6 Типа Булки Според Зодията – Кой Тип си Ти?

булки на фотосесия

Снимка: Сватбена Агенция “Звезден Празник”

Всяко едно малко момиче си е мечтало да бъде булка. Да носи красива бяла рокля като на принцеса, хванала под ръка своя любим… Мечтало си е и си е представяло този момент, не един или два пъти. Затова, когато той наистина настъпи, задължително трябва да бъде перфектен. Много хора са се присмивали на вълненията на бъдещите булки. Може би и вие, които четете тази статия сте били един от тях. Казвали сте си “Какво толкова, обличат една рокля, избират един ресторант и готово“.

Да, от страни може да изглежда толкова просто, но в действителност има куп детайли и подробности, които трябва да бъдат свършени между другото. И в зависимост от желания краен резултат, всяка булка избира определен начин, по който да се справи. Ние смятаме, че този избор е пряко свързан със зодията на булката!

Много често чуваме реплики като тези – О, виж колко е спокойна и организирана, личи си, че е Дева или Тя има толкова луди идеи, определено е Везни. Решихме да направим астрално проучване и да обвържем всичките 6 Типа Булки, с определени зодии.

БОНУС: Към всеки тип булка сме сложили и най-подходящото подаръче за гости на сватба от нашия асортимент

№1 Булка “Традиционалистка”

сватбени аксесоари

Снимка: Pixabay

Мото„Искам всичко да е като по филмите!“

Типични представители:  ♉ Телец ♒ Водолей

Планирала е всичко в главата си още преди дори самата идея за брак да се зароди в мислите на бъдещия ѝ съпруг.
Как действа: За да избере всеки един детайл, Булката “Традиционалистка”, обикаля магазините и сравнява продуктите, които се предлагат в различните бутици. За нея е важно всичко да е на ниво. Със сигурност преди да закупи сватбената си рокля, тя е обходила всяко едно ателие в по-големите градове и известни сватбени центрове като София, Асеновград, Варна, Пловдив и други. Същото се отнася и за останалите детайли около тоалета ѝ.

Изборът ѝ на ресторант обаче става бързо, защото той е избран още преди години. А за декорацията или ще бъде наета сватбена агенция, или ще рискува да се довери на самия ресторант (както знаете, повечето ресторанти предлагат украса).

Булката традиционалистка със сигурност ще има всички ритуали в сватбеният си ден – Вземане на булка, на кумове, красива фотосесия. Сключването на граждански брак със сигурност ще бъде в деня на сватбеното тържество, а не преди това. Също така младоженците ще сключат и църковен брак.

Перфектните подаръчета за гости за Булката “Традиционалистка” са стилно декорирани Сватбени Медчета и Керамични Фигурки.

№2 Булка “Авантюристка”

младоженци на сватбена фотосесия

Мото„Риск-печели, риск-губи!“

Типични представители: ♊ Близнаци ♍ Дева

Може в началото да не е особено наясно как точно иска да изглежда сватбата, но в последствие всичко в главата ѝ се нарежда.

Как действа: Бързо и с Размах. Всеки един детайл е внимателно избран… от интернет. Роклята, обувките, дори ресторанта. Тя няма много време за губене и поръчва всичко, което ѝ хареса от сайтовете. Но не си мислите, че Булката “Авантюристка” не е загрижена за това как ще изглежда цялостната сватба. Тя проучва всичко внимателно и след известна доза консултации с бъдещия си съпруг, приятелите и роднините, натиска бутона „Поръчай“.

Булката “Авантюристка” е склонна да измени леко сватбените ритуали, не държи всичко да бъде изпълнено от до. Относно декорацията на сватбената зала, определено би се доверила на сватбена агенция, като преди това е пратила подробни снимки от Pinterest, как точно си представя украсата. Тя знае, че това ще ѝ спести ценно време и пари.

Перфектните подаръчета за гости за Булката “Авантюристка” са Стъклените Магнитчета с картинка по избор, Винтидж Ключетата с имената на гостите и Щипките Младоженци.

№3 Булка “Направи си Сама”

булчински букет с лавандула и гипсофила

Мото„Както са казали мъдрите хора, ако искаш да стане като хората, свърши си работата сам.“

Типични представители: ♈ Овен ♏ Скорпион

Тя е много интересна личност със собствено виждане за света. Моделът на сватбената рокля се намира само и единствено в главата ѝ. Същото се отнася и за декорацията на сватбената зала, поканите за гостите и всеки друг дребен детайл.

Как действа: Намира изключително добра шивачка, освен ако самата тя не е такава, и обяснява от-до как си представя булчинската рокля. От там нататък започва обиколката на магазините за платове, докато не намери точно този, който се намира в представите ѝ.

За декорацията на сватбата, разглежда всички графи в Pinterest за „направи си сам сватбена декорация“ (DIY Wedding Decoration). От там се започва търсене на необходимите суровини за изработка. Доста трудоемка и сложна работа за една бъдеща булка.

