Малки Сапунчета Бухалчета

Подаръци за Сватба Ви предлага един интересен и стилен подарък за гостите на сватба, кръщене, фирмерно парти и всякакъв друг повод. Малките сапунчета с формата на бухалчета са ароматизирани. ръчно изработени са и имат ексфолиращи частици. Всяко едно сапунче е поставено в красива и много елегантна подаръчна кутийка с панделка. Под всеки ароматизиран сапун има “гнездо” направено с тънки нишки от органична материя подобна на слама.

Размер и Символика на Сапунчета с Бухалчета

евтини сапунчета с бухалчета за гости на сватбаРазмерите на квадратната кутийката са 4,5 см. височина и 6 см. ширина на стените. Самото сапунче с бухалчета заедно с опаковачната кутийка тежи около 50 грама.

Освен че е много красив подарък за гостите на сватбата Ви например, този интересен сувенир носи със себе си и символика. Бухалът е едно от най-дълголетните животни – достига до 80 годишна възраст. Смята се, че бухалите са символ също на знание и мъдрост. А допълнителен бонус е, че са много сладки с големите си очи и пухкава перушина :)

Цена на Малките Сапунчета и Допънителни Опции

евтини сватбени сувнири за гостите2,20 лв. – Това е цената на един брой ароматно сапунче поставено в подаръчна картонена кутийка със стандартната панделка от сатен с шоколадов цвят. Тя може да бъде заменена с панделка с цвят по избор на клиента срещу допълнително заплащане от 0,30 лв. за брой.

Освен това, към всяка една панделка можем да прикрепим благодарствена картичка с пожелание към гостите по Ваш избор. Може да изберете и дизайна на самата картичка както и типът картон, от който тя да бъде изработена. Цената на всяка една картичка се определя от степента на сложност при изработката ѝ. Варира от 0,20 лв. до 0,40 лв. за брой. Всички детайли за Вашата поръчка ще бъдат обсъдени предварително, за да се убедим, че ще бъдете напълно доволни от крайния резултат!

Как да Поръчаме Ръчно Изработено Ароматизирано Сапунче с Бухалчета?

Изпращаме пратки до всяка точка на България като ползваме услугите на куриерска фирма ЕКОНТ. Цената на всички наши продукти не включва доставка. Пратките изпращаме с опция за право на преглед преди заплащане. В случай, че подаръчетата не Ви допаднат, можете да ги върнете обратно като ще заплатите единствено транспортните разходи. За по-големи поръчки ни е необходим срок до 20 работни дни, за да подготвим и изпратим подаръчетата.

За да поръчате всеки наш продукт или да ни зададете въпрос, предлагаме следните три опции:

  1. Позвънете на телефон: 0883 488309
  2. Пишете ни писмо на: podaracizasvatba@gmail.com
  3. Попълнете Формата за Контакт

Можете да разгледате всички продукти, които предлагаме, в нашата Галерия.