Подаръци за Гости на Кръщене на Ниски Цени

Кръщаването на дете е един от най-важните дни в живота на всеки родител, а и на самото дете. В този ден се смята, че Вашата рожба получава свой личен ангел пазител. Той се грижи  за здравето на детето Ви и го пази от беди и неприятности.
За да бъде този важен ден още по-вълнуващ и запомнящ се от всички присъстващи, традицията повелява да се подаряват подаръчета на гостите на кръщенето. Вашите роднини и най-близки приятели ще отнесат в дома си един вълнуващ спомен, който ще остане във времето!
Всеки родител иска подаръчето за кръщене да бъде:

  • стилно
  • красиво
  • на добра цена

Затова имаме за Вас няколко нестандартни предложения, които със сигурност ще направят добро впечатление на гостите:

Детски Магнити с Наш Дизайн на Цена 2 лв

Персонализираният стъклени магнит е един от най-интересните и красиви подаръци за кръщене за гостите, който можете да подарите. Поставен върху хладилника, той е един красив спомен зареден с много положителна емоция! Изберете един от нашите 15 дизайна. Можем да изработим и магнит със снимка на детето като тогава цената е 2,20 лв/бр. Минималното количество за изработка на магнит с индивидуален дизайн по Ваш избор е 20 броя.

ЦЕНА АКО ИЗБЕРЕТЕ НАШ ДИЗАЙН: 2 лв (+0,20 лв ако желаете найлонова торбичка)

ЦЕНА С ВАША СНИМКА: 2,20 лв (+0,20 лв ако желаете найлонова торбичка)

Размер: 4 см х 3 см х 0,8 см (овал с приближаващ ефект на лупа)

Минимално количество за поръчка: 10 броя

Време за изработка: 5 до 15 работни дни (в зависимост от количеството и натовареността ни)

Мини Албумче със Снимки – 6 лв

кръщене

Ръчно изработеното мини албумче със снимки на Вашето дете е един стилен и оригинален подарък, който със сигурност ще впечатли гостите на кръщенето! В сгънато състояние албумчето е с размер 6 см х 6 см. В разгънато, 30 см х 6 см. Самите снимки са с размер 5 см х 5 см. Може да изберете една от четирите корици, които предлагаме. Две от тях са с дизайн за кръщене на момиченце и две с дизайн за момченце:

В цената се включва добавянето към основата от перлен картон на следните елементи:

  • две еднакви корици с името и датата на кръщенето
  • 8 снимки (по 4 от всяка страна)
  • канапена връвчица

Малкото албумче е под формата на разпъващ се акордеон. Привързано е с канапена панделка. Основата на албумчето е изработена от красив перлен картон. Снимките се разпечатват върху бял картон, изрязват се и ръчно се прикрепват към основата. За подробна информация вижте страницата ни с Мини Албумчета.

ЦЕНА: 6 лв

Минимално количество за поръчка: 10 броя

Време за изработка: около 15 дни (според количеството и натовареността ни)


Съвет: Много български родители решават да съчетаят първия рожден ден на детето си с неговото кръщене. Това е една страхотна идея, защото празникът се превръща в нещо много специално за всички гости, а и за самото бебче. Изберете някой хубав и слънчев летен ден като най-добрият вариант е събитието да се състои в Събота или Неделя по обяд. Избягвайте да правите кръщене по време на Задушница както и по време на пости.

Светото тайнство Кръщение е важен ден и за кръстниците, които също ще бдят над кръщелника си тук на Земята. Затова е много добра идея да подарите подарък за спомен и на тях. Така ще им покажете, че те са важни за Вашето семейство и ще имат повод да се сещат за празненството.

Бурканче с Мед за Кръщене с Картичка – 3 лв

Бурканчетата с мед са подходящи подаръчета за кръщене за момченце и момиченце. Наша запазена марка са интересните сувенири за кръщене. Затова решихме да персонализираме и този наш продукт с кръгла картичка поставена върху капачката на всяко медче. Надяваме се да Ви хареса!

ЦЕНА: 3 лв

Минимално количество за поръчка: 10 броя

Време за изработка: около 10 работни дни (в зависимост от количеството)

Подаръчна Къщичка за Бонбони – 1,50 лв

В тази красива картонена къщичка може да поставите бонбонки или дребни сладки изкушения, с които да зарадвате гостите си. Важно е да знаете, че всички къщички за бонбони, които изпращаме, са в разгънато състояние, за да не се повредят при транспортирането. Сгъването на една къщичка отнема около минута и е много лесно.

ЦЕНА: 1,50 лв

Минимално количество за поръчка: 10 броя

красива бонбониера за кръщене

Поръчайте Подаръчета за Кръщене Сега!

0883 488309  или  podaracizasvatba@gmail.com

Вашето Име

Вашият Email

Вашето Съобщение