

Минимално количество за поръчка: 10 броя

Време за изработка: около 15 дни (според количеството и натовареността ни)

Съвет: Много български родители решават да съчетаят първия рожден ден на детето си с неговото кръщене. Това е една страхотна идея, защото празникът се превръща в нещо много специално за всички гости, а и за самото бебче. Изберете някой хубав и слънчев летен ден като най-добрият вариант е събитието да се състои в Събота или Неделя по обяд. Избягвайте да правите кръщене по време на Задушница както и по време на пости.

Светото тайнство Кръщение е важен ден и за кръстниците, които също ще бдят над кръщелника си тук на Земята. Затова е много добра идея да подарите подарък за спомен и на тях. Така ще им покажете, че те са важни за Вашето семейство и ще имат повод да се сещат за празненството.

Бурканче с Мед за Кръщене с Картичка – 2,40 лв

Бурканчетата с мед са подходящи подаръчета за кръщене за момченце и момиченце. Наша запазена марка са интересните сувенири за кръщене. Затова решихме да персонализираме и този наш продукт с кръгла картичка поставена върху капачката на всяко медче. Надяваме се да Ви хареса!

ЦЕНА: 2,40 лв

Минимално количество за поръчка: 10 броя

Време за изработка: около 10 работни дни (в зависимост от количеството)

Подаръчна Къщичка за Бонбони – 1 лв

В тази красива картонена къщичка може да поставите бонбонки или дребни сладки изкушения, с които да зарадвате гостите си. Важно е да знаете, че всички къщички за бонбони, които изпращаме, са в разгънато състояние, за да не се повредят при транспортирането. Сгъването на една къщичка отнема около минута и е много лесно.

ЦЕНА: 1 лв

Минимално количество за поръчка: 10 броя

красива бонбониера за кръщене

Поръчайте Подаръчета за Кръщене Сега!

0883 488309  или  podaracizasvatba@gmail.com

Вашето Име

Вашият Email

Тема

Вашето Съобщение