Забравихме да споменем за избора на ресторант. Тук той е доста тежък и дори на моменти на самата Булка „Направи си Сама“ ѝ идва да разпъне масите на някоя поляна.  Всичко това може да подейства доста стресиращо и натоварващо. Затова не бъдете строги с нея и помогнете в начинанието, което е подхванала.

От Подаръци за Сватба разполагаме с много интересни подаръчета за гости, които ще допаднат на стила на този тип булка. Може би най-подходящият сватбен сувенир за нея са Стилните Мини Сватбени Книжки. Те могат да бъдат създадени изцяло по нейна идея – дизайна на корицата, текстчетата в самата книжка, подбора на картинките и цвета на сатенената панделка.

№4 Булка “Перфекционистка”

размяна на сватбени халки

Снимка: Pexels

Мото„Не ме интересува колко пари струва, искам сватбата ми да е перфектна!!!“

Типични представители: ♌ Лъв ♑ Козирог

Най-голямото желание на тези булки е сватбеният им ден да бъде Уникален и всички присъстващи да го запомнят. Всеки един детайл трябва да бъде изпипан до съвършенство. Склонни са да дават по-голяма сума, но крайният резултат да е блестящ. Искат всички гости на сватбата да се забавляват, затова подготвят интересна програма за тържеството. Много често на техните сватби присъстват известни звезди от шоубизнеса както и актуални изпълнители.

Как действа: Обиколката за булчинска рокля се свежда до бутиците на големите сватбени марки като La Sposa, Аtelier Ivoire, Романтика и други. Прическата и грима ще бъдат направени в най-добрия козметичен център.  За ресторанта няма да бъдат пестени пари. Обикновено се избира най-реномираният, предлагащ изискано меню и прекрасна атмосфера. За декорацията този тип булка, определено ще наеме сватбена агенция и ще очаква от нея да постигне максимума. Въобще, за да бъдат Булките “Перфекционалистки” удовлетворени, всичко трябва да бъде така както са си го представяли, до най-малката подробност.

Идеалното подаръче за гости (от нашия асортимент): Ръчно Изрисуваните от Художник Стъклени Магнити. Те са много елегантни и стилни. Детайлите, изрисувани върху стъкленото камъче могат да бъдат създадени по тяхна идея.

№5 “Предпазливата” Булка

младоженци на сватбена церемония

Снимка: Pixabay

Мото„Ще заложа на сигурното.“

Типични представители: ♓ Риби ♋️ Рак

Тя не обича да рискува. Предпочита да заложи на сигурното, което вече е видяла. Когато започне подготовката на сватбата, тя ще се свърже с приятелка, която вече е минала този път. Ще вземе контактите на „нейния“ ресторант, DJ, фотограф, видео-оператор, сватбена агенция и т.н.

Как действа: За сватбената си рокля, “Предпазливата” Булка, първо ще си набележи няколко модела от сватбените списания и от сайтовете, в които се е ровила. След това ще започне обиколката на булчинските магазини, но ще търси точно тези модели. Не е склонна да изпробва нещо различно от това, което вече е харесала. Ресторантът ще е някой, в който булката вече е присъствала на сватба, сигурна е в качеството му и храната ѝ харесва.

Идеалният подарък за гостите на сватбата за Предпазливата Булка са Малките Бурканчета с Мед.

№6 Булка „Не ме занимавайте“

булка и младоженец с кецове

Снимка: Pixabay

Мото„Правете каквото сметнете за добре, затова съм Ви наела…“

Типични Представители: ♎ Везни ♐ Стрелец

Тя не е много заинтригувана от организацията на сватбата. Няма определени изисквания и не иска да се занимава с подробности. Предпочита да остави всичко в ръцете на другите. Затова си наема агенция, която да ръководи организацията. Има пълно доверие на хората, с които работи и ги оставя да действат както сметнат за добре.

Как действа: Обиколката за булчинска рокля може да се сведе до разходка из онлайн сайтовете. Преглежда няколко пъти модела, който си е харесала, и накрая го купува. Роклята най-вероятно няма да е обичайната сватбена рокля. Може да е къса или пък леко раздърпана, феерична, а може изобщо да не е бяла. Каквото и да избере обаче, никой няма да се усъмни, че изборът е бил правилен.

Булката „Не ме занимавайте“, оставя бъдещият си съпруг да избере ресторанта. Знае, че той ще направи правилния избор както от икономическа гледна точка, така и в цялостен план.

Идеалните подаръчета за гости за тези булки са Сватбените Кибрити и Вълшебните Бобчета.

Какъв тип булка си ти? Отговаря ли си зодията?

Източници:
What Is Your Bride Type According To Your Zodiac Sign?
What Astrology Says About Your Wedding Planing Style?
What Your Wedding Zodiac Sign Says About Your Marriage?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>