15 Уникално Смешни Сватбени Изцепки

Сезонът на сватбите е в разгара си и затова решихме да съберем тази колекция от 15 забавни гифчета от сватби. Надяваме се, че няма да допуснете грешките на някои от младоженците и няма да станете за смях пред гостите си!

Същото важи и за гостите. Нека започнем с един доста похотлив господин, който не го чака нищо добро като се прибере в къщи…

№1 Палавият Чичко

забавен сватбен гаф

На всяка сватба винаги има по един такъв индивид. Той смята, че като изпие две ракии и всичко му е простено. Пък и кога друг път ще е толкова близо до красиво младо момиче…

№2 Непохватната Булка

смешно хвърляне на букет на сватба

И следващият, който ще се омъжи еееее…. Навесът! Внимавайте колко силно хвърляте букета на Вашата сватба, защото накрая може да разочаровате момите на сватбата си. Виждате ли колко жално са протегнали ръце някои от тях :(

№3 Сватбен Апокалипсис

сватбен провал

Това е едно от най-неприятните неща, които могат да се случат на сватбата Ви. По-ужасно е може би дори от това да изчезне младоженецът…

№4 Пияният Младоженец

младоженецът изтърва булката

Към края на сватбата вече всички са на градус и затова булката трябва да се пази от подобни неприятности по пътя към сватбеното ложе. В противен случай първата брачна нощ може да бъде съпроводена от първата брачна цицина.

№5 Заспалият Племенник

момче заспива на сватба

Ами нормално е да заспи момчето. Все пак е трудно два часа да се правиш, че ти е интересна църковната церемония. Затова гледайте сватбата в църквата да не бъде прекалено дълга, за да не се случват подобни инциденти.

№6 Сватбено Падение

сватбени изцепки

Колкото и да е лека булката и колкото и силен да е младоженецът, никой не е застрахован от препъване в най-неподходящия момент. Затова не се правете на много интересни и вместо да бягате като подгонени с булката в ръце, по-добре внимавайте къде стъпвате!

№7 “Тежка” Сватба

сватбено смешно гифче

Ако искате да сте “тежкари” на своето сватбено тържество, бъдете готови да понесете последствията!

№8 Домашният “Любимец”

кучета на сватба

Сигурни сме, че това куче не го чака нищо добро след края на церемонията. Но така и заслужава щом е решило, че препикаването на булката е добра идея!

№9 Попътен Вятър

гаф на сватба вдео

Тази двойка младоженци са големи късметлии! Явно им е писано през целия им съвместен живот да има попътен вятър. И все пак помислете добре дали булото Ви е добре закрепено ако денят е ветровит!

№10 “Кавалер”

гадна шега с булката

Не се разбира много добре дали този човек нарочно се изгаври с булката или просто искаше да бъде кавалер. Но едно е важното! Когато сте край булката, внимавайте!

№11 Водна Сватба

сватбари падат във водата

Така като гледаме май не е добра идея да се доближавате до вода на сватбата си. Иначе може да се случи нещо такова и да провалите роклята и настроението си. Но все пак трябва да си признаем, че една такава “водна сватба” ще е незабравима!

№12 Булка Стриптизьорка

булка се съблича гола на сватба

Ами да! Има булчинско хоро, защо да няма и булчински стриптийз?! Тогава със сигурност ще се съберат повече пари, а и ще бъде много по-оригинално и незабравимо за всички :)

№13 Вода + Сватба = Лоша Идея

младоженци залети от вълна в морето

Ето това означава да ти върви по вода! Но какво ли са си мислели тези двамата при положение, че и с просто око се вижда какви огромни вълни има в морето. Явно някои хора забравят за всичко останало в деня на сватбата.

№14 Разглобената Булка

булка пада по стълбите

Ходенето на високи токчета и без друго е трудно. Защо ѝ беше да слиза по тези стръмни стъпала?! Сигурно е искала всички да я забележат. Признаваме ѝ го. Всички я забелязаха!

№15 Усмихната Булка

булка си маха зъбите

За финал – бъдете усмихнати на сватбата си, защото най-важното е да се забавлявате и да запомните деня като един от най-хубавите в живота Ви!

2 thoughts on “15 Уникално Смешни Сватбени Изцепки

  • декември 5, 2016 at 6:44 am
    Permalink

    Хахха, на драго сърце се посмях! Яки изцепки, май на сватбените тържества стават едни от най-добрите купони и щуротии, които се помнят вечно?

  • декември 10, 2016 at 5:59 pm
    Permalink

    Определено на сватбите човек може да стане свидетел на уникални изцепки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